Uzmi svoje jutro | BA.centerar.org

Uzmi svoje jutro

Uzmi svoje jutro

Podignite ruku ako ste uvijek osjećati jedan korak iza u pm Unatoč svoje najbolje napore u jutarnjim satima, možda i dalje traje predugo pod tušem, rubovi i haa više šta da obučem i stalno kasne? Ali, šta ako smo rekli blagi prekomponovanje vašeg rutinu i malo noćnog planiranja mogla transformirati tih prvih sati dnevno. Čitajte pet jednostavnih načina da povratite vaš jutro.

Čekati 30 minuta prije Provjera E-mail

Ko? A vodi šou ovdje, vi ili vaš u kutiji? Odgovaranje na zahtjeve i odskakanje od zadatka do zadatka prva stvar ujutro je zajamčena vam poremetiti. Don? Nam vjerovati? Tu? Sa cijelu knjigu o tome. Umjesto toga, počnite dan po završetku jedan zadatak koji zahtijeva fokus (nešto tako jednostavno kao što kafa) i fokusirati se samo na taj onetask dok ne? S gotovo. Minimizirati manična osjećaj izazvan brzo punjenje u kutiji čekajući barem pola sata za provjeru e-pošte. Još bolje, sačuvajte ga dok ti? re u kancelariji.

Do It noć prije

Razlika između dobro-put-zajedno ljudi i ostatka nas? Oni smarties učiniti sve što je u njihovoj moći noći. Sve. Kao i napraviti doručak i planiraju outfit i ostavili svoje torbicu od ulaznih vrata. Na taj način oni mogu spavati za dodatnih deset minuta i ne izgledaju kao da su upravo izbacio iz kreveta. U nedjelju, oni peku hrpa doručak muffinsand sakriti ih u zamrzivač. Ne mrzim te ljude, postati jedan od njih.

Oblači Prva

Želimo da ostanemo u našoj PJ za što je duže moguće previše - i subotom, radimo - ali ormar je najveća prepreka između vas i vašem stolu. Dobiti čvrsti stvari s puta, tako da možete provesti vrijeme na važnije stvari, kao što su uvijanje trepavicama. Oponašaju prvog dana škole i ležala odjeću noću. I uvijek zadržati pulover haljinu u pripravnosti - ali ne diraj ga, osim ako je to hitno.

Promijeni navike spavanja

Je razlog zašto si budan u 2 ujutro? Vi ne daju svoje tijelo i um dovoljno vremena da se opustite prije ulaska u krevet. Izbjegavajte gledanje televizije ili kretanje kroz Facebook kasno noću. Oni light-emitting ekrana otežati zaspati i takođe su povezani sa osjećaje sporost u jutarnjim satima. Stavi Kindle dalje jedan sat prije nego što je pogodio listove i pokupite paperback umjesto.

Get Your koreografiju u znanosti

Ti si mnogo manje šanse da izgubite pojam o vremenu ili zaboravite to učiniti nešto ako slijedite približno istim redom svaki dan: Popunite francuske štampe, tuš, obuci, uzmi vitamine, pijem kafu. Ponovite sutra.

Povezane vijesti


Post Telo

Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu

Post Telo

Tajna imena za šećer treba da znate

Post Telo

Radite sa najboljim trenerima u Njujorku besplatno

Post Telo

5 vodenih sportova da probaju u Dalasu

Post Telo

Opustite se kao gisele bundchen

Post Telo

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Post Telo

Šumsko kupanje je najlakši novi wellness trend

Post Telo

5 ženskih fudbalera koji vladaju

Post Telo

7 najboljih bazena u Los Anđelesu

Post Telo

Najlepše biciklističke staze u zalivu

Post Telo

8 pametnih, smešnih dama koje ne mogu vjerovati da još uvek pričate o svojim telima

Post Telo

7 načina za sprečavanje nadimanja stomaka