6 pokazuje kako biste gledali ako volite odličnu britansku pečenu izložbu | BA.centerar.org

6 pokazuje kako biste gledali ako volite odličnu britansku pečenu izložbu

6 pokazuje kako biste gledali ako volite odličnu britansku pečenu izložbu

Da li ste opsjednuti Mary Berry, Paul Hollywood i The Great British Pečenje Pokaži? Kako The Great British Bake Off? Pa, oni su zapravo isti. Tačno. Isto. Stvar. Priča ide, kada PBS prvi distribuira show u SAD-u u 2014. Godini (četiri godine nakon njegovog uspješan brucoš sezone na BBC-u Velikoj Britaniji u 2010. Godini), mreža naučili Pillsbury je ponosni vlasnik "Bake-off" zaštitni znak, ali samo u SAD-u. Stoga u SAD-u naslovu, Great British pečenje Show.Now da smo to razjasnili, moramo da priznamo ozbiljno ne mogu dobiti dovoljno od pečenja borbe serije. Na žalost, postoje samo toliko epizoda na raspolaganju pijanka-sat na Netflix, pa smo sastavili listu od šest drugih TV emisija koje su samo kao ovisnost kao i PBS serije.

'The Big raspodjele Challenge'

Hosted by Fern Britton, The Big raspodjele Challengeis britanski kvizu koji ima devet parova teže vrtlara u Oxfordshire, England. Takmičari testiraju svoje hortikulturi ruke u nizu izazova koji uključuju domaćeg voća, povrća, cvijeća i hrana pod budnim okom sudija Jim Buttress, Jonathan Moseley i Thane princ.

'The Big raspodjele Challenge'

'The Great American Pečenje Show "

The Great American pečenje predstava bila (očito) inspiriran svoju ovisnost britanskim kolegom i je ranije bio poznat kao Veliki odmor Baking Show. Nakon uspješne prve sezone staze, ABC pokupio serije za drugu sezonu.

'The Great American Pečenje Show "

Lifestyle hrane

'The Great Australian Bake Off'

Slično The Great American pečenje Show, The Great Australian Bake Off je još jedan spin-off popularne britanske pečenje serije. To prilično prati isti format kao i njegovi prethodnici, ali debele Australian detaljima i čudno Aussie delicija dodati još šlag na cakebarbie.

'The Great Australian Bake Off'

'The Great Pottery Throw Down'

Iako je emitovan samo dvije sezone, The Great Pottery Baci Downis must-gledati programiranje za svakoga ko voli ručno keramike. U emisiji, deset kući grnčara otići u Stoke-on-Trent (keramika kapitala u Velikoj Britaniji) u nadi da će se pod nazivom Top Potter. Nije tajna da keramika nije lako, ali sudije Kate Malone i Keith Brymer Jones čine ga zabavno i korisno za gledanje.

'The Great Pottery Throw Down'

'Masterchef'

Ova serija u SAD-u glumi kuvara osoba svi volimo da mrzimo: Gordon Ramsay. Ali umjesto obučenih kuhara je normalno grdi na Paklena Kuhinja, Mastercheffeatures kuvara amatera koji se boriti u nizu stresnih testova dok je jedan okrunjen Masterchef. Ako ste u potrazi za nešto više sladak, da peep na emisije kiddie verzija, Masterchef Junior.

'Masterchef'

'The Great British šivanje Bee'

Mi smo pokriveni pečenje, kuhanje i keramike ali šta šivanje? The Great British šivanje Beepits grupa amatera kanalizacije jedni protiv drugih da se natječu za prestižnu titulu "britanskog Best Home kanalizacije." Mi smo Sewall o tome.

'The Great British šivanje Bee'

Povezane vijesti


Post Zabava

16 činjenica koje niste znali o Walt Disney svijetu

Post Zabava

10 tajni žena koje su večno hladne

Post Zabava

15 ljetnih filmova prikazanih u haikuu

Post Zabava

17 TV emisije koje smo spasili, prilično smo pumpali da gledamo

Post Zabava

10 jedinstvenih imena Kiddos zovu njihove bake i dede

Post Zabava

17 apsolutno neverovatnih stvari u Majamiju ove jeseni

Post Zabava

Obilazite područje zaliva sa osnivačem crvene cvijeće christina stembel

Post Zabava

6 načina da dodate neki luksuz u vaš život ovog vikenda

Post Zabava

12 znakova treba da živite u gradskim parkovima

Post Zabava

7 aktivnosti u gradu New York (koje nisu turističke zamke)

Post Zabava

Stvari razumeju samo ljude koji žive u Menhetnu

Post Zabava

5 zimskih aktivnosti da biste dobili porodicu kroz post-praznik