Šapi niz 8 najpoznatijih pasa sa TV emisija i filmova | BA.centerar.org

Šapi niz 8 najpoznatijih pasa sa TV emisija i filmova

Šapi niz 8 najpoznatijih pasa sa TV emisija i filmova

Naravno, Reese Witherspoon je bio izvrstan s njom portret Elle Woods u Legally Blonde, ali ne može poreći njen autsajder (sorry, morao) Costar, Bruiser Woods, značajno doprinosi filma pijanka-sposobnosti. Bez obzira na naslov, naš nivo interes je uvijek uvrijeđen kada se radi o pasa. Evo, osam od najupečatljivijih i dopadljiv pasa iz TV emisija i filmova.

Derek Oluja / Getty Images

Beethoven Od 'Beethoven'

Beethovengraced velikom ekranu 1992. Godine, a film je imenjak zvijezda zagrijali srca miliona sa svojim nestašnim ludorijama i super balavi. Kada se ne ispred kamere, očnjak prošla rodno neutralne ime Chris. Na žalost, Chris je preminuo nedugo nakon završetka Beethoven 2, ali barem znamo da je imao A-liste život ispunjen bezuslovna ljubav, uzbudljive avanture i opterećenja slanine.

CBS / Getty Images

Lassie Od 'Lassie Come Home'

Lassie je prvobitno izmišljeni ženski lik stvorio britanskog autora Eric Knight u svojoj 1940 romanu, Lesi vrati kući. Tri godine kasnije, roman je pretvoren u film i glumio je (vrlo fotogeničan) muško koli imenu Pal, koji je bio kao dopadljiv i inteligentan kao njegov na ekranu persona, Lesi. Nakon što je veliki ekran debi 1943. Godine, Pal je nastavio da glumi u još šest Lassie filmova, pojavljuju se u TV adaptaciji iz 1954. I na kraju se povuče u 1955. Iako je Pal je preminuo 1958. Godine, on je izrodio njegov sajam udio od mladunaca tokom svog života da nastavi je Lassie nasleđe.

ABC Foto Arhiva / Getty Images

Comet iz 'Full House'

Ne može se poreći Comet je ljepilo koje su držale porodice Tanner zajedno tokom Full House osam sezona staze. U pasa, koji su Buddy IRL, tek je počeo svoj pohod u filmskoj industriji sa Full House. 1997. Godine, Buddy je glumila u popularnoj Disney film Air Budand nastavio da inspiriše uspješne franšize na osnovu njegovog neverovatna sposobnost da puca obruča!

Walt Disney Pictures

Chloe i Papi iz "Beverly Hills Chihuahua"

Vjerojatno ste prepoznali ova dva mladunaca iz Beverly Hills Chihuahua, ali je njihov put do slave bio je sve samo ne lako. Angel-na desnom je napustio nju vlasnici, i Rusco-na lijevoj bio je samo nekoliko dana od toga da spusti u skloništu. Srećom, oni su oboje spasila trener Mike Alexander i pretvara u petite Chihuahua verzije Bonnie i Clyde, Chloe (glas Drew Barrymore) i Papi (George Lopez), respektivno.

Universal Pictures

Piti iz 'The Little Rascals' (1994 verzija)

Piti, pit bull terijer, obično se priznaje za svoju kružni povez preko oka i glavnu ulogu u 1994. Rimejk porodični film The Little Rascals. Isporučuju napomene lucerke na utješno Spanky kada je bio smrknut, ovaj ekspresivni štene je bilo nemoguće da ga ne volim. Piti takođe Cameos u minusu Man i Homeward Bound II: Lost u San Franciscu. Kakva šunka.

Bruiser Od 'Legally Blonde'

Bruiser Woods, Elle Woods Blizanci vegetarijanac pomoćnik u Legally Blonde, hodao njegova četiri male šape u naša srca u 2001. I ostalo je istorija bend-i-ugriz. Chihuahua, koji je također glumio u Legally Blonde 2: Red, White & Blonde, je formalno poznat kao Moondoggie, ili "Moonie" do njegovih bliskih ortaci. Iako je karijeru Moonie je bila ograničena na Legally Blonde franšizu, on jasno je prilično uticaj na njegov costars. Reese Witherspoon je napisao ovu iskrenu Instagram postwhen je saznala Moonie preminuo 2016. Godine.

NBC / Getty Images

Eddie iz 'Frasier'

Edi, a Parson Russell terijer, glumila kao Dr. Frasier Crane-a (Kelsey Grammer) živo partnera u zločinu u hit seriji Frasier. Iako je imao previše bučan ličnosti koji nerviralo većina njegovih glumi, Eddie-ili los na uže porodice i prijateljima-i pojavio se u nekoliko kratkih filmova i filmova prije nego što se povukao 2000. Godine.

MGM Studios / Getty Images

Toto Od 'Čarobnjaka iz Oza'

1939. Godine, Terry, ženski Kern terijer, održao je Oskara dostojan učinak kao Dorothy je vjerni pratilac, Toto, u Čarobnjaku iz Oza. Dok Terry će uvijek ostati upamćen za nju putovanje niz od žute cigle, njena uloga kao Toto joj nije bilo tvrditi samo na slavu. U stvari, ona se pojavila u 16 filmova u cijeloj njoj vrlo uspješnu karijeru, uključujući i Bright Eyes (Shirley Temple), The Women (Norma Shearer, Joan Crawford) i Bad Little Angel (Gene Reynolds). Werk, Terry.

Povezane vijesti


Post Zabava

Da li ljudi osećate neugodno i da ih ne shvatate?

Post Zabava

8 najlepših pogleda u San Francisku

Post Zabava

Najbolji rom-coms na Netflix-u za valentin dan

Post Zabava

Svaki novi New Yorker ima 8 prijatelja u njenom krugu

Post Zabava

9 zahvalni citati koji će vas provesti kroz vikend za praznike

Post Zabava

10 TV emisija koje ne možemo čekati da gledamo 2018

Post Zabava

20 stvari koje jedete, vidite i činite dok čekate do kraja zime

Post Zabava

13 poznatih ličnosti koje očigledno ne staraju

Post Zabava

Šta bi moglo da se desi ako ste odgovorili da svemu za mesec dana

Post Zabava

14 stvari koje svi kažu o Dalasu koji nisu istinski

Post Zabava

11 najboljih dokumentarnih filmova koje možete gledati na HBO-u trenutno

Post Zabava

6 savremenih ažuriranja poklona klasične majke