6 načina da se vaša kancelarija prazni zabava epsko | BA.centerar.org

6 načina da se vaša kancelarija prazni zabava epsko

6 načina da se vaša kancelarija prazni zabava epsko

Samo ćemo reći: Ne možemo napraviti još jedan Secret Santa. Muka nam je od prkoseći rulje u Chelsea Market da Peggy iz Accounting poklon, iako je to na potpuno drugačiji podu, a mi smo samo ikada razgovarao s njom u liftu.

Ove godine, stvari će biti drugačije.

Odbaci ružne džemper i staviti na vaše stranke pantalone - Evo šest načina da se vaš ured odmor fete na viši nivo.

HIRE DVA hunky POETS

Umjesto da stoji pored mlaka Punchbowl pokušava da nezgodno razgovor sa Bobom iz prodaje, podesite haiku stanica na ovogodišnjem odmor bash. Haiku Guyscraft pjesme za party goste po želji, i oni će pokriti bilo koju temu... Osim ljubavi. (Što je vjerojatno dobra stvar - svi znaju ljubavi i ured ne miješaju Pa, osim kada je Jim i Pam.).

Daju najbolje GIF EVER

Ovo je doba tehnologije, ljudi - pa zašto ne svaki odmor stranka idemo da i dalje imamo iste stare Photo Booth iz tržnog centra u petom razredu? Zakoračite u Oh Snap Smile mini-štand, film animirani GIF i imate marifetlucima elektronskom poštom na vas. (Najbolje od svega, kada ste imali previše udarac, nećete slučajno ostaviti svoje fotografije u Uber.)

Transformišu NOĆ U ART

Jay Gatsby bi tako imao Jennifer Lilyawildly skiciranje u uglu njegovih zabava. Modni portret umjetnika privlači neverovatno rendere vaše stranke gosti - mogla čak napraviti Bob od prodaje ples na stolu sa abažur na glavi izgledati otmjeno.

POP 10 boca šampanjca

Proslava praznika sa tost? Yawn. Ove godine, uključite ga u glavni događaj: Bottlerocket Wine & Spiritwill dovesti Champagne u svoju kancelariju i voditi vas kroz degustaciju nekoliko različitih sorti šampanjca. Samo ne dozvoli Bob piti sve Dom Perignon.

TAKE mini-putovanju u Evropu

Naravno, ti samo pije iz papirnate čaše u sobi za odmor, ali Avalon Jazz Band će transformirati vaš ured u Grad svetlosti, oko 1935. Ako nam ne vjeruju, samo ih gledam u akciji.

Se malo CHEESY

Činjenica: Postoji samo jedna stvar koju reallywant na soirée, a odgovor je sir. (Odgovor je uvijek sir). Ali, umjesto rješavanja za neke kocke od naranče stvari koje je iskopao u kancelariji frižider, upisati New York institucije Murray sir Shopto donesem out-of-this-svijet, totalno lud postavljanje Charcuterie ploča. Hej, ova stvar stranka ured odmor i nije tako loše nakon svega.

Povezane vijesti


Post Zabava

20 stvari koje jedete, vidite i činite dok čekate do kraja zime

Post Zabava

Vaš put za popodne (i off) 606 staza

Post Zabava

15 poznatih ličnosti koje su totalno pobedile 2018

Post Zabava

9 filmova iz Njujorka koji će se pojaviti kada ne želite da idete napolju

Post Zabava

22 stvari razumeju samo insomniaci

Post Zabava

15 Kali akronima za koje niste znali značenje

Post Zabava

Evo šta da jedete dok gledate svoje omiljene emisije

Post Zabava

8 poznatih memoara koji vredi čitati

Post Zabava

90-ih godina dječje zvezde: Gde su sada?

Post Zabava

33 stvari razumeju samo ljude koji žive u Bruklinu

Post Zabava

Najlepše stvari u Los Anđelesu Ovo ljeto svih 23

Post Zabava

Odgovaraj na ooo odgovor: 8 ekstravagantnih destinacija za medeni mesec slave