Radite sa najboljim trenerima u Njujorku besplatno | BA.centerar.org

Radite sa najboljim trenerima u Njujorku besplatno

Radite sa najboljim trenerima u Njujorku besplatno

Razrada je teško. Pronalaženje motivacija za to je još teže. Ali jedna stvar koja će uvijek da nas kreće je riječ "slobodan" - posebno kada to dolazi u obliku Nike.

Patike Juggernaut lansirao potpuno prilagodljiv program vježbi za Njujorčane da slomiti znoj, dobiti stručnu obuku i uzeti u gradske znamenitosti sve u isto vrijeme. To je doduše malo nezgodno za navigaciju pa smo smislili rezime za vas.

Šta je?

Pod nazivom "Ljeto sporta", program daje Njujorčani prilagođen fitness režim za individualne potrebe (čitaj: bez trošenja stotine dolara na lični trener).

@nikenyc

Kako ste se prijavili?

Prvo, morate napraviti Nike + accountif don t već imate (uključuje samo osnovne informacije). Zatim odabrati tri lične ciljeve koje ste bih da se postigne - od postaje vitkiji i toniranje na obuku za maraton i, pakao, čak i učenje da igra fudbal.

@rksolidnyc

Kada početi sa radom od?

Stranice će preporučiti nedeljni raspored treninga za vas. Na primjer, možete se prijaviti za besplatnu Barry Bootcamp klase jedan dan i učiniti bušilice na fudbalskom terenu (s pogledom na panoramu) još jedan dan. Također će dijeliti od prijedloga da se završavaju u svoje slobodno vreme.

Love grupu klase. Ali šta individualne treninge povlači za sobom?

Jedan od njih je ono što oni nazivaju "grad izazov" na području znamenitosti (kao što su trčanje i softball baze Central Park), a drugi je kratak uređaj rutinu možete bilo gdje toka kroz Nike Training Club aplikaciju. (Postoje zapravo stotine slobodnog treninga videa koje možete izabrati, tako da je ovo samo pomaže vam odlučiti.)

@nikenyc

Ko me čuvanje ide?

Svakog petka u podne, da ćete dobiti e-mail sa preporukama klase i sugestije treninga. Ali možete koristiti također koristiti NTC aplikaciju u bilo koje vrijeme da se trenira savjete na osnovu vaših postavljenih ciljeva. Vi i dalje morati vezati na patike i izaći na vrata - ali Nike je odobrila trenera (posebno za nula dolara) može pomoći gurnuti.

Povezane vijesti


Post Telo

Najlepše biciklističke staze u zalivu

Post Telo

Opustite se kao gisele bundchen

Post Telo

Na 6 načina joga više nije dosadna

Post Telo

Koji je čist za tebe?

Post Telo

Uzmi svoje jutro

Post Telo

Kakav si ti pijan?

Post Telo

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Post Telo

8 pametnih, smešnih dama koje ne mogu vjerovati da još uvek pričate o svojim telima

Post Telo

Tajna imena za šećer treba da znate

Post Telo

Dobre vesti: Svako može da razmišlja

Post Telo

Šumsko kupanje je najlakši novi wellness trend

Post Telo

8 stvari koje svaki jogi treba