6 znakova da ste spremni zaustaviti dojenje | BA.centerar.org

6 znakova da ste spremni zaustaviti dojenje

6 znakova da ste spremni zaustaviti dojenje

Ako ste doji na zahtjev, pumpanje, dopunjavanje sa formulom-ili bilo kombinacija od gore navedenih, vi ste vjerojatno svjesni da je APA recommendsyou dojiti isključivo za šest mjeseci, a nastavi za oko godinu dana. Ako ste prešli tu ciljnu liniju, BRB, mi graviranje svoj medalja (ozbiljno). A ako ste mislili-OK, plakala-o bacanje u ručnik ranije, možete zvanično isključiti krivicu zajedno sa pumpe. Ovdje su znaci ti-i svoj obiteljski bi mogao biti spreman za odviknuti.

Twenty20

Ste trudni

Neki mame odabrati da tandem doji malo dijete i novorođenče. Drugi gledaju vijesti o njihovim naredne trudnoće kao prirodni znak da odvrati svoje starije dijete. Ako odete taj put, stručnjaci savjetuju počinje proces pola puta znak vašeg novog trudnoće, kao starački može uzrokovati prerane kontrakcije maternice i bradavica bolnost (dobrim vremenima). Plus, to može potrajati nedeljama meseci da postepeno prenese vaše malo dijete od dojke do Sippy kup. Zamijenite put kada se koristi za provesti ga doji sa dodatnu pažnju, Cuddles i čitanje sesija.

Twenty20

Jede Puno čvrste materije

Dokle god je beba najmanje 12 meseci, uravnoteženu ishranu povrća, proteina, žitarica i cijeli kravlje mlijeko vjerovatno može zamijeniti nutrijente on je postajao od dojenja. Ali provjerite sa svojim pedijatrom o tome da li i dalje treba držati nekih majčino mlijeko ili formulu u miksu.

Twenty20

Vaš Kid Izgleda Rastrojeni

Gledajući oko dojenja je jedna od omiljenih aktivnosti jednog malog djeteta (osim unspooling toalet papira). Ali ako počne razgovarati te sredine rezu ili čini potpuno ravnodušan na cijelu situaciju, to može značiti da je spremna da se krene dalje. Ipak, pros savjetovati odbijanja kada dom život je stabilan a ne, recimo, pravo prije nego što se vrati na posao ili ona počinje predškolske ustanove.

Twenty20

Želiš da prioritet spavanja

Ako vaša beba je sada budi samo jednom noć za medicinska sestra, ali vaše grudi su i dalje na rasporedu hranjenje novorođenčeta, spava preko pred zoru pumpanja alarm sigurno zvuči primamljivo. Jedna mama mi znamo koji je imao puno radno vreme, četiri-godišnji i beba odlučila da bi im služi sve bolje što se više ne budim u 3:30 ujutro do pumpe.

Twenty20

To je Making You Bonkers

Za neke mame, tu jednostavno nema dovoljno sati u danu da pumpa ili doje danonoćno dok istovremeno držite posao, redovno tuširanje, tražim ljudski, kuhanje i jelo hranu, imaju prijatelje, održavajući vezu sa partnerom, vođenje pET živ, crafting domaće odmor kartice i oh yeah-brige o djetetu ili više. Gubi pumpu da zadržite zdrav razum? Zvuči kao solidan potez.

Twenty20

To je Taking Away From Time sa decom

Podignite ruku ako ste postali toliko opsjednuti izražavajući mlijeko da se emocionalno zasjenio ili jednostavno pojede vremena mogli provoditi sa svojim dijete (e). Ako ovo zvuči kao ti, to bi mogao biti vaš znak da se pusti.

Povezane vijesti


Post Porodica

11 irskih beba djevojčica koja su slatka i totalno dragana

Post Porodica

9 divno napravite sami ornamenti koje vaša deca mogu učiniti

Post Porodica

10 igračaka koje će vaše dete zanimati za nauku

Post Porodica

12 intelektualnih beba imena za vaše oh-tako-briljantno dete

Post Porodica

5 stvari o kojima se sva nova roditelja bore

Post Porodica

5 načina da budete prisutniji u vašem braku

Post Porodica

Nije kolika, to je ljubičasto plač, kažu pedijatri

Post Porodica

10 tajni mame čija su deca dobri psi

Post Porodica

6 jednostavnih načina da svoje djece pretvorite u svesne jedare

Post Porodica

Ono što tvoja deca omiljena TV emisija kaže o svojoj ličnosti

Post Porodica

Pitali smo advokata za razvod braka za savete i bio je fascinantan

Post Porodica

12 moraju imati predmete za letenje sa bebama i mališanima