6 razloga zbog kojih se vaše dete ne odmaraju | BA.centerar.org

6 razloga zbog kojih se vaše dete ne odmaraju

6 razloga zbog kojih se vaše dete ne odmaraju

NAP! Taj prozor blagoslovljen 90- do 150 minuta u sredini dana kada se može šibati kroz vrijednosti od e-mailova, praonica rublja, računi i nedelju dana jela-ili, znate, konačno tuš. (Tu je i da je stvar vaše dijete doživljava bitne razvojne rast i pomlađivanje.), Ali zvuk malog glas peva "bez nap!" Kroz statički monitora beba može slomiti tvoje vrlo duša-uglavnom zato što sada suočavaju dugo, mrzovoljan popodne s garantiranom-to-be-premoren mini luda osoba. Gle: razlozi zašto su neki dremke su osuđeni na propast, kao i pravni lijekovi koji stvarno rade.

Twenty20

Problem: Ima Separation Anxiety

Rešenje: rituala. Baš kao što si došao sa rock-solid večer prije spavanja rutinu, držite dremke ritual kao kratka, slatka i konzistentan moguće. Govorimo jednu knjigu, jednu pesmu, neki nježan shushing i svetla. Ako kažete "laku noć" fraza, kažu iste reči na isti način za svaki nap. Kad sve ostalo ne uspije, a ako je ikako moguće, neka neko drugi (vaša majka, staratelja, tinejdžerski dadilja unajmite za jedan sat) stavi dijete dole. Odvajanje od vas može biti ono što drži oči otvorene, tako da će biti manje skloni da se drže drugi set ruku.

Twenty20

Problem: Tajming je isključena

Rešenje: Make dremke malo kasnije. Kad dođete u odrijemao žlijeb, može osjećati strašno talasati. Ali dijete san se razvija kao oni. Čak i nakon što ste napravili prelaz iz dva dremke na jedan, možda ćete ipak morati povući će vremena. Prema starosti dva, većina dece sići odmah nakon ručka. Ali to bi mogao biti bilo gdje od podneva do 1:30 Pokušajte postepeno produžavajući prvoj polovini svog vremena za 15 minuta svakih nekoliko dana. A duže, stimulativnije ujutro može biti samo ono što je potrebno da Tucker zauzete veliko dete.

Twenty20

Problem: The Room presvetla

Rešenje: Blackout nijanse. Instalacija pravilno one vredi vaše investicije, ali isto tako možete pronaći privremeni štap na shadesthat mogu ponovno koristiti iznova i iznova. Jer, ako se vas dvoje napraviti kontakt očima, gotovo je.

Twenty20

Problem: On je odbija od zidova

Rešenje: vježbe. Rastuće godina gradi se sve veći zalihe energije. A jutro proveo vezan u košarici supermarket više ne će ga smanjiti. Srećom, izdržljivost gotovo da nema malog djeteta može izdržati sat-plus trčanja okolo u svježem zraku-ili 30-ak minuta plivanja.

Twenty20

Problem: On je premoren

Rješenje: više prije spavanja noći. Moglo bi se pretpostaviti da je odlazak u krevet malo kasnije noću ne bi dalo dovoljno iscrpljenosti za naredni dan dremke, ali ti bi (nažalost) biti u pravu. Baka je mantra i dalje drži: spavanje rađa san. Više noćni san znači dublje, više dremke. Kao i toliko besmislena roditeljstva scenarija-od više nikada ne piša sam da piling na piletinu zašto pitam zašto?

Twenty20

Problem: O Bože, ona je Done Napping

Rešenje: tiho vremena. Čak i ako se znakovi ukazuju da je prerasta dremanja, popodnevni odmor i dalje je ključ. Držite svjetla niske i stimulacije ugašen. Pusti je "pročitao" knjige ili igrati s plišanim igračkama sama u krevetu sa belom buka mašina ide punom parom. Ona može zaspati nekoliko dana i samo se smiri za druge. To može ići na godinu dana. Da li će se družiti sam za 30 minuta, možete osvojiti dan (stručnjaci preporučuju sata, ali živimo u stvarnosti). A riječ je mudar: Ni-nap dana, da spavanje smiješno rano.

Povezane vijesti


Post Porodica

Tajne majki koje nemaju nered

Post Porodica

8 Hamptons letnji kampovi koji će održati svoju decu zabaviti tokom cele sezone

Post Porodica

15 knjiga koje učiti djecu dobrote

Post Porodica

5 načina da se uverite da deca neće uništiti vašu vezu

Post Porodica

15 obroka koje će hraniti cijelu porodicu za ispod 15 EUR

Post Porodica

20 britanskih imena bebe za ljubitelje knjiga

Post Porodica

Kako podići složeniju decu, sheryl sandberg

Post Porodica

14 restorana gde djeca jedu besplatno

Post Porodica

10 ženskih atleta-inspirisanih beba imena za vašeg malog šampiona

Post Porodica

4 načina da se osećate bliže vašem supružniku kada dojete

Post Porodica

5 pada trendovi za tots

Post Porodica

6 najčešćih metoda obuke za spavanje, demistifikovane