6 znaci da ste spremni da imate drugog deteta | BA.centerar.org

6 znaci da ste spremni da imate drugog deteta

6 znaci da ste spremni da imate drugog deteta

Prvo je to bila dijete. Onda, osim ako su neke infuriatingly savršen nadljudski, naučili ste da nije znao ništa o roditeljstvu. Vjerojatno ste izgubili pamet, pantalone i sve svoje stare non-mama prijateljima. Ali onda se nešto magično dogodilo: naučio si sve stvari. A ti postao neka vrsta majke koja daje drugim majkama savjete. Evo kako da znam da li treba da udvostruči (ili trostruko ili četverokrevetne) dole na cijelom ovom bebu stvar.

Warner Bros Zabava

Ti si opsjednut tudje bebe

Ako se nađete pecanje za zaviriti u svakoj Uppa bebe u Starbucks i besramno flertuje s bilo Bjorn na vidiku, možda ćete morati priznati vašu potrebu da se razmnožavaju. Samo budite sigurni da je želja je i dalje tu kad se to malo snop počinje vrištanje... Jer kao što znate, u ovom trenutku, to nije sve slatko drooly osmijehe i zarazna kikotanje.

Twenty20

Imaš sistem Kickass Podrška

Potrebno je selo. I tvoja je naseljeno uz neka uzbudljiva stanovnika. Sada kada ste roditeljstva profesionalac, vi vjerojatno imati prilično čvrsta Rolodex ljudi koje zavisi da preživi (i napreduju! Ne zaboravi uspješan!). Dadilja: Check. Datum noć sitter: Check. Majka-in-zakon, koji ne vozi apsolutno kugle-out banane (najmanje 65 posto vremena): Check. Imajući podršku igrača na mjestu je ključ za davanje svojoj porodici proširenje planira zeleno svjetlo.

Twenty20

Možete ga priuštiti

Naravno, možda ćete morati preraspodijeliti neke od vaših Disney ušteda na broj tri fond koledž, ali porodičnog života je oko žrtve, zar ne? Bacite pogled na vaš mjesečni budžet i Cijena van koliko bi koštalo da dodate više brige o djeci, više prostora (ako je potrebno nadogradnje stanovanje) i više pelena. (Pa Pelene Mnogi.).

Twenty20

Ti si Cool Uz fizičke promjene

Pa šta ako je trebalo dvije i pol godine da se dupe-i vaš mozak-nazad u ispravnom stanju. Sada kada znate da stvari odbija nazad (eventualno), spremni ste kopča se za drugu vožnju na tom hormonske toboganu.

Vaš suprug Želi One Too

Ohhh u pravu, njega. On je trebao biti na brodu sa ovom odlukom. Uostalom, nedostatak sna, komunalne vremena kupatilo i nemerljivo neograničene izvore mucusare bicikl napravljen za dva.

Twenty20

Vaš Stariji Kid se moli za brata ili sestru

Imati brata ili sestru će učiniti wondersfor vaš prvi (ili drugi, ili treći) djeteta um, tijelo i duh. Samo mi, oh, oko 27 godina.

Povezane vijesti


Post Porodica

7 zabavnih činjenica o februarskim bebama

Post Porodica

5 trendova roditeljstva koji će biti veliki u 2018. godini

Post Porodica

9 zabavnih činjenica o bebama Rođena u oktobru

Post Porodica

Najtraženiji kućni ljubimci na instagram-u su najsitnije stvari koje ćete videti ceo dan

Post Porodica

14 zdravih recepti za desert koji će vaša djeca voleti

Post Porodica

17 stvari koje su naši roditelji dozvolili da nikad nećemo dozvoliti našoj djeci

Post Porodica

Kako se odmoriti sa decom (a ne osećate se kao da vam treba odmor kada se vratite)

Post Porodica

Kako prestati da se bije sa suprugom ispred djece

Post Porodica

7 destinacija namenjenih odmoru u SAD-u Da biste svoju decu vodili ove godine

Post Porodica

Evo stope za zubu

Post Porodica

Najbolji (i najčudniji) saveti za roditeljstvo iz celog sveta

Post Porodica

Velika rasprava: Da li biste dijete stavili na povodac?