6 najintenzibilnija mesta u hamptonima | BA.centerar.org

6 najintenzibilnija mesta u hamptonima

6 najintenzibilnija mesta u hamptonima

Naravno, odmori su za opuštanje. Ali, budimo iskreni: Oni i za izazivanje velike Fomo u koje vas prate na društvenim mrežama. Lucky za vas, Hamptons nemaju manjak ozbiljnih bombona oka. Preplanuli plažama, lepršave vinograda, neverovatno zalaske sunca... To je zapravo neka vrsta izazova da se loše 'gram u Hamptonu. Ali će vam pomoći da pojačaju svoju igru, mi smo sastavili šest najviše Instagram-dostojan mjesta. (Od kojih jedna uključuje milkšejk.)

Zalazak sunca na Navy plaži

Vidi, ti bi jako teško naći zalazak sunca u Hamptonu to nije predivno. Ali provesti barem jedne večeri na voljenu restoran na plaži, gdje je panoramski pogled na okean i kaleidoskopski boje zahtijevaju #nofilter bilo.

Montauk Point Lighthouse

Čuti reči istoka Endand šanse su kultni Montauk Point Lighthouse i brišući vidici koji okružuju to došlo na pamet. Bez obzira na godišnje doba ili doba dana, 220-godišnji svjetionik je jedan od najljepših mjesta na otoku.

Channing Daughters

Lutanja kroz vinove loze sa čašom ruže u ruci je jedan od onih Hamptons trenucima ne želim da završi. Uzmite komad sa sobom tako što je idealno vinograd 'gram na Channing Daughtersin Bridgehampton. Skulptura vrt u cijeloj nekretnine dodaje još više upečatljiv pogled na već idiličan pejzaž.

Main Beach

Održavanje prisutnost na društvenim mrežama ne mora smanjiti u svoje vrijeme plaže. Hit do višegodišnjeg East Hampton favorit za suštinski plaže snimak: netaknute pijesak, mineralne vode i šarene kišobrane u izobilju.

Lavande by the Bay

O la la. Preveze se na jugu Francuske u ovaj zadivljujući lavande farmon u North Fork. Najbolje vrijeme za posjetiti ljeta, kada je bujna, mirisna polja su u vršnom cvatu. Verujte nam: To je čaroban prizor morate vidjeti da bi vjerovali.

Mlijeko trese u LT Burger

Razbiti sve one plaže vidici u vašem feed sa ukusnom međuigre: milkljejk u LT Burger u Sag Harbor. Dekadentan Shakes klasične Burger Joint-a (kao što je S'Mores onaj sa tost sljez ili šiljcima Sag O 'Čokolada sa čokoladnim sladoledom, Oreo, amaretto i Godiva likera) će imati vas prate vrtelo.

Povezane vijesti


Post Zabava

Najbolje vino da se skloni u svaki park u New Yorku

Post Zabava

8 mesta za proslavu rođendana u Čikagu

Post Zabava

10 tajni žena koje su večno hladne

Post Zabava

8 neprijatne stvari neveste nikad ne bi trebalo objavljivati na društvenim medijima

Post Zabava

18 osoba prom slike, pa čak i više neugodno nego ranije

Post Zabava

8 Prekrasni ispod radara parkova morate istražiti

Post Zabava

6 stvari bridesmaids nikada ne bi trebalo objaviti u društvenim medijima

Post Zabava

5 Čikago blokova gde možete kupiti, jesti i u osnovi napraviti dan od toga

Post Zabava

9 najsjajnijih poklona u Božićnoj knjizi Neimana Marka

Post Zabava

16 načina da počnete letjeti rano (kao, sada)

Post Zabava

Obilazite područje zaliva sa osnivačem crvene cvijeće christina stembel

Post Zabava

5 stvari koje svaki San Francisko želi da uradi