6 tajni trudnica koje ga čini bez napora | BA.centerar.org

6 tajni trudnica koje ga čini bez napora

6 tajni trudnica koje ga čini bez napora

Ti si tu, soba čekanja ginekologa i sedam drugih mame-to-be koji su svi kul kao krastavac čeka njihovo imenovanje da počne. Ali nisu oni koji imaju žgaravicu? A ne njihov trbuh bend vozeći se oko svojih stomak? Evo, šest trikove ove Preggo dame imaju rukave da to sve izgleda lako peasy.

Twenty20

Ulažu u odjeću koja Fit

Naravno, možete potpuno napraviti svoj redovni farmerke raditi tjednima-Heck, meseci sa stomakom bend orthis genije elastična trik. Ali put-zajedno trudnica zna: Kvalitetan par materinstva jeans je vrijedan svoje težine u zlatu. Tako da se ulaže u jednom ili dva vrhova, vreća haljina i grudnjaci dizajnirani da daju dodatnu podršku kao rastu sise. Osjećat ćete se mnogo više zajedno i sigurni ako pogledate mnogo zajedno i samopouzdanja. (Trudna ili ne.)

Twenty20

I uvek Carry Saltines i Tums

Naravno, potrebno je da provjerite sa svojim doc ispred uzimanja Tums-obično, granica za trudnice je šest dana ali imaju rezervni plan za želudac kiselina je kvačilo... Nije da svi u bioskopu ne cijenim vaš serijski podrigivanje.

Rena-Marie / Getty Images

Oni trajati samo savjet od jednu ili dvije osobe

Od kolica marke u imenima beba, nema ograničenja u iznosu od materinstva savjet koji dolazi na vas kada ste očekivali. Trudna dame koje drže cool znaju da ograniče ono što oni uzimaju u i filtrirati ostatak. Držite se jedan ili dva dame u vašem životu (i, OK, vaša ginekologa), a zatim odgovoriti i svi ostali sa "Kakva sjajna ideja! Ja ću biti siguran da to treba imati na umu. "

Twenty20

Oni ostvaruju (Čak i ako Minimalno)

Ako možete nastaviti svoj rad rutina, sjajno. Ali kada si trudna, čak i brza šetnja može raditi čuda kada je u pitanju Zapping stres i pomaže da se osećate prikupljenim i miran. Kao pravilo, uvijek razgovarati o bilo kakve planove za nastavak ili povećati treninge sa svojim lekarom. Ali kada dobije zeleno svjetlo, uložiti napor da se uklapa u vaš sedmice.

NataliaDeriabina / Getty Images

Oni znaju svoje granice i držite se Them

Možda borave od posljednjih devet te pali u zombija. Možda možete hodati samo dva bloka prije nego što se zadihan. Kada ti raste ljudski, nema potrebe da bude heroj. Neka drugari znaju svoje granice ispred vremena ( "Budući da sam sinoć imao taj večeru, moram ostati u večeras", "Volio bih da se s vama na taj izlet, ali ja ću preskočiti povećanje ") i uživaju u radosti koja se ne overextending sebe.

Twenty20

I ne Google-simptoma

Kao primamljivo kao što je to da pitam na internetu o svakom bol u tvojoj strani, trudnice koje imaju sh ** zajedno znati da ostanu daleko, daleko od rezultata pretraživanja za zajedničke trudnoće Qs. Umjesto toga, oni su: a) izreći čekanja dva sata pravilo (obično, panika smiruje u to vrijeme), b) pitati samo njihova pouzdane prijatelje i c) e-mail njihov liječnik. (Najbolje je ići ravno do stručnjaka, zar ne?)

Povezane vijesti


Post Porodica

14 čarobnih kostima za bebe, koje možete kupiti u ovom trenutku

Post Porodica

5 načina podizanja djece djece

Post Porodica

8 djetinjskih tradicija koje prelazimo na našu djecu

Post Porodica

Najbolji pas koji je prijateljica za decu raste za vašu porodu koja raste

Post Porodica

18 imena dece iz pedesetih godina prošlog veka koje i danas drže

Post Porodica

Kada jeste i nije u redu da pustite da vaša deca napuste posao

Post Porodica

Rasprava o roditeljstvu: Da li treba da stavite fotografije svoje dece na društvene medije?

Post Porodica

6 razloga zbog kojih se vaše dete ne odmaraju

Post Porodica

Najbolje putovanje sa decom u svakom uzrastu

Post Porodica

6 najčešćih metoda obuke za spavanje, demistifikovane

Post Porodica

12 trendova cipela djece koja su tako zabavna za ljeto

Post Porodica

Ja sam konkurentan roditelj i dobro sam sa tim