10 stvari koje je svaka mama ostala kod kuće bolesna je sluha | BA.centerar.org

10 stvari koje je svaka mama ostala kod kuće bolesna je sluha

10 stvari koje je svaka mama ostala kod kuće bolesna je sluha

Svi znamo da nema šanse da bude savršen mama ali milion načina da bude jedno veliko (hvala, Pinterest!). Ipak, ako ste izabrali da bude boravak-at-home mama, velike su šanse da ste morali braniti svoju odluku da svojim prijateljima, obitelji i da nasumično momak iz koledža vas naleteo na metu. Evo deset stvari koje svaka SAHM je toliko bolestan sluha. (Recimo da ih sa svojim ortacima na svojim vrlo vlastiti rizik.)

1. "Ja nikad ne bi mogao ostati kod kuće sa svojom decom. Ja bih biti tako dosadno. "Oh, nikada ne naći vremena da bude dosadno. Ili da se okupa.

2. "Budući da ne rade, da li misliš da možeš...?" Evo neizgovorena istina o boravku-at-home mame: U 55 minuta slobodnog vremena imaju između ostavljam jedno dijete i pokupiti drugi su plemenitih bisera. Verovatno želite provesti ih struže makarona sa stropa, ili možda samo buljili u nju.

3. "Kada se vraćate na posao?" Kao što je veliki Avril Lavigne jednom pitao, zašto morate ići i da stvari tako komplikovano?

4. "Ja bih dosadi ne koristi moj mozak da sam ostao kod kuće." Budimo jasni: Kako dva rasadniku Schoolers u kadu prije 18:00 zahtijeva oštrije pregovaračke sposobnosti od bilo salu za sastanke.

5. "Nikada nisam žele moju ženu da ostane kod kuće." Watch. Uči.

6. "Ti si toliko sreće da ne morate raditi." A) Briga je skupo. Tako da nema te sreće. B) Stepping u konja izmet? To bi trebalo da bude sretno! Biti pooped na koje ptica? Također sujeverno sreće. Kada kaku korak u ili se udario je došao iz malog čovjeka, osećate nešto manje sreće. I čišćenje ga osjeća puno poput posla.

7. "Šta radite kad su u školi cijeli dan?" Odlučite koji okus bombona pokušati. Osim toga, ne mnogo.

8. "Nekada sam bio _____, ali sada sam samo mama." Čuli smo verziju ovog izaći iz vlastitih usta više puta nego što bih priznati. Sada se ne zaustavi.

9. "Budući da si kod kuće cijeli dan, morate da vaša djeca najviše zdrav, od grebanja obroka." Jok! Uglavnom vrećice, zlatna ribica i klima.

10. "Da li vam nedostaje da pravi posao?" Sve vrijeme, a ne na sve, sve odjednom. I za tvoju informaciju, imam najbolji posao u cijelom cijelom svijetu.

Povezane vijesti


Post Porodica

8 genijalnih trikova koji će vam pomoći da izbegavate jedu budu avanturistički

Post Porodica

Zbogom, zlatne ribice i banane: Evo kako podići avanturista

Post Porodica

18 djece bez kafe bez mleka će se zaklati

Post Porodica

6 savremenih trendova razvoda koje morate znati

Post Porodica

Kako smanjiti potlačenje prazničnih poklona bez osećanja kao da se totalno nasmešite

Post Porodica

20 prezimena koje prave odlična imena za bebe

Post Porodica

Time-ini su novi vremenski uslovi

Post Porodica

5 načina pomoći deci sa razdvajanjem anksioznosti

Post Porodica

10 ludih pametnih nošnji za kostime koje možete napraviti za decu

Post Porodica

25 laka večera koje će svako dete na planeti voleti

Post Porodica

14 talijanskih imena beba sa Beyond slatkim nadimcima

Post Porodica

6 znaci da je tvoj mali spreman za mršavu obuku