5 stvari koje možda ne znate da kažete da haljini | BA.centerar.org

5 stvari koje možda ne znate da kažete da haljini

5 stvari koje možda ne znate da kažete da haljini

Bez obzira da li ste u braku, vjerovatno ste upustio u epizodi Say Yes to the Dress. Mi svakako imamo, što je razlog zašto smo malo kopanja da otkrivaju odgovore na naša najveća spaljivanja SYTTD pitanja. Evo, pet od najzanimljivijih činjenica našli smo.

Dijalog je ne StagedBut oni vas ponoviti sebe. Olimpijski bobu Elana Taylor, koji su se pojavili na sedmoj sezoni emisije, rekao je ESPNwhile proizvođača nije joj rekao šta da kažem, oni bi ponekad da joj ponovi svoje misli nekoliko puta (i na nekoliko različitih načina). To je tako da imaju nekoliko opcija za rad sa u post-produkciji.

Ali Klijent-Konsultant Parovi nisu uvijek RandomLest zaboravite da gledate TV reality show, SYTTDproducers će upariti klijente sa konsultantima smatraju da će se stvoriti najzanimljivijih i zabavan dinamična. Dakle, ako vidite mladu koji odiše Južna glamura i šarma uparen sa više strog konsultant (koji nikada ne bi izgovorio kolektivne zamjenica svi), to je bila svjesna odluka za TV zabavu vrijednosti. Viewer, čuvajte.

Proces aplikacija nije EasyThe zahtjev za showlays od ozbiljne hrpu pravila za kandidate. Prvo, mlada-to-biti mora imati prilično jasnu viziju svog vjenčanja. Što znači da moraju imati datum i mjesto i za svečanosti i prijem osiguran. Zatim, ona je zadužena za potrebe da se opiše svoj stil potpisa u samo tri riječi (teško!), Pružiti detalje o njoj zamislio temu i budžet, i dati link na nju Pinterest račun (za, znate, istraživanja).

Postoji razlog za sve Pnina Tornai Watch bilo epizodu Say Yes na Dressand videćete ne manje od tri opcije od dizajnera Pnina Tornai. Welp, to nije slučajnost. Prema TheList.com, Kleinfeld ima ugovor sa Tornai, zbog čega je li joj haljine tako često predstavljena.

Skroman Brides ne treba da važe ulazak u haljine, mlada-to-biti u pratnji svog (ne tako nasumično uparen) haljini konsultant Anda cameraperson. Srećom, u emisiji zapošljava jedina žena kamera operatorsfor ove snimke, a oni nikada nisu pokazali snimke dame u njihovom skivvies.

Povezane vijesti


Post Zabava

6 najvažnijih aktivnosti u padu koje morate sada uraditi

Post Zabava

Najbolji savet naših majki

Post Zabava

25 stvari koje razumete samo ako ste odrastali u grudima

Post Zabava

5 Čikaška komedija pokazuje da ne želite da propustite

Post Zabava

9 najsjajnijih poklona u Božićnoj knjizi Neimana Marka

Post Zabava

Najbolji rom-coms na Netflix-u za valentin dan

Post Zabava

Ina garten ima 10 najboljih kuhinja tajni

Post Zabava

7 ples sa zvezdama tajne koje možda ne znate

Post Zabava

Jennifer Lawrence i Sarah hyland su iste godine (i još 9 drugih celeb duela koje će vas iznenaditi)

Post Zabava

15 najboljih filmova za Halloween

Post Zabava

8 najboljih haunted kuća u gradu (uključujući jedno za mršave mačke)

Post Zabava

11 poznatih ličnosti koje verovatno niste znali iz grada