6 stvari koje bi svi parovi trebali učiniti u prvoj godini braka | BA.centerar.org

6 stvari koje bi svi parovi trebali učiniti u prvoj godini braka

6 stvari koje bi svi parovi trebali učiniti u prvoj godini braka

Uprkos svemu tome govori o post-vjenčanje blues, nakon što se kači (i otići na medeni mjesec) postoji još emocije niko ne govori o tome: olakšanje. Prošli su dani kada ste vi i vaš partner okrenuti svaki ručak / večera / Subota CVS run u logističke razgovor o sjedećih grafikona i mogućnosti pjesmu za svoj prvi ples. Umjesto toga, možete vratiti na njegovanje vaš odnos (yay!) Počinje sa ovih sedam prve godine-of-braka must-dos.

Aleksandar Nakić / Getty Images

Settle Povratak u svakodnevnu

Mi se ne šališ: Lako je izgubiti se u logistici u toku godine koji su doveli do Nakon što se vratio iz medeni mjesec, uzmi ritam i dati sebi vremena da se ponovo otkriju (ili iznova) svoj pred-angažman rutinu "i ja.". Jer razmišljam o tome: Nakon-radnog vremena i vikendom više nisu izgubili na Pinterestu pretraživanja i opšte vjenčanje zaduženja. Ovo ostavlja prazninu da ste vi i vaš supružnik možda žele da ispuni novi hobi ili projektom kuće-to je do vas.

Twenty20

I napravite nove Prezime Službene

Ako zadržao svoj djevojačko prezime, možete preskočiti tom pitanju. Ako ne, morat ćete krenite na DMV i pokrene proces ažuriranja sve od dozvolu na socijalnu sigurnost kartice u pasoš, da ne spominjemo vaše kreditne kartice, registraciju birača i poštansku adresu. Cue vremenski sisati.

Twenty20

Uspostave nove finansijske ciljeve

Financijski pritisak plaćanja za vjenčanje je ukinuta. (Hej, možete ponovo disati.), Ali su tek počeli novac razgovore. Na primjer: Da li vi i vaš partner ima plan za spajanje finansije? Da li ste ažurirali porez informacija? I ono što je na horizontu za vas oboje? (Kids? Novi dom?) God finansijska prepreka dolazi sljedeći, sada je vrijeme da se razgovara o tome-i budžet za to. (Možda čak i žele da traže zastupnika finansijskog savjetnika. Vaš poziv.)

Twenty20

I Plan Post-mladence Trip

"Medeni mesec je gotovo." Tri najtužnija činjenica ikada izgovorio. Ublažim udarac prema zajedno fantazira o prva tri mjesta želite ići na vaš sljedeći izlet. Čak i ako ne ga rezervirati odmah, možete ciljati nekoliko datuma recimo, šest mjeseci od sada ili savršeno tempirano za godinu dana postojanja. Čak i ako se karte nisu rezervirali, to je nešto da se radujem, zar ne? (Osim toga, možete udružiti da držiš oči otvorene za avionske karte ponudama.)

Twenty20

Domaćin Prijatelji ste Neglected za večeru

Naravno, ti si bacio soiree u svoje vrijeme, ali večera post uzimajući pričvršćen? To jednostavno izgleda viši nivo. Glavni razlog? Sada ste dobili tona cool stavki registra da pobegnem (kao što je to prilično stakla pladnju od tetka Edna i oni stemless čaše za vino koje čine se osjećate kao da zapravo imaju zajedno svoj život). Plus, nekako si više budu u centru pažnje za malo. A večeri je najlakši (i najzabavnijih) način da sustigne blizu ortacima.

Twenty20

Postavljanje Google kalendar upozorenje za Vaše godišnjice

Istinita priča: Prva godina braka prođe brzo. Ti bi biti iznenađeni kako je lako eksplodirati desno pored nje, zbog čega je nikad boli za pop nekoliko podsjetnika na telefonu. Preporučujemo jedan dva tjedna od Andone dan. (Cilj je na sebe dati dovoljno vremena da planiraju nešto promišljeno-a možda pokupiti poklon papir tematikom.)

Povezane vijesti


Post Porodica

6 znaci da ste spremni da imate drugog deteta

Post Porodica

7 mitova o strašnim dvoje

Post Porodica

16 nezaboravnih kreativnih bebi poklona (da niko drugi neće dati mamu)

Post Porodica

9 čudesno napravite to sami dječji pokloni za tuširanje, čak i najmanju lukavu damu

Post Porodica

20 najpopularnijih imena beba u Los Anđelesu

Post Porodica

6 saveta za lakše dojenje kada putujete

Post Porodica

Kako obući svoju djecu kao princ George i princeza Charlotte

Post Porodica

13 pametnih imena djevojčice za vašeg učenjaka na treningu

Post Porodica

Kada jeste i nije u redu da pustite da vaša deca napuste posao

Post Porodica

8 rodno neutralnih trendova dekoracije dekoracije za bilo koji dečak ili devojčicu

Post Porodica

16 imena za bebe inspirisane putovanjem koje će vam dati Pangs of wanderlust

Post Porodica

7 proizvoda za pomoć novim mamama osećaju se manje naglašenim