Slam-dunk praznični pokloni koji se osećaju dobro dati | BA.centerar.org

Slam-dunk praznični pokloni koji se osećaju dobro dati

Slam-dunk praznični pokloni koji se osećaju dobro dati

Vi već znate da je fizički čin davanja čini da se osećate najbolje. Pa, šta ako je to korak dalje u ovoj godini i dali ljudi ne samo poklone ali reallythoughtfulgifts? Kao, pokloni koji također koristi vašoj zajednici i onima kojima je potrebna. Pogledajte gde to ide?

Evo nekoliko brendova sa savjesti da vjerojatno nije napravio ga na svoj radar ove godine - ali bi trebalo. (Ne brini... Ima još 16 dana 'Til Božić.)

Jedan je obnoviti Brass uho pljuska

Ovo balleraccessory nije samo dizajniran isključivo žene u Keniji, ali i pomaže da nauče vještine posao i postati ekonomski nezavisne u tom procesu. Tvoja sestra-in-zakon će se okrene za to.

Raven + Lily ($ 66)

A Svečana boca vina

Hostesa poklone: ​​Ti si ih i dalje treba. Kako bi bilo da bocu vina koja je svetlucavo iznutra i izvana? Ovo California Brut daje 15 obroka gladnim djecu.

OneHope vino ($ 59)

The Perfect Commuter ruksak

Ove godine, putne-bag nabavljač Pravilno skupštine donira 100 posto svojih neto dobit od prodaje svih do Nove godine. Ako je Dude u vašem životu treba ruksak koji je uz to odbija vodu, lagan i idealne veličine za laptop, znaš gdje gledati.

Pravilno skupštine ($ 215)

A Child Sponzorstvo

Šta dobijate za devojku (ili momak) koji ima sve? A poklon oni prilično garantuje da voli. Umjesto da razmišljaju Tchotchkes u tržnom centru, čine ovaj praznik posebnima i sponzora dijete u njihovo ime kroz Save the Children. Vaš dar sponzorstva pomaže u pružanju malo Tyke s osnove kao što su zdravstvo i obrazovanje. To je dar koji mijenja dva života: njihov i djeteta.

Save the Children

@viewfromthetopp

Najudobnije Athletic Čarape

Oh, Heyyyy, čarapa Stuffers. Ove lak unisex čarape dolaze u jarkim bojama i različitih stilova, kao i za svaki par prodao još je doniran beskućnika. (FYI: Čarape su među najtraženije stavke u skloništima.)

Bombas (od 11 $)

Lukav Art Supplies

Za sve mlade 'uns u vašem životu, Yoobi je mesto za skoro sve možete koristiti u učionici (ili poslovni prostor) za podsticanje kreativnosti: olovke, olovke, naljepnice, organizatori, šta god to. Za svaku stavku kupili, drugi je donirao u školu u nevolji.

Yoobi ($ 20)

A Buttery-Mekana kožna Duffel

Naravno, ti bi mogao da kupi tvoji generički kožnu torbu u Kaufmann Mercantile. Ili ste mogli uhapsiti se ručno etiopske koji omogućava svojim zanatlije da vodi visoko obrazovanje. (PS: Sophia Bush je ljubitelj.)

Sseko ($ 350)

Itty-Bitty Knit Booties

Znam nikoga sa bebom? Ili, kao što je, čak i psa? Ove preslatkih cipelice su ručno rađeni u Patagoniji od prirodnih materijala, kao i žene koje ih uče održive poslovne prakse, kao dio modela koji je osvojio međunarodnih nagrada za dizajn i društvene odgovornosti.

($ 49) prate

Torbu Essentials

Vaš voljeni (još uvek zujanje) sestra je o novom joga udarac. Podrška je u njenu potragu za razum sa mini osveženje komplet za nju torbu. Ali ne samo bilo koji stari kit. Ovaj uključuje Yuni tuš listova život mijenja - veliki, debeli krpe za čišćenje da obriše prljavštinu i prljavština nakon posebno znojav Vinyasa sjednice.

Yuni Beauty ($ 45)

Osnažujući narukvica

Handmade u Kambodži od strane lokalnih zanatlija žene, te ručni zglob oblozi imaju natpis koji prevodi na bravein Crvenih. Deset posto sredstava se koriste i za borbu protiv trgovine ljudima širom Kambodže regiji. I prilično mnogo bilo koga na listu bih to.

Hrabri Collection ($ 38)

Povezane vijesti


Post Zabava

11 poznatih ličnosti koje možete videti na Brodveju ove jeseni

Post Zabava

17 zvijezda koje su udate za iznenađujuće regularne ljude

Post Zabava

13 glumaca koji su se venčali sa normalnim ljudima

Post Zabava

5 ideja održavanja zabave u porodici dok su u gradu

Post Zabava

90-ih godina dječje zvezde: Gde su sada?

Post Zabava

8 tajnih Hamptonovih tačaka za koje nikada niste znali da postoje

Post Zabava

Dobijte tretman poznatih ličnosti na ovih 6 bioskopa u Njujorku

Post Zabava

10 milenijumskih termina za upoznavanje koje trebate znati

Post Zabava

10 celebi koji su mogli lako osmisliti kao profesionalni kuvari

Post Zabava

10 stvari koje su samo normalne za Chicagoance

Post Zabava

10 igra tronova postavite lokacije koje možete zapravo posjetiti

Post Zabava

4 Čikago bazeni možete plivati tokom cele zime