7 tajni majki koji su uvek spremni | BA.centerar.org

7 tajni majki koji su uvek spremni

7 tajni majki koji su uvek spremni

Suočimo se s tim: Moms su današnje superheroji. Oni ostaju do svih sati u noć, a ipak da idem na posao sutradan, i oni su na neki način napraviti bilo koje i sve booboos osjećati odmah bolje. Ali, da li ste se ikada zapitali kako to rade? Mi prosipanje sedam tajne mamama koje uvek imaju zajedno.

IPGGutenbergUKLtd / Getty Images

Oni su "Ostali" Ladice

Petak je noć, a vi se setio Charlie mora prisustvovati na rođendan sutra, ali ti si toliko fokusiran na poklon da ste zaboravili da kupite kartu. Uh oh. Umjesto da ističe da kupi jedan u svojoj pidžami, pripremljen mama slavine u nju određene ladice ispunjen sa svim zamkama dobre rođendanski poklon koji drži pri ruci, za svaki slučaj. Koristite ovu taktiku za svaku priliku, od mature do vjenčanja na simpatije.

Sponzorirani

Foto: Liz Andrew / Styling: Erin McDowell

Oni vremena za večeru (No Matter What)

Između pokupiti jedan klinac iz soccer prakse i dovođenje drugih kod zubara, radnim danom popodne su ništa manje užurbano. Ali to ne bi trebalo miješati sa porodicom lijepljenje se to dogodi preko sit-down večera. Nema vremena za kuhati domaći obrok? Obratite pažnju na zamrzivač pun srdačna Na Cor smrznute predjela, kao bez kostiju roštilj pljeskavice. Napomena: Oni čine savršenu bazu za sendvič. Vi ćete imati večeru oduševljava publiku na stolu za manje od sat vremena, jedva sve potrebne pripreme rada. A win-win.

Twenty20

Oni rade igračaka i knjiga Swaps

Već koristite igračke ublaži javnosti patetike. Ali, šta se dešava kada izgube snagu? Pokušajte igračku ili knjigu swap sa prijateljima da bi te stavke svježe klinci će biti uhvaćen off straže i uzbuđen, a vi ćete izbjeći kupovinu miliona novih akcione figure. Čekaj, je da Jackson je u redu Star Wars figurica ?! Izljev bijesa izbjegnuta.

Twenty20

Oni uvek imaju Backup Ready

Kada je u pitanju klinci, nesreće se dešavaju nasumice. Ali to ne znači da ne možete biti spremni. Nositi dodatnu odeću klinac sa sobom u svakom trenutku. Govorimo o kompletan outfit, a ne samo jedan par donjeg rublja. Držite odjeću u velikom zatvaračem torbu tako da ostanu čisti unutar torbicu (jer ko zna kada će svoju karmin cijev odlučiti da eksplodira?).

Twenty20

Oni se oslanjaju na aplikacije

Kao što je vaša djeca rastu, tu je još i više pratiti. Između njihovih stalno mijenja veličina odjeće i injekcije, to je teško ostati na vrhu svake posljednjeg detalja. Diši, mama. Počeli da koristite aplikaciju kao što su Evernote za snimanje važnih informacija. Sada, kada morate da ispunite formulare logor ili da doktori imenovanja, sve što vam treba je na dohvat ruke-ne krije negdje u stražnjem dijelu mozga.

Vvs1976 / Getty Images

Oni su stalno dva koraka ispred

Govoreći o raste djecu, to je najbolja praksa da mislim 30, 60 ili čak 90 dana pred nama. Na primjer, kada ići u kupovinu na početku školske godine, ne prestaju u kupovini veste i čizme. Mislim ispred do studenog, početak sezone godišnjih odmora, a zaliha se na svečanoj opremu kao što su haljine, dugme-padove i khakis u nešto veće veličine (hej, klinci rastu kao korov). Kada su svi drugi bore za parking mjesta u tržnom centru, vi ćete biti drago da ne morate brinuti ni o čemu. Osim pokušava da vaša djeca nose rekao fancy odjeće, to je.

Twenty20

Imaju Supplies... Everywhere

Prošli su dani koji imaju jedan čišćenje-napajanje ormar. Ako pogledate u kabinetima doma bilo pripremljene mama, primetićete zalihu zaliha u svakoj sobi... Na svakom katu. Na taj način, ako postoji sok od brusnice igre na svoj omiljeni tepih gore, nećete morati pokrenuti dole do kuhinje da uzmem za uklanjanje mrlja. Ostavite kantu papirnih ubrusa, sve namjene za čišćenje, pa čak i pelene (opet, nesreće se dešavaju) u koje najčešće koristite soba. Isplati (otprilike iznos profesionalno čišćenje tepiha) biti spreman.

Povezane vijesti


Post Porodica

20 prezimena koje prave odlična imena za bebe

Post Porodica

Zbogom, zlatne ribice i banane: Evo kako podići avanturista

Post Porodica

9 slatkih majčinih poklona za prve mame

Post Porodica

5 stvari kažu novim mamama i trebalo bi da se osjećate slobodno da se potpuno ignorišu

Post Porodica

18 djece bez kafe bez mleka će se zaklati

Post Porodica

17 stvari koje su naši roditelji dozvolili da nikad nećemo dozvoliti našoj djeci

Post Porodica

8 pokušanih i istinih noćnih saveta za roditelje (jer to u potpunosti zaslužujete)

Post Porodica

10 stvari Niko vam ne govori o c-sekcijama (prema ženama koje su zapravo imale)

Post Porodica

6 načina da proslavite dan majke ako ne možete biti sa mamom

Post Porodica

5 knjiga koje treba da pročitate ako imate kćerku

Post Porodica

6 jednostavnih načina za hroniku bebe

Post Porodica

20 imena beba inspirisanih romanom Jane Austen