O la la! 8 poznatih ličnosti koje su podelile prvi poljubac na ekranu | BA.centerar.org

O la la! 8 poznatih ličnosti koje su podelile prvi poljubac na ekranu

O la la! 8 poznatih ličnosti koje su podelile prvi poljubac na ekranu

Prvi poljupci mogu biti bolno neugodno, ali zamislite deljenje prvi poljubac pred kamerama i ispred čitave filmske ekipe! Za većinu glumaca, ljubljenje scena nije strašno, ali za dijete glumac, to može biti kraj svijeta. Evo, osam Poznati koji dijele njihov prvi poljubac na ekranu i živjeli da priča o tome.

Mila Kunis i Ashton Kutcher

Mila Kunis i Ashton Kutcher udala 2015. Godine i imaju dvoje djece, Wyatt (2) i Dimitri (8 mjeseci). Ali prije nego što njihov That '70s Showchemistry napravio svoj put van ekrana, Kunis zajednički joj je prvi poljubac u dobi od 14 sa Kutcher tokom prve sezone emisije. "Bila sam tako nervozna i neugodno. Imao sam najveći zaljubljena u njega ", Kunis je priznao. Pa, barem je sve ispalo na duge staze.

ABC Foto Arhiva / Getty Images

Danica McKellar & Fred Savage

Ko bi mogao zaboraviti Kevin i Winnie kultni prvi poljubac scenu The Wonder Years? Danica McKellar (Winnie) i Fred Savage (Kevin) su bili stari samo 13 i 12 godina, odnosno, u to vrijeme. "Sjećam se da sam tamo sjedio na taj kamen, ide, 'O moj bože, ja sam o tome da moj prvi poljubac'", rekao je Memphis. Ona je bila toliko uzbuđena zbog nje prvi poljubac da su morali pucati šest potrebno srediti scenu. Ona je objasnila, "Sada, u priči, moj brat je nedavno umro, tako da sam trebao biti jako tužan. Ali toliko sam uzbuđen što sam dobio ovaj osmijeh na mom licu. Naravno, nisu mogli koristiti prvo. "

Danielle Fishel & Ben Savage

Slično njegov stariji brat, Fred, Ben Savage dijeli svoj prvi poljubac pred kamerama, ali u hit 90-ih pokazuju Boy Meets World. U sudbonosni epizodi, a zapanjen Cory Matthews (Savage) dobija Big Wet poljubac iz njegove ljubavi interesa, Topanga (Danielle Fishel). Godinama kasnije, Fishel otkrila je znala da je to veliki trenutak za Savage, jer mu je lice bilo jarko crvena dan su snimali scene. # Corey i Topanga4ever

Candace Cameron Bure & Scott Curtis

"To je neugodno kada nikada nisi imao poljubac, a onda da se poljube nekoga na nacionalnoj televiziji", rekao je njen prvi poljubac u dobi od 12 na snimanju Full House Candace Cameron Bure. U sezoni tri voljenu obitelj sitcom, Bure lik DJ Tanner dijeli joj je prvi poljubac sa na ekranu dečko Kevin (Scott Curtis), a ostatak je TV povijesti.

Mayim Bialik & Johnny Galecki

Mayim Bialik i Johnny Galecki trenutno glumiti Amy i Leonard u The Big Bang Theory, ali su u početku sreli dugo prije nego što njihove uloge u hit CBS seriji. Kada su bili 14 godina Galecki pojavio zajedno Bialik u jednoj epizodi od Blossom, gdje je igrao Blossom je (Bialik) ljubav interes i par dijelili poljubac na ekranu. 2016. Godine, BBT cast pojavio na Conan, i Bialik i Galecki ponovo stvorio svoje ljubljenje scene. Bialik kasnije priznao: "Možda je moja prva stvarnog života poljubac, također." Po riječima Joey Lawrence, Vau!

Dakota Fanning i Thomas Curtis

U 2002. Godini, Fanning je igrao mladi verziju Reese Witherspoon karaktera, Melanie Smooter, u rom-com Sweet Home Alabama. Tokom pamćenje: "Pa ja mogu poljubiti kad god želiš?" Scene, Fanning (u dobi od 7) dijele svoj prvi poljubac sa kolegama dijete glumac Thomas Curtis. "Pre toga sam bio jako, jako nervozan jer nikad nisam poljubio dječaka prije i to je bilo na usnama," Fanning otkrio na The Tonight Show. "Ali onda sam nekako navikao na to i da je nekako zabavno, nakon nekog vremena."

Columbia Pictures

Anna Chlumsky i Macaulay Culkin

Ne možemo kontrolirati izliv emocija osećamo kada razmišljam o Vada Sultenfuss (Anna Chlumsky) i Thomas J. Seneta a (Macaulay Culkin) prvi poljubac scene u My Girl. Chlumsky i Culkin bili 11 godina u vrijeme i na oba dijele njihov prvi poljubac prilikom snimanja scene. Par je osvojila nagradu za najbolju Kiss na 1992 MTV Movie Awards, gdje, nakon prihvatanja zlatne kokice kip, rekao Chlumsky: "Bože, moj prvi poljubac i ja dobiti nagradu." Bravo!

Warner Bros.

Kirsten Dunst i Brad Pitt

Dok je većina nas bi ubili da zaključati usne sa Brad Pitt, ne toliko zbog Kirsten Dunst. U 11 godina Dunst izgubila usnu nevinost Pitt kad je glumila uz komadina-i kolege Heartthrob Tom Cruise-u iz 1994. Godine dramatičan horor film Intervju sa vampirom. Dunst je kasnije priznao da je u to vrijeme, ona je "mislio da je odvratno" ljube Pitt. Bogohuljenje, mi kažemo!

Povezane vijesti


Post Zabava

10 stvari koje su samo normalne za Chicagoance

Post Zabava

10 trendova koji će biti ogromni ovog leta

Post Zabava

Ne plači, ali razbijanja imaju veliki trenutak

Post Zabava

7 tajnih bašti u Čikagu koje su u potpunosti magične

Post Zabava

7 mesta za gledanje poznatih (i zloglasnih) duhova u Los Anđelesu

Post Zabava

Najstrašnije čestitke za Božićne sličice

Post Zabava

17 najvećih karaoke pesama svih vremena

Post Zabava

23 stvari koje razumeju svi najstariji braća i sestre

Post Zabava

7 aktivnosti u gradu New York (koje nisu turističke zamke)

Post Zabava

30 stvari koje ćete dobiti samo ako ste iz novog dresa

Post Zabava

17 TV emisije koje smo spasili, prilično smo pumpali da gledamo

Post Zabava

15 irskih imena beba koje ćemo u potpunosti ukrasti