10 milenijumskih termina za upoznavanje koje trebate znati | BA.centerar.org

10 milenijumskih termina za upoznavanje koje trebate znati

10 milenijumskih termina za upoznavanje koje trebate znati

2016. Godine je čudno, svi: The Kardashians su američki royalty, tu će biti autoportret emojiand smo naručivanje hrane iz Facebook. I zabavljanje svijeta, naravno, nije izuzetak. Evo, novi termini što trebate znati.

1. Ghosted Definicija: čin pokazivanja naklonosti ili vodeći nekoga, a onda potpuno presecanje komunikacije bez explanation.Example: "Imali smo planove za Fridaynight i onda me nogama cijeli tjedan-jednostavno neće odgovoriti na moje tekstove ili poziva. Izgleda da smo se. "

2. Swipe lijevo / RightDefinition: Negiranje (lijevo) ili primanje (desno) nekoga; na osnovu zabavljanje apps.Example: "Jeste li vidjeli taj lik je čovjek lepinja? Ja bih def prebacujte u pravu. "

3. CurvedDefinition: Ista stvar kao da je nogama, osim osoba može komunicirati da oni odbacuju svoj advances.Example: "Prvi dan je dobro, ali onda me je zakrivljena i rekao da nije spreman da bude u vezi. "

4. Zavrtanja SeasonDefinition: Obično se odnosi na jesen i zimu, kada je jedan narod odluči hladnom vremenu je motivacija da se nađe SOExample: "Sve što želim je da se sklupča pod deku i piti kakao sa nekim. Mora biti zavrtanja sezone.

5. ShipDefinition: Želja za dvije osobe da se formira odnos, obično u vezi sa likovima u filmu ili TV show.Example: "William i Dolores su tako slatki zajedno u HBO Divljeg Zapada. Ja sam ih tako teško shipping ".

6. DTRDefinition: Definirajte relationship.Example: "On se ponaša čudno u zadnje vrijeme. Možda ga zamolim da DTR da vidi da smo na istoj strani. "

7. TalkingDefinition: Srednji faza odnosa pred par odluči da su službeno dating.Example: "Mi se poznajemo već godinu dana, ali mi smo samo razgovarali dva mjeseca."

8. FBODefinition: Kratki za "Facebook službene", što znači kada je par čini njihov odnos public.Example: "Otišli su na tonu datuma. Pitam se kada će biti FBO ".

9. BenchingDefinition: Opisano Jason Chen u časopisu New York kao kada je osoba koju vidimo i dalje tekstualne, Snapchat vi i mi se tvoj Instagrams ali ne počini se susretu u person.Example: "Svaki put kad sam pitati da družiti, on kaže da je njegov telefon je umro. Osjećam se kao da me benčuju. "

10. ThirstyDefinition: Želeći mnogo pažnje ili naklonost, obično u negativnom way.Example: "Stalno postavljanje bez majice treninga slike. Izgleda malo žedan. "

Povezane vijesti


Post Zabava

15 godišnjih citata za širenje nekih ozbiljnih božićnih navijača

Post Zabava

Apsolutno sve što trebate učiniti u Majamiju ove zime

Post Zabava

10 trendova koji će biti veliki ove jeseni

Post Zabava

21 Čikago-inspirisana imena beba koja su suviše slatka za reči

Post Zabava

10 najboljih mesta za snimanje zimske slike čudesa

Post Zabava

10 poznatih ličnosti koje su se razvedale, a zatim ponovo se udale

Post Zabava

15 staromodnih imena beba koja će vam isprati srce

Post Zabava

10 najistaknutijih božićnih tradicija iz celog sveta

Post Zabava

9 najlepših ulica u gradu Njujorku

Post Zabava

Prikažite nostalgiju: Evo gde su svi vaši omiljeni Beverly Hills, zvezda 90210

Post Zabava

6 mesta u Njujorku koje morate posjetiti prije nego što zauvek nestanu

Post Zabava

6 Dallas vjenčanih fotografa smo opsednuti