6 neočekivanih načina da vaša porodica bude zdrava | BA.centerar.org

6 neočekivanih načina da vaša porodica bude zdrava

6 neočekivanih načina da vaša porodica bude zdrava

Prometnijih porodice, teže to može biti da se zdravlje prioritet (imaš samo toliko sati u danu, ljudi). Imamo nekoliko prijedloga za malu načine kako bi vaše porodice wellness u ček bez preskakanja ritam.

Twenty20

Make Sun Care More Fun

Napravio si doručak. Napravio si ručak. Napravili ste večeru. Sada si i provesti ono što izgleda kao pola života seku grožđa tako da deca imaju nešto zdravo snack na? Polako s vama, mama. Umjesto da sve DIY-ing, pokušajte RXBAR Kids. Oni su zdravi i zdrav-napravljeni od samo par čisto sastojaka koje možete zapravo vidjeti, tako da znate točno ono što ćete dobiti (da ne spominjem da je napisano na samoj sladak ambalaži). Oni također dolaze u klinac odobrio okusa vaše mališane će se jesti odmah, kao što je Berry Blast i čokoladnim mrvicama.

(Psst: Get 25 posto popusta na vaš prvi red na RXBAR.com ili da ih pokupi u Target.)

Twenty20

Napraviti Boce za vodu a Treat

Umesto trzaje oko gomile Aquafina boce (da oni mogu ili ne mogu ni piti), se klinci uzbuđeni zbog njihovog dnevnog unosa H2O puštajući ih pokupi svoju vlastitu višekratnu upotrebu boce za vodu. Okretanje proces u zabavan shopping avanturu će im pomoći da razviju pozitivnu vezu sa aktom pitke vode, a vi ćete imati zdravu, hidrirana porodice.

Twenty20

Dvorište zajedno

Si, što znači da se uradi nešto sa tom travnatom mjesto na perimetru travnjaka. Ali ko ima vremena? Iznenađenje: Sadnja cvijeća i grmlja je puno brže ako ne ide na to sami. Upisati vaš partner i mališane da prljaju ruke sa par azaleje i leptir grmlje. Također, vrtlarstvo = velikih treninga, tako da prilično provjere sve svoje kutije.

Twenty20

Embrace Tehnologija

Bez obzira da li vjerujem u viri tablet ispred dete, činjenica je da je naš moderni oblik komunikacije se oslanja na uređajima. Umjesto da se bori to, pokušajte ide svojim tokom. Preuzimanje Family aplikacije koje omogućuju dijeljenje raspored i planiranje obroka, bolje na slanje tekstualnih poruka svoju djecu i slanje e-poštom vaš supružnik, i biti otvoren za sve što održava domaćinstvo radi više glatko. A stabilan rutinu i planiranje su odlični za čuvanje obitelji odgovoran, dobro hranjeni i odmorni, što je od ključne važnosti kada se škole.

Twenty20

Ali Saznajte Kada isključite

Umjesto tretiranja TV i uređajima kao što su loši momci, ohrabriti porodice put da prirodno obeshrabruje korištenje. Da bi večera jednom ili dva puta tjedno i koristiti put kada bi proveli kuhanja napolje i igrati zabavne igre poput giganta Jenga, hvatanje zastavu ili bilo šta drugo što drži svoje umove i tijela aktivna i interakciji jedni sa drugima (i, naravno, , vi).

Povezane vijesti


Post Porodica

15 imena inspirisana umetnikom za vašu kreativnu obuku

Post Porodica

8 načina da se povežete sa svojom decom kad mrzite da igrate

Post Porodica

14 talijanskih imena beba sa Beyond slatkim nadimcima

Post Porodica

6 stvari koje stvarno trebate prestati raditi za svoju djecu

Post Porodica

9 fascinantnih činjenica o septičkim bebama

Post Porodica

6 poklonskih ideja za svoje voljene brigu o djeci

Post Porodica

18 stvari koje stvarno trebate znati ako imate bebu u leto

Post Porodica

13 stvarnih žena u svojim najvećim odnosima sa ljubimcima

Post Porodica

5 genijalnih trikova za dobijanje dječaka sa zaključanim vratom kako bi u stvari zbrisali zube

Post Porodica

17 porodičnih imena beba koje možete ukrasti od drugih ljudi

Post Porodica

9 neverovatnih podkasta za decu (da, to su stvar)

Post Porodica

Touring predškolske ustanove? Evo šta treba tražiti