6 iznenađujuće činjenice o gornjem fikseru | BA.centerar.org

6 iznenađujuće činjenice o gornjem fikseru

6 iznenađujuće činjenice o gornjem fikseru

Volimo HGTV je Fixer Upper, ali mi se često pitaju (kao i kod svih reality TV) koliko je zapravo pravi. To je razlog da se malo kopanja (zahvaljujući blogu Hooked on Kuće i intervju sa ženom čija je kuća bila fiksirana u sezoni tri) da vam donese ovih šest iznenađujuće činjenice o emisiji.

Vlasnici kuća ne mogu zadržati nameštaja To jest, osim ako ga kupi. Raskošnih gotov proizvod se obično postavljena za TV sa stavke iz Gaineses 'store, Magnolia Market. Homeowners onda mogu kupiti bilo komada žele, ali bez obzira na to nisu spremni kupiti je brzo uklonjen sa tog fensi otvoreni koncept dnevni boravak. Međutim, prema klijentu Jaime Ferguson, Joanna pokušava joj najbolje da ugrade što više postojećih komada parova ", kako ona može.

Kuća je obično izabrao Prije Snimanje Znate onaj dio na početku svake emisije u kojoj Chip, Joanna i sretan par provjerite nekoliko različitih kuće Waco oko? Da, to nije sasvim realno. David Ridley, koja je predstavljena na Sezona 3, rekao je Fox prošle yearthat je već kupio njegove kuće prije nego što je izabran da bude u emisiji. Izgleda da svi lovačku kuću je za nešto više od zabave.

Ne svi mogu biti na Show Pored zahteva učesnici biti u potrazi za kuću u roku od 40 milja od Waco, Texas, porodice moraju najmanje pledgeat $ 30,000 da ide prema renoviranja.

Reveal Is Real... Po blogu Hooked on Kuće, "Homeowners su pod stroga naređenja da se drže podalje od kuće, a oni se renovira tako da će rezultati biti potpuno iznenađenje." Što nas čini sve toplo i fuzzy znajući da su šokirani i ekstatično reakcije su pravi.

... Ali veoma Ispravio da ne menja reakcije, ali da se smanje na čisto i uredno dva minuta vidite na TV-u. Ferguson je rekao Teodorothat Reveal je snimljen za nevjerojatnih osam sati bez prestanka.

Vi ne vodi Giant Slika Your House Ferguson kaže da dok je slika bila je velika i hladna kako smo ga zamišljali da bude, ona nije videla od dana otkrivaju. Sigh.

Povezane vijesti


Post Zabava

5 igre za zabavu u praznici koje nisu charades

Post Zabava

7 ideje za datum i noć koje nisu iste stare večere i piće

Post Zabava

Ostvarenje snažnog para

Post Zabava

10 super lokacija za proslavu rođendana

Post Zabava

Ovo su 5 najtoplija mesta u Čikagu upravo sada

Post Zabava

9 najboljih TV porodica svih vremena

Post Zabava

15 Kali akronima za koje niste znali značenje

Post Zabava

Najbolji 25 filmova za svadbe, rangirani

Post Zabava

20 slobodnih stvari koje ćete zaista učiniti u SF

Post Zabava

7 mesta da se pretvarate da ste francuski u Njujorku

Post Zabava

11 razloga zbog kojih volimo Joan Didiona

Post Zabava

Svaku osobu koju garantujete da vidite u bioskopu