Novo u Netflix: decembar 2018 | BA.centerar.org

Novo u Netflix: decembar 2018

Novo u Netflix: decembar 2018

Vrijeme napolju je zastrašujuće - dobra stvar postoji mnogo divnih stvari za streaming na Netflix pored vatre. Evo, 12 novih emisija i filmova ne želite propustiti ovog mjeseca.

"VRLO MURRAY BOŽIĆNI"

Ni mećava mogao zaustaviti Bill Murray (i njegova ekipa poznatih prijatelja kao što su George Clooney, Amy Poehler i Chris Rock) stave na svoju vrlo vlastiti odmor spectacularin ovo Netflix originalan, postavljen u hotelu Carlyle u New Yorku. (Dostupno 4. Decembar)

"Nurse Jackie" (SEASONS 1-7)

A bezobrazni medicinska sestra (koju igra Emmy Nagrađivani Edie Falco) kreće život u hitnoj. Uz čitav niz sada dostupna, Sada je sezona za pijanka. (Dostupno 31 prosinac)

"ZRAKA"

Jamie Foxx zaradio Oscara za ulogu ritam-i-blues legendu Raya Charlesa u 2004 biografskom filmu. Također primećen: Mlada Kerry Washington, koji igra svoju ženu. (Dostupan 1 decembar)

"TANGERINE"

Sada za neke trenutne Oskara. Tu je glavni hype vrte oko ovog Flick - pucao u potpunosti na iPhone - oko transrodne radi djevojka koja provodi Badnjak u potrazi širom LA za makro koji joj je slomio srce. (Nepoznat 2 decembar)

"Da Vincijev kod"

Tu je ubistvo u Luvru i jedini način za Tom Hanks razbiti slučaju najprodavaniji-triler je tražiti tragove u Da Vinci slika uređenje zidova. Dun dun dun. (Dostupno 14 decembar)

"Smešne 6"

Satirična pogled na zapadnom, ovaj film je prva rata u četiri filma dogovor između Adam Sandler i Netflix. Gost zvezdica uključuju Blake Shelton, Whitney Cummings, Vanilla Ice, Will Forte i mnogi (mnogi) više. (Dostupno 11 decembar)

"Roditeljstvo" (SEASONS 1-6)

Spreman tvoje maramice. Šesti - i završni - sezone hit o Braverman braće i sestara je jedinstven. I sada je sve tvoje. (Dostupne od: 30 decembar)

"REAL ROB"

Rob Schneider i njegova stvarnog života žena s tri zvjezdice u ovom scenariju originalne serije o usponima i padovima holivudske karijere. Na primjer, njegova stalker je više pouzdan nego njegov pomoćnik. Ups. (Dostupan 1 decembar)

"FRESH DRESSED"

Ovaj dokumentarni film o povijesti hip-hop fashion ima tona klasične snimke, plus intervjui sa stilom insajdera u rasponu od Sean "P. Diddy "Combs da Kanye West. (Dostupno 16. Decembar)

"Ja sam BRENT MORIN"

U ovom novom stand-up posebno, komičar i potpuno neodoljivo član Undateablecast dolazi se pomire sa činjenicom da on želi biti zaljubljen, ali definitivno nije spreman za vezu. (Dostupan 1 decembar)

"F for family"

Na stand-up komedije Bill Burr, ovaj originalni animirana serija prati porodicu Murphy u 1970. Biramo veselje... I nostalgije. (Program 18 decembar)

"MIKE EPPS: Ne uzimaj to LIČNI"

Poznat po svojim neapologetski nepriličan Swagger, komičar Mike Epps izvlači sve prepreke kada nastupa uživo iz Orpheum Theatre u Los Angelesu za ovaj originalni komediju posebno. (Program 18 decembar)

Povezane vijesti


Post Zabava

6 najintenzibilnija mesta u hamptonima

Post Zabava

7 mesta da se pretvarate da ste francuski u Njujorku

Post Zabava

5 partijske ideje

Post Zabava

10 irskih imena koje verovatno pogrešno izgovarate

Post Zabava

Gde bi trebalo da se družiš u Los Anđelesu Na osnovu tvoje ličnosti

Post Zabava

Los Anđeles najbolji 8 mesta za gledanje neverovatne komedije

Post Zabava

10 tajni žena koje su večno hladne

Post Zabava

5 Chill, alternativni spotovi za proslavu dana Svete Patrike

Post Zabava

16 glumaca koje možete videti u metrou

Post Zabava

17 najvećih karaoke pesama svih vremena

Post Zabava

6 načina da živite kao Ina garten u hamptons-u

Post Zabava

10 Gresi koje nikada ne bi trebali počiniti u Njujorku