4 bebi predmeta koji su potpuno fini za kupovinu | BA.centerar.org

4 bebi predmeta koji su potpuno fini za kupovinu

4 bebi predmeta koji su potpuno fini za kupovinu

Naravno, to je primamljivo da granatiraju iz $ 850 za novi kolica sa najboljim šokova (ili tako da ste čuli), ali pssst, to je zapravo jedna od mnogih stvari za bebe u vezi možete potpuno kupujem. To je razlog zašto smo izvukli zajedno kompletnu listu rabljenom osnove koje ne moraju biti 100 posto novi... Plus neke koje u potpunosti rade.

AleksanderNakic / Getty Images

Koriste: kolica

Dokle god je to proizvedeni nakon 2007-kada su stavljene nove sigurnosne standarde u mjestu-to je A-OK da investiraju u kolicima koji je bio oko bloka vrijeme ili dva. Samo budite sigurni da uradi jednom-over za labave ili nedostaje dijelova prije nego što kupiti. (Možete unakrsno provjeriti Prodaje istražujući kako je obično uključen u novi model na mreži.)

Twenty20

Koristi: Beba Kada

Tužno, ali istinito: Vaše novorođenče preraste to u toplom drugi. Sve dok onaj koji vam zgrabe nije buđavim (i ne miriše na plijesan), trebalo bi dobro da ode.

Twenty20

Koristi: Igračke

Dokle god oni nemaju slobodnih dijelova ili usitnjeno boje, to je sasvim u redu da prihvati igračke ruku-me-down. Samo budite sigurni da znate poreklo bilo pliša ili tkanine stvorenja. (Završiti sa grinje preko polovni medo bi bilo najgore.)

Twenty20

Koristi: Visoka Stolica

Dokle god postoji prepona post, sigurnost zadržavanja uz pojas i kotači koji zaključati u mjestu pet tačaka, ispunjava današnjim standardima i potpuno je u redu da kupujem.

Twenty20

Novo: Breast Pump Parts

Mašina je u redu da se ponovno koristi, dok je zatvoreni sistem pumpe (aka radne dijelove pumpe zapravo nikada dodirivati ​​majčino mlijeko). Ali ne bi trebalo da štedi na potpuno novu pumpu za dijelove-mislim da je prirubnice, cijevi i boce. To je sanitarni stvar. Želite biti sigurni da će svi pomoćni komade koje idu uz aparat pumpi su potpuno čista.

Twenty20

Novo: Crib

To je sve o pronalaženju onaj koji zadovoljava trenutne sigurnosne specifikacije. (FYI, drop-rail strane i veliki jaz letvice su službeno ne-nos, prema Komisiji za sigurnost potrošača proizvoda). Ako ti nađeš sa koristi krevetac na rukama, budite sigurni su ispunjeni ove važne standarde za sigurnost.

Twenty20

Novo: Baby Boce

Ako su napravljeni od plastike, postoji opasnost da bi mogli sadrže BPA i ftalati (kemikalija koje imaju potencijal da imaju štetne posljedice na novorođenče).

Twenty20

Novo: autosjedalica

Život autosjedalicu je obično oko šest do osam godina. Ako imate pristup naziv modela, broj i proizvodnju detalji-što znači da možete unakrsno provjerite za bilo kakve eventualne reklamacije-verovatno je u redu, ali ako ne možete potvrditi ove informacije, to je vrijedno ulaganje u sjedište to je potpuno novi. Možete alsoneed biti sigurni da je autosjedalica ranije nije bio u nesreći, tako da ako ne znate osobu ga prodaje, trebalo bi da se kloni.

Twenty20

Novo: Promjena Pad

Čak i ako se stroj-perive liner zaštićen za vrijeme trajanja njegove upotrebe, nema garancije protiv prodiranje. (Fuj.) Počastite se novi.

Povezane vijesti


Post Porodica

11 magičnih bašti za inspiraciju vašeg sledećeg porodičnog projekta

Post Porodica

5 braka mita stvarno morate prestati verovati

Post Porodica

7 odličnih podcastova za svog tinejdžera

Post Porodica

Kako uvesti čvrste materije do bebe (od 4 do 12 meseci)

Post Porodica

7 pametnih načina štednje za bebe

Post Porodica

Kako obući svoju djecu kao princ George i princeza Charlotte

Post Porodica

Prve stvari koje treba uraditi kada saznate da ste trudni

Post Porodica

15 knjiga svaka beba treba u svojoj ili njenoj prvoj biblioteci

Post Porodica

12 moraju imati predmete za letenje sa bebama i mališanima

Post Porodica

7 načina da pomognete vašem djetetu da prevaziđe stidljivost

Post Porodica

Na kraju je objasnila metoda treninga spavanja

Post Porodica

14 ideja za decu u zadnjem trenutku