7 puta je u redu da razbiješ svoja Pravila roditeljstva | BA.centerar.org

7 puta je u redu da razbiješ svoja Pravila roditeljstva

7 puta je u redu da razbiješ svoja Pravila roditeljstva

Vi ste swaddled i spavaju obučeni, babyproofed, Bjorned i prognanih vremena na ekranu. Čak si je skočio za netoksičan pelene sa šik, suptilne print. Ali kada buljiš u cev slom usred vjenčanja vašeg rođaka, čime se baviš? Evo, sedam situacije u kojima se roditeljstvo pravilnik može moraju ići kroz prozor.

Universal Pictures

U sobi isporuke

Situacija: Imate plan rođenja. To može uključivati ​​izraze kao što su "droge" i "vaginalni porođaj" i "playlist". Vaše tijelo, vaše bebe i / ili Vaš lekar može imati drugačiji dnevni red.

Brzo popraviti: Zagrljaj haos. To se ovim Zabranjeno je pobijediti sebe za napuštanje god da si ti mislio da želiš. Uostalom, kada je rekao sve i učinjeno, jedino što ćete je stalo da divna beba (a možda i činjenica da nosiš najviše opsceni par jednokratnu donje rublje ikad osmislio ljudski um).

Universal Pictures

Na avion

Situacija: Ti si na šest sati leta i to je prilično očigledno da seizmički Shrieking vašeg djeteta je osnova za prinudno slijetanje u Reno.

Brzo popraviti: Vaš uobičajeni neprijatelji - slatkiša i vremena na ekranu - su vaši BFFs na 30.000 metara. Ako su (i vrlo javno prolaz poskakuje) ne, uzeti bebu na stražnjem dijelu aviona, gdje je zujanje motora ga može umiriti (ili barem prigušiti njegove krike). I znajte ovo: Svaka osoba koja je ikada imala dijete osjeća bol i suosjeća.

Sony Pictures

Na putovanje

Situacija: Nakon nekoliko napadi automobilska bolest, tri koraka da piškim u polju i 17. Kola iste Dora album, vaš automobil je počeo da se pretvori u Hoarders epizoda velike brzine.

Brzo popraviti: Nap raspored? Tri čvrsta obroka? Nema novih igračke bez konsultacija naljepnice horoskopu? Buh i zdravo. Ključ za automobil putovanje mijenja ga: Audio knjige, nepoznate igračke (muzički instrumenti su dokazane pažnju-Grabbers), omiljene grickalice pa čak i različitih odrastao na zadnjem sedištu može sve razbiti monotoniju.

Warner Bros Zabava

Kad već radi 20 minuta zakašnjenja, a ona je bacanje tantrum

Situacija: To je 8:29 doručak konzumira: Zero. Čarape: Lumpy. Majica: ". Odvratno" Cijela My Little Pony kolekcije: Definitivno dolazi s. A ona neće, ni pod kojim okolnostima, biti stavljajući na taj kaput.

Brzo popraviti: Neka bude svjetlo. Od odvajanje anksioznost mogu biti pištolj za nju pobune, pokušajte umiriti, a ne grditi. Get razigrani ( "Hajde da trci da vidi ko može da se obučem brže!"). Zaobići riječ ne ( "Hoćete li se donoseći zlato ponija ili tirkizno ponija?"). I ako sve ostalo ne uspije... Mito, dušo, mito. Doručak od Pirate Booty i gospođa nije zadržao neko od Harvarda.

Universal Studios

Na vjenčanju

Situacija: U najromantičniji trenutak mladenka i mladoženja samo-napisao zavjete, glas se čuje derući se: "Idi ah-WAY!" I taj glas dolazi iz tvoje krilo.

Brzo popraviti: Ako ste imali bilo očekivanje da će vaša djeca sjediti za stolom za jelo, poljubi rođaci nikada nisu sreli ili zapravo nose clip-on kravatu ili glitter Mary Janes, pusti ga, Elsa. I uvijek imati izlaznu strategiju za kada su oni zaista početi lelek.

Warner Bros Zabava

Kada su bolesni

Brzo popraviti: To je Daniel Tiger je četvrti; ti samo u njoj žive. Više od dva sata vremena na ekranu u jednom danu - iako ne nužno svaki dan - neće imati štetne dugoročne efekte na kognitivne ili društveni razvoj vašeg djeteta.

U restoranu

Situacija: Ti si gladan. Vaša djeca su gladni. Ali jednostavno. Ne mogu. Cook. Večeras. I, možda miris vaše iscrpljenosti feromone, vaše dijete odluči da će to upscale američki bistro biti savršen ambijent da gubi inhibicije, apetit i / ili um.

Brzo popraviti: Sada nije vrijeme za ponašanje za stolom 101. Prije katastrofe, razbijem tvoju torbu trikova (peekaboo spreman šalovi, bojice, prst lutke). I tražiti u polju - uz to-go kartona - u isto vrijeme ste naručili. Na taj način, možete biti spreman za pokretanje kroz vrata na pad šešir.

Povezane vijesti


Post Zabava

Celebi koji su osmislili umetnost fotobombinga

Post Zabava

10 trendova koji će biti veliki ove jeseni

Post Zabava

16 imena beba inspirisanih klasičnim dečijim likovima

Post Zabava

10 grehova koje nikada ne bi trebali počiniti u Los Angelesu

Post Zabava

15 poznatih parova koji ste zaboravili

Post Zabava

Evo šta dolazi u Netflix u novembru

Post Zabava

5 načina da se maksimalno iskoristi radni vikend

Post Zabava

6 najboljih stvari koje treba da jedemo kod nas otvorene

Post Zabava

23 nova filma izlazi baš na vrijeme za praznike

Post Zabava

13 poznatih ličnosti koje očigledno ne staraju

Post Zabava

30 neverovatnih stvari koje će se raditi ovog proleća

Post Zabava

4 blokovi u Njujorku gde možete jesti, kupovati i provoditi celo popodne