12 turističkih Los Anđelesa Stvari koje pošteno stvarno vredi | BA.centerar.org

12 turističkih Los Anđelesa Stvari koje pošteno stvarno vredi

12 turističkih Los Anđelesa Stvari koje pošteno stvarno vredi

Ikada primjetiti kako sretan ti ljudi šetaju Hollywood Boulevard izgledati? To je zato što oni doživljavaju našu fer grad kao turističku atrakciju. I možete, previše. Pogledajte našu listu od 12 mora-do aktivnosti i prigrliti svoj unutrašnji turista.

Helsyflores / Flickr

Imam Piće na osnivača Chateau MarmontThe od Columbia Pictures je rekao: "Ako morate dobiti u nevolji, da ga u Chateau Marmont." Dakle, pratiti u stopu (u granicama) F. Scott Fitzgerald, Jim Morrison i Lindsay Lohan i izmiri u predvorju lounge za Negroni.

Dominguez / LA Conservancy

Pridruži se hodanje Tourlos Angelesu ima toliko cool i blesave arhitekture, ali znaš priče iza horizonta? LA Conservancy nudi sedmične ture koje istražuju sve od Union Station u Art Deco širom grada. Ukratko: To je u osnovi će jazz svoj Instagram, veliki vremenu.

Povećanje u Hollywood Prijavi Naravno, Griffith Park staze su nedavno ponovo otvoren, ali je pravi turistički doživljaj počevši od parkinga Griffith Observatory i uzimanje lako tri milje hike gore. Na taj način, svaki put kada vidite znak u daljini, vi ćete zapamtiti da strava dana kad si to osvojena.

Alyse & Remi / Facebook

Šetnja pod tim Ginormous Muzej RockWho kaže likovne umjetnosti nije uzbudljivo? Šetnja pod "levitirali Mass", rekao je 340 tona kamena visi iznad staze u šesnaestercu LACMA, i osjećati kao da živi na ivici.

Horor / Flickr

Posjetite osoba GraveRepeat posle nas: To nije macabre; to je počast! Marilyn Monroe je sahranjen na malom i lijepo održavan Pierce Brothers Westwood Villagealongside druge poznate ličnosti, uključujući Dean Martin, Natalie Wood i još mnogo toga.

Pokušajte Duhovnog ExerciseWe're ne sugeriram vam se pridružiti kult ili tako nešto. Ali ima potpuno novu vrstu turista koji jata našim joga vježbe i prati njihov gurua ovdje. Čine poput njih i pokušajte veliki om sa meditationor kundalini joge.

Noeltykay / Flickr

Uživajte u krovu sunca Želite li da uspori i vidim grada iz svježe perspektive? Pokušajte sjedi na krovu od 16 kata zgrade Art Deco, ispijajući potpis koktel džina i sok od limete začinjena krastavca i jalapeño, dok sunce tone iza visokih zgrada.

Jumiko F./Flickr

Da li Paramount Studio TourYou've pokreće ga milion puta, ali ne bi film ljubavnik u želite da vidite ogroman soundstages, film rekvizite i lažne lokacije (vidi, to je njujorških uličnih!) Iza stavka glam lukovi?

Bicikl Oko LA BoardwalkYou znaju svi oni hladnoću peeps s vjetrom u kosi, pilot plaže krstarica na šetalištu između plaži Venecije i Santa Monica Pier? To bi moglo biti ti, uz iznajmljivanje bikeand sat vremena da se ubije.

Dorchester Collection

Grab kafu u (, kalorija-laden ahem) meniju Beverly Hills HotelThe Fountain Coffee Room Leaf banana potpis pozadine i retro-cool će vas vratiti u 50-ih. To je savršen trač Sesh lokaciju sa bestie.

Universal Studios Hollywood / Facebook

Posjetite Tema ParkYou i dalje mogu voziti tobogane, ali ovih dana, tematski parkovi su više o fangirl nego se bacio naglavačke pri velikim brzinama. Universal Studios Hollywood je grebanje svrab ventilatora JK Rowling u svima nama sa svojim novootvorenim Wizarding World of Harry Potter. Accio zabavno!

Prošetajte Beverly Gardens ParkYou znaju da 1.9 jutara parkyou've uvijek divio kao što ste bili polako uz Santa Monica Boulevard između West Hollywood i Century City? Učini sebi uslugu-stani i uživajte na otvorenom instalacije uključujući i Yayoi Kasama je lud tulipani skulptura i turističke omiljeni "Beverly Hills" znak.

Povezane vijesti


Post Zabava

Šta bi moglo da se desi ako ste odgovorili da svemu za mesec dana

Post Zabava

Celebi koji su osmislili umetnost fotobombinga

Post Zabava

7 ideja o zimskom datumu sa niskim kljucem

Post Zabava

12 puta Kate Middleton je odigrao sport u petama (kao šef)

Post Zabava

Ultimate checklist: 23 stvari u Los Angelesu

Post Zabava

Sve što trebate znati o pippi middleton-u može biti 20 vjenčanja

Post Zabava

10 reči u San Francisku koje verovatno pogrešno izgovarate

Post Zabava

Najnoviji vodič za proleće

Post Zabava

18 ljetnih emisija koje morate gledati

Post Zabava

29 poznatih osoba koje niste znali bili su povezani

Post Zabava

Apsolutno sve što trebate učiniti u SF ovog proleća

Post Zabava

Najbolja mesta da se vaša kultura popravi u hamptons-u