19 najboljih koledžnih gradova u Americi | BA.centerar.org

19 najboljih koledžnih gradova u Americi

19 najboljih koledžnih gradova u Americi

Nemojte da nas pogrešno, mi smo se pošteno udio studiranja (i imamo "A" u Financial Accounting da to dokaže). Ali naš najdražih uspomena faksu nisu o klasama; oni su oko naše stare Stompin "osnovi. Evo, naš 19 tip za najbolju koledž gradova u Americi.

Sveučilište Miami / Facebook

Oxford, OH

Stately cigla zgrada Linija Ova neobičan grad u blizini Hueston Woods State Park. , Naći Miami University of Ohio studenata uptown na Brick Street Bar ili se subotom jelo poznatog Mac 'n' Sir Bites Burger (yep, to je stvar) na Mac i Joe.

The Washington Post / Getty Images

Charlottesville, VA

Vau, UVA studenti su sreće. Povijesnog Jeffersonian Kampus je okružen slikovitom Blue Ridge Mountains. Tu je i otvoreni paviljon za živu muziku na Downtown Mall, i dosta umjetničke galerije i restorani za Cavaliers za uživanje.

Lance King / Getty Images

Tuscaloosa, AL

Je salve "roll, plima, roll" su prilično jedina stvar koju ćete čuti u ovoj maloj 'grad Bama tokom fudbalske sezone, i to je u redu s nama. Rojevi studenata crimson-i-pepito presvučeni nazvati Južna grad kući, a svojim prekrasna bijelo-stubovima zgrade, možemo vidjeti zašto.

JR P / Flickr

Athens, GA

Govoreći o Southern tradicije, University of Georgia Bulldogs su tu odmah, previše. Sa najviše barova po kvadratnom milju u cijelom SAD (80, da budemo precizni), to je sigurno reći ovim učenicima zabaviti. Oh, i sačuvajte neverovatno piletinu i keksa za sljedećeg jutra. Ćete nam zahvaliti kasnije.

Lance King / Getty Images

Fayetteville, AR

Triput ura za Razorbacks: rodni grad na University of Arkansas pohvaliti mnoštvom živu muziku mesta na Dickson ulici, umjetnička scena raste i neke od najboljih Diners u zemlji. Rolling Pin čokolada sos, anyone?

Indiana University / Facebook

Bloomington, IN

Kamenolom Cliff Diving, a susjedne države park i mnoštvo lokalnih pivara čine ovaj pošumljenim grad definitivno favorit, a studenti Indiana University slažu. Uhvati ih na Kilroj, jedan od najpopularnijih barova u SAD-u, ili uzimanje zamoči u Lake Monroe da se ohladi nakon klase.

University of Colorado Boulder / Facebook

Boulder, CO

Ne postoji ni približno dovoljno vremena da prouči u prekrasnoj, artsy Boulder. Studenti Univerziteta Colorado uživaju sve što Rocky Mountain podnožju i Great Plains imaju u ponudi, od skijanja i planinarenja na koncerte u obližnjem Red Rocks amfiteatru.

Ali Majdfar / Getty Images

Ann Arbor, MI

Mi čak i ne smeta ledeni zime u ovom prekrasnom domu University of Michigan. Iz beskrajne postavi masnih kasne noćne mrlje hrane na 123 jutara konzervatorij ljubavlju pod nazivom Arb, možemo jasno vidjeti zašto više od 43.000 Wolverines zovu ga kući.

Getty Images

Madison, WI

Gotta love jezero grad, a Madison je grad jezero, nalazi se na prekrasan prevlake od pet (YEP, pet) jezera. Pivo, zavalite i gledati plove od Memorial unije Terasa, ili provjeriti umjetničke galerije u centru grada.

Getty Images

Burlington, VT

Pozivam sve list poglede: Ti ćeš ljubav Sveučilišta u Vermontu. Svuda gledate, možete uhvatiti pogled scenske Green Mountain raspon Vermonta. (Scena hrane zanatske i Insta-dostojan Lake Champlain nisu previše otrcan, ni.)

Elizabeth W. Kearley / Getty Images

Austin, TX

Ne možemo dobiti dovoljno ovog Lone Star grad, dom Sveučilišta u Teksasu i neke od najživljih noćni život u zemlji. Od živu glazbu na Sixth Street na neke od najukusnijih BBQ i tacos u svijetu, stanovnici ATX su to napravili.

Universtiy Montana / Facebook

Missoula, MT

Dođite na University of Montana; ostati za craft piva, slatkovodne potoka, pastrve ribolov na Clark Fork River, živu muziku mjesta i pogledom na planinu Sentinel. (Zbogom, idemo fly-ribolov.)

Getty Images

Eugene, OR

"Just do it" šala na stranu, dom Nike i Univerziteta Oregon pohvaliti neke od najboljih kajak i planinarenje u country.not spominjem biciklizam duž dvije rijeke koje teku kroz vinograd ispunjene Willamette Valley. Totalno vrijedi Oregon kiše.

@ Utknoxville / Instagram

Knoxville, TN

OK, Big Orange. Pobijedio si. Tennessee River, istorijski trgu i blizina Smoky Mountains sve čine ovaj dahom University of Tennessee rodni grad prekrasno mjesto za život. Oh, i oni također imaju godišnji Bacon festivala. Dakle, kada se krenemo?

Michael B. Thomas / Getty Images

Columbia, MO

Mi vidimo, Mizzou, sa svojim artsy filmskim festivalima i hip u centru grada. I dok Srednjeg zapada usluge obiluju u kući Univerziteta Missouri, underground scene, ulica sajmovima i preko 30.000 Tigers navijača navija na dan utakmice da CoMo savršen koledž grad.

University of Florida / Facebook

Gainesville, FL

Stanovnici ovog grada kažu da poznaju Boga je Gator, jer sunce je nebo plave narandžaste i. University of Florida je sparno stomping osnovi uključuju Paynes Prairie, prva država parka na Floridi, i zaronite-bar-postrojilo Midtown, gdje je pivo na travnjaku Swamp restoran zahtjev post-ispit.

University of North Carolina / Facebook

Chapel Hill, NC

University of North Carolina Tarheels žive svoj najbolji život u gradu mural-pokrivena Chapel Hill. Pored stvarno cool planetarij, amazing restorana duše hrane u gradu su imperativ. U stvari, neke od najvažnijih ukusna jela u zemlji, grad je brzo postaje ljubitelj utočište.

Stanford University / Facebook

Palo Alto, Kalifornija

Postoji razlog ovog tech i kulturno središte je dom za neke od najskupljih nekretnina u zemlji. Gleda na prekrasan San Francisco Bay, Stanford University se nalazi među podnožju je valjanje.

The Washington Post / Getty Images

Annapolis, MD

Uzmite na kolače u Gradskoj Dock, prošetajte se kaldrmisanim ulicama ili uhvatiti jahtu punjenih zalazak sunca preko zaljeva Chesapeake u ovom predivnom gradu ogrezli u povijesti. Ahoy, United States Naval Academy.

Povezane vijesti


Post Zabava

17 fotografija koje su savršeno normale 1997

Post Zabava

11 podkastova koji su tako dobri želimo da naša vožnja bude duže

Post Zabava

Svaka zabavna stvar koju treba uraditi u Čikagu ove zime

Post Zabava

5 načina da se maksimalno iskoristi radni vikend

Post Zabava

24 odličan način proslavljanja praznika u New Yorku

Post Zabava

Najbolje vino da se skloni u svaki park u New Yorku

Post Zabava

Najgora adaptacija svih knjiga u filmu

Post Zabava

Odgovaraj na ooo odgovor: 8 ekstravagantnih destinacija za medeni mesec slave

Post Zabava

8 stvari koje Angelenos sada radi

Post Zabava

26 stvari razumeju samo vlasnici pasa

Post Zabava

28 fotografija William i Kate kroz godine

Post Zabava

12 zvijezda koje se savršeno usklade sa svojim horoskopskim znakom