7 haških dojki koji otežavaju posao | BA.centerar.org

7 haških dojki koji otežavaju posao

7 haških dojki koji otežavaju posao

Oh, dojenje: tako sveto, tako učvršćuje, tako nevjerojatno teško. Ako ste se našli Zbunjuje koliko posla je zapravo potrebno da se hrani ljudskom iz vašeg sisa, imamo dobre vijesti: Postoji nekoliko hakera koji mogu napraviti posao lakše samo malo. Evo, nekoliko naših omiljenih-iz jedne nenaspavan, u toplesu mama na drugu.

Get a Boppy

Ovaj mali u obliku krofne doodad možda izgleda kao bacanje para. Međutim, u našem iskustvu, ništa sasvim cradles svoju bebu i dovodi do nivoa dojke kao ergonomski dizajnirana starački jastuk. (Također služi kao put stomak pomoć kao ona postaje starija.)

.i staračkog stolice

Ovo je za kratki ladies.or neko koristi veliki mekane fotelje da potonu povratak u. Ako imate problema da glava vaše bebe povišen, pokušajte podupiranje noge na malo stolicu ili otoman (ovako onefrom Target). To će podići kolena i, zauzvrat, dati novorođenče bolji ugao.

Twenty20

Preuzmite Dojenje App

U prvih mjesec ili dva, ne možete sjetiti kako oprati zube, a kamoli kada ste zadnji put dojila, i koliko dugo. Preuzmite dojenja tracker (volimo Baby Nursing) lako se prijavite svojim sjednicama, kao i pelene promjene i debljanje.

Twenty20

Obratite pažnju na gumicu na ruci

Ponekad je potrebno samo da se setim koji sisu da počne. Obratite pažnju na lastiš na zglobu koji odgovara "sledi stranu" i nikada nećeš morati da razmisle.

Twenty20

Nosite dva Shirts

To je prastari dilema: Povucite košulju i stomak je na otvorenom; podignite vaše grudi iznad starački tenk i izgledaš kao ko-ed na Girls Gone Wild. Naše rješenje? Nosite redovne vrhu preko sestrinske vrha, a zatim povucite jedan i drugi se, na taj način izlažu kao malo kože moguće.

Twenty20

Napravite Essentials košaricu

To je uvijek samo kad sjesti za sesiju 45 minuta starački da shvatite da ste zaboravili vaš telefon... I čašu vode... I sve što ste zauzeti. Postanite malo košara ispunjena sa svime što vam je potrebno: boca za vodu, grickalice, čitanje materijala, daljinski upravljač. Onda se u naviku dovodeći ga sa sobom kad je vrijeme da medicinska sestra.

Twenty20

Razmislite o tome koliko You Love Your Baby

Ako ste pokušali sve gore, a vi i dalje imate problema opuštanje leđa i dobivanje mlijeka da teče, pokušajte uzimanje trenutak da razmislite o tome kako strava stvarno tvoja sisa malo prostora vanzemaljac. Samo vizualizaciji vaše ljubavi, raste porodica može biti dovoljno da se stimuliše izneveriti... Ako ne pune na emo plače fit. (Opet, ti si vrlo, vrlo san lišen.)

Povezane vijesti


Post Porodica

Tražili smo poklone za našu 3-godišnju rođendansku zabavu i evo šta se dogodilo

Post Porodica

15 talijanskih imena za vaš dragi bambino

Post Porodica

7 savjeta za vrijeme stomaka čak i ako ga vaše dete mrzi

Post Porodica

Koja je šumska škola (i kada mogu da počne moje dete)?

Post Porodica

Pokloni za sve u vrećici za hvatanje

Post Porodica

Montessori, Waldorf ili Reggio Emilia: Koja je stvarna razlika između predškolskih ustanova?

Post Porodica

Imate blizance? Evo 9 iznenađujućih stvari koje možete staviti na svoj registar

Post Porodica

9 fascinantnih činjenica o septičkim bebama

Post Porodica

Sada treba 6 stvari da uradite ako se vaše dijete maltretira

Post Porodica

Kakav je dogovor sa bolnicama koje su prilagođene bebama?

Post Porodica

Probao sam trodnevni metod treninga, i sada sam potpuno osuđen na osećaj pišanja na mojim rukama

Post Porodica

Kako pronaći (i kupiti) sve vaše omiljene 90 igračke i opremu