5 ljetne noći ideje o kojima niste razmišljali | BA.centerar.org

5 ljetne noći ideje o kojima niste razmišljali

5 ljetne noći ideje o kojima niste razmišljali

Ako Summertime Chi je bajillion festivale, koncerte i patiosare ostavljajući u stanju odluke paraliza, nisi sama. To je razlog zašto smo planirali pet savršeni ljetni termin. Sada je vaša šansa da se u nekim QT sa svojim SO-Priznajem, to izgleda kao da ste ga jedva vidi od početka naletom vjenčanja sezone.

ZA RETRO ROMANCE

Feeling nostalgični? Predlažemo starinski sode shop i film drive-u. Voziti na zapad I-290 i da stanem u Oak Park za sladoled da dijele (ili ne) od starog Petersena Ice Cream. Onda je to vratio na autoputu da završi svoj noći sa 08:30 Projekcije u Cascade Drive-Inin West Chicago. Tu je atavizam snack bar sa hot-dog i naćosa, ali ti si i dobrodošli da spakuje svoj piknik.

Chicago Arts District / Facebook

ZA ART LOVERS

U redu, tako da je rijeke Chicago nije baš pustinji, ali tri sata vatromet kajak tura sa Kajak Chicagocan i dalje biti prilično veličanstveno. Prije nego što svoj obilazak, uživajte brzo ugriz na rijeci palubi na Whole Foods Lincoln Park-samo gledati koliko zanat piva ili vina imate, jer postaje pripit mogu poprimiti novo značenje u kajak. Ture polaze samo oko kutu, na 8 sati i će vas kroz kanjone u centru grada je od stakla i čelika pre završetka sa ekranom masivnim vatromet na Navy Pier. E sad, kad bi samo mogli shvatiti kako da biste dobili dobar iPhone snimak tih vatrometa.

MCA Chicago

Jeftin (AWESOME) DATUM

Najbolje stvari u životu su besplatne, zar ne? Muzej suvremene umjetnosti dokazuje upravo to sa svojim nedeljnim slobodno utorkom na terasi. Uzmite u tekućoj izložbi, onda nastaniti u vrtu čuti uživo, rotirajući jazz ansambla. Donesite deku da se opuste na travnjaku i odemo na nosh i koktela od MCA kafić.

For the Love of HRANE

Na način da se naša srca? Definitivno kroz naše stomake, zbog čega je datum u Restoran Row zvuči savršeno. Počnite sa osvježavajuće Pokaži Pony (votka, dinja, hibiskus, grejp, limeta i soda) na terasi u Gradskoj Mouse, Jason Vincent restoran u novom Ace Hotel u West Loop. Odatle, vrijeme je da šetaju i uzeti u sceni zajedno Fulton Market prije nego što napravite rezervaciju u RM Champagne salona. Champagne plus kamenice plus oh-tako-šarmantni vrt jednaka prava ljubav zauvijek.

Povezane vijesti


Post Zabava

28 znakova živi na zlatnoj obali

Post Zabava

8 poznatih memoara koji vredi čitati

Post Zabava

Apsolutno sve što radimo u Njujorku ove zime

Post Zabava

Jennifer aniston osvježavajuće netradicionalni medeni mesec

Post Zabava

4 načina za podršku drugima i uključivanje u ovom trenutku

Post Zabava

5 filmova Znamenitosti vredne posete

Post Zabava

27 stvari koje treba raditi na dan valentine ako ste sami af af

Post Zabava

11 poznatih ličnosti koje verovatno niste znali iz grada

Post Zabava

Književna imena beba koja će oduševiti svaki književnik

Post Zabava

Šta bi moglo da se desi ako ste odgovorili da svemu za mesec dana

Post Zabava

24 stvari razumeju samo ljude koji vole Disneyland

Post Zabava

8 tajnih Hamptonovih tačaka za koje nikada niste znali da postoje