Opustite se kao gisele bundchen | BA.centerar.org

Opustite se kao gisele bundchen

Opustite se kao gisele bundchen

Nas ne treba da vam kažem da navigaciju ulice i sirene i subwayin New Yorku mogu ozbiljno danak. Zato redovne izlete u spa (ili, u najmanju ruku, neonski potpisom vrat masaža spot) su često u redu.

Ali tu je igra mijenja novi oslobađanje od stresa u gradu.

To se zove "flotacije terapija", gdje leže sama u mraku, nečujno, slanog bazena za sat vremena. I to se nudi na novoj Brooklyn spa. Fanovi tretmana uključuju Tom Brady i Gisele Bündchen (OK), Caputo iz Orange je novi Black (uh, naravno) i Mary-Louise Parker. (U Weedsstar uzeo pauzu od nje Broadway runto pokušati sjednici neposredno prije naše.)

Mi ćemo vas voditi kroz sve čudno detalje.

OK, pa šta JE FLOATATION TERAPIJA?

U osnovi, to je tretman u kojem lebde u potpunom mraku u pod ispunjen funti vode i 1.000 Epsom soli. To je samo ti u utrobi poput bazena, sam sa svojim mislima. (I malo muzike, ako želite.)

KAKO TO RADI?

Kada rezervirate svoj termin na Lift Floatsin Carroll Gardens (vidi ovdje), da ćete imati izbor između navedenih pod (kao što imaju Tom i Gisele u svom domu) ili, za claustrophobes, visoki plafoni bazen (na slici ispod). Svako iskustvo dolazi s vlastitim i tušem, tako da dobijete tona privatnosti. Možete se skine dole i tuš (kupaćim kostimima su opcionalni, ali većina ljudi ide gol). Onda hop u 60 zenned-out minuta.

SU mahune SCARY?

Kolega Control Freaks ovdje - mi smo bili nervozni, previše. Ali, ispostavilo se možete prilagoditi sve, od svjetla na muziku na podešavanje. Za dodatnu udobnost, držati pod otvorenim poklopcem ili na bazen vrata pukao. (Kao što smo rekli, da ste u svoju privatnu sobu.)

Je cela stvar vrlo čudno?

Malo na prvi. Ali kada se nasele u, to je prokleto pomlađivanje. Nakon prvih 15 minuta, zaboravili smo gdje smo bili i legalno osećali kao da smo plutaju kroz svemir. Da li ste ikada bili u mogućnosti reći da na stol za masažu?

Lift plutajuća, 320 Court St. 2. Fl, Brooklyn.; 718-701-0808 ili liftfloats.com

Povezane vijesti


Post Telo

Najlepše biciklističke staze u zalivu

Post Telo

Tajna imena za šećer treba da znate

Post Telo

7 mita za trening da prestane da veruju

Post Telo

Radite sa najboljim trenerima u Njujorku besplatno

Post Telo

Kakav si ti pijan?

Post Telo

6 načina za rad na vašem stolu

Post Telo

Dobre vesti: Svako može da razmišlja

Post Telo

11 načina brže zaspati

Post Telo

5 vodenih sportova da probaju u Dalasu

Post Telo

7 prečica za uštedu vremena ujutro

Post Telo

Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu

Post Telo

9 koraka na bolji noćni san