Ne plači, ali razbijanja imaju veliki trenutak | BA.centerar.org

Ne plači, ali razbijanja imaju veliki trenutak

Ne plači, ali razbijanja imaju veliki trenutak

Brangelina, novi Muzej prekinutih veza, razvod registara, pa čak i kolača da signalizira "razgovor". Dodajte sve to i mi smo nekako u vezi sa raspada naročito ako uključuju novi Sarah Jessica Parker show. Evo, šest stvari nam pokazuje da razbijanje nije tako teško učiniti.

"Razvod" dolazi na HBO

Ove nedjelje, Sarah Jessica Parker se vraća u mrežu koja joj je (još) poznat kao swinging jedan Carrie Bradshaw. Sada je u ulozi Frances, što je nesretno udata New York ženu koja pokušava da odvoji od muža, Robert (Thomas Haden Church). To je tamnije komedija nego SATC, ali očekujemo veliki smijeh od pisca naših drugih Omiljeno show o tome čudno oženjen, katastrofa.

9. Listopada 22:00 EST / 7:00 PST; hbo.com

Eatyrheartsout / Instagram

Možete sebi pomoći na neki Raspad Cake

Brooklyn-dizajner Isabella Giancarlo počeo pečenje nakon raspada, i odlučio da ukrasiti torte, kolači i pite sa citatima je čula od raznih ex-parovima kao način povrata neke ružne stvari koje su možda, rekao je. Njen @eatyrheartsout Instagram je pun divnih deliciousness, ali mislimo da čak i kupovni torta sa zinger poruka je super.

Taylor Hill / Getty Images

Slavne Otkači

Prva Brangelina. Tada 11-godišnji par (i ko-roditelji) Naomi Watts i Liev Schreiber prekinemo. Jer ovakve stvari dolazi u trojkama, držimo dah za posljednje raspada set (molimo vas da notbe Will i Kate).

Funny Pisanje Ponude Sad Raspad Relief

Imaju pal ko ima težak period, odnos-mudar? Poklon im suvo smiješno je završio Badly: 13 najgorih Breakups u Historyby Jennifer Wright. Sadrži loše priče (Oscar Wilde je bio u zatvoru zbog afere, zatim bačeno momak), pa čak i gore priče (Norman Mailer koji će vam dati naježim). Nakon ovih vlak olupina, samo ghosting ne izgleda tako strašno.

Twenty20

Crowdfunding Vaš Razvod je stvar

Razvodi: Oni su skupi. Onda kada su preko, ti si ostavio bez toster, nije dalo ručnici, ali možda malo teško stečeni mir. Internet u pomoć, jer uz Plumfundyou može stvoriti poklon registar ili razvod fond, onda javite prijateljima o tome.

Dana Dickey

Kao donira Vaš Mementos Art

Muzej prekinutih Relationshipsrecently otvoren u Hollywoodu, a to je fascinantno parče ljudskog iskustva (tj smejaćete, vi ćete plakati). Pregledate donirani uspomene (ljubavna pisma, vaza, grudi implantata, uobičajeni) na ekranu; prateće priče o ljubavnici, članovi porodice, drugova čine neodoljiv čitanje.

6751 Hollywood Blvd.; 323-892-1200 ili brokenships.la

Povezane vijesti


Post Zabava

5 stvari koje Čikanci trenutno rade

Post Zabava

42 stvari koje razumete samo ako ste iz Čikaga

Post Zabava

8 poznatih ličnosti sa jedinstvenim skrivenim talentima i hobijima

Post Zabava

6 potpuno nepristojnih stvari sa posetiocima

Post Zabava

9 riječi u Los Angelesu, verovatno ste pogrešno izgovorili

Post Zabava

7 Čikaga stvari koje volimo još jeseni

Post Zabava

29 stvari razumeju samo visoke žene

Post Zabava

8 apsolutno, potpuno besplatno stvari za ovo ljeto

Post Zabava

10 milenijumskih termina za upoznavanje koje trebate znati

Post Zabava

8 stvari koje Angelenos sada radi

Post Zabava

5 ideje za noćno veče koje nisu samo večera i pića

Post Zabava

14 poznatih osoba koje niste znali bili su blizanci