Vežbe treninga koje možete strimovati kod kuće | BA.centerar.org

Vežbe treninga koje možete strimovati kod kuće

Vežbe treninga koje možete strimovati kod kuće

Život je zauzet. Život je težak. Život je prekratak da vozim po gradu samo da ostvare. Kada je potrebno uglaviti brzo treninga, prenositi ga direktno iz vašeg laptopa. Ovdje su neke od najboljih opcija za fitness na webu.

Imamo uzbudljive vijesti! Novi Jillian Michaels 10 minuta Body Transformation Treninzi su sada dostupne na FF.com i naše iOS aplikacija za streaming! Pretplatite danas: Link u Bio ili preuzimanje iz App Store.

  • SHARE
  • PIN

FitFusion

Upoznajte svoj novi najbolji prijatelj, FitFusion. To je u osnovi Netflix za treninge. Jeftinije nego u većini zelenih sokova (10 $ mjesečno), sajt vam omogućava pristup Pilates, joga, ples, uređaj, kardio i, da, čak i nastavu iz svetac ABS, Jillian Michaels.

Crunch Live

Podizanjem ruke, koji je ovdje u vlasništvu MTV The Grind Workouton VHS? Prvo, uzmimo trenutak silence.for Eric Ljudi čarapa. Drugo, pronađi slične još modernim vibracije na Crunch Live. Popularni teretana lanca (poznat po svojim ludi provod klase) ima različite treninge za stream za 10 $ mesečno (ili $ 90 za godinu dana, tome da te tri mjeseca besplatno).

Physique57

Physique57

U redu, tako, znate šta vam se dopada (Barre), a ne treba ništa drugo. Pokušajte Physique57. The Boutique studija (koji se nalazi u New Yorku, u Hamptons i Beverly Hills) pustiti da pratite sa 30-ak minuta klase za $ 5, a 57-ak minuta po jedan za 7 $ ili neograničen iznos za 57 $ mjesečno. S obzirom na jedan u studio klase je $ 34, to je ukrasti.

YogaGlo

Bez obzira da li ste dobro upućen u joga pozama, sve što je potrebno je vođena protoka. Pretplatite se na YogaGlo (18 $ mjesečno) i pratite sa bilo kojim od 3.500 klase. (Ali, naravno, tu je početnik instrukcija, previše.)

Miran

Moguće je najbolja stvar na cijelom internetu, Calmis besplatan način da se aktivno meditira ili momentalno de-stres (koji-vest-je jednako važan kao i vježbanje). Koristite lokacije ili aplikacije čuti umirujuće zvukove ili vođene meditacije, u rasponu od dužine 2 do 20 minuta.

Daily Burn

Daily Burn

I za lokaciju koja ima od svega po malo? Pogledajte Daily Burn i njihovim personalizovani programa, na osnovu svoje ciljeve i interese (15 $ mjesečno).

Povezane vijesti


Post Telo

Opustite se kao gisele bundchen

Post Telo

8 pametnih, smešnih dama koje ne mogu vjerovati da još uvek pričate o svojim telima

Post Telo

9 koraka na bolji noćni san

Post Telo

9 najboljih gradova za vašu kožu, kosu i telo

Post Telo

7 prečica za uštedu vremena ujutro

Post Telo

7 iznenađujuće zdrave hrane

Post Telo

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Post Telo

7 najboljih bazena u Los Anđelesu

Post Telo

Najlepše biciklističke staze u zalivu

Post Telo

7 načina za sprečavanje nadimanja stomaka

Post Telo

Uzmi svoje jutro

Post Telo

Dobre vesti: Svako može da razmišlja