5 se bori protiv svih parova koje treba da imaju u prvoj godini braka | BA.centerar.org

5 se bori protiv svih parova koje treba da imaju u prvoj godini braka

5 se bori protiv svih parova koje treba da imaju u prvoj godini braka

Svi hail udala blaženstvo... Dati ili uzeti nekoliko potpuno normalan borbe u prvoj godini. Naravno, ti si od godinama (a možda čak i živjeli zajedno) ispred uzimajući pričvršćen, ali to ne znači da ste radili sve The Kinks. Ljubav je napredak pri radu-in-, na kraju krajeva. I ovih pet tipova borbi dodati vrijednost vaš odnos. (Hej, to je sve o rezolucijama postignut.)

Twenty20

Borba o čistoći

Možda bi se preselio u novi dom. Možda njegov (ili njen) dosadne navike poput ostavljajući mokar peškir na podu nakon tuširanja-izazvali su da dođe do tačke pucanja. Bez obzira na pitanje, rješenje je jasna: komunicirati. Ako ne progovore o žalbi čišćenje u vezi koje si irking, oni će gnoji. Istovremeno, pokušati izbjeći ističući probleme u ovom trenutku. (Uh, stalno prigovara je najgori.) Umjesto toga, razgovarali o problemu kad imaš određenoj udaljenosti od njega. Kažu, na hoda na posao, ili kada ste hlađenje na vikend.

Twenty20

Borba O Financije

Suština: Brak je spajanje. A čak i ako ste čuvanje novca odvojene, postoje stvari koje će morati biti razrađen-sve, od ime kluba i ažuriranje kreditne kartice u razvoju dugoročne štednje strategija koja osjeća više kohezivni od vaše zabavljanje dana. Kao tvoj argumenti o čišćenje, pobrinite se da izdvoji redovne puta da se udubi u bitne stvari detalje kada nisi već radio gore. (Najgore bori se javljaju kad si nestrpljiv.) Ako ostavimo vremena za strategiju zajedno-i uzimanje vremena da pažljivo slušaju jedni druge perspektive-može ublažiti većinu stresa.

Twenty20

Borba o Vašoj In-Laws

Naravno, oni su produžetak vašeg partnera, tako da ih najviše vole. Ali to ne znači da ne dobiju na živce. (Hej, tvoja porodica ima svoje osobenosti, tako to ide u oba smjera.) Samo budite sigurni da su dvojica od vas stajati ujedinjeni i može raditi kao tim kada pitanja-ili neželjene komentare-iskrslo. A ako jedan od vas osjeća defanzivne, uvijek imati na činjenicu da si dvojac sada vrhu uma.

Twenty20

Borba o seksu

On je umoran. Ste umorni. Svi smo umorni. Opet: Komunicirajte, komunicirati, komunicirati. Najgora stvar na svijetu je da se osjećate kao da ste u mraku o pitanjima odnosa koji su najvažniji za vašeg supružnika. Dokle god ste oboje otvoreni za međusobno osjećaje-a ne donose probleme intimnosti u vezi kad si zapravo inthe spavaća soba-rješavanje ovog problema ne bi trebalo da traje duže od poštenog (i rješenje-fokusiran) razgovor.

Twenty20

Borba O Togetherness

Mjesecima vodi do vaše vjenčanje bili vezani za jednu stvar: jedinstvo. Sada, medeni mjesec je literallyover i stvarnog svijeta (aka zauzet posla i društveni angažman koji nemaju veze sa svojim coupledom) je opet tvoja prioritet broj jedan. Samo budite sigurni da čine ga rutinski za povezivanje tokom sedmice za male stvari kao što su gledanje sluškinje bajka ili zajedno blokiraju noći za večeru za stolom. Sa milion zahtjeve na naše vrijeme, povezivanje IRL uzima posao.

Povezane vijesti


Post Porodica

7 fantastičnih podkastova za roditelje koji će vas učiniti Smiješati, plačati i eventualno uzimati vaše cijevi vezane

Post Porodica

14 odličnih superhero ideja za decu

Post Porodica

15 super-laganih no-peciva recepti za decu za decu

Post Porodica

5 porodičnih tradicija za početak praznične sezone

Post Porodica

10 najboljih pretplatničkih kutija za decu

Post Porodica

5 razloga zbog kojih ne biste trebali obavezno dijeliti svoju decu

Post Porodica

7 fascinantne činjenice o januarskim bebama

Post Porodica

8 Hamptons letnji kampovi koji će održati svoju decu zabaviti tokom cele sezone

Post Porodica

20 imena beba inspirisana hranom

Post Porodica

9 stvari koje svi parovi treba da rade jednom godišnje

Post Porodica

4 velike prednosti dece koja dele sobu

Post Porodica

Evo zašto tvoj Todra baca bijesak