8 smešnih - ali istinitih lekcija koje smo naučili iz naše nove omiljene knjige o materinstvu | BA.centerar.org

8 smešnih - ali istinitih lekcija koje smo naučili iz naše nove omiljene knjige o materinstvu

8 smešnih - ali istinitih lekcija koje smo naučili iz naše nove omiljene knjige o materinstvu

Uz pregršt patuljaka visi svuda oko tebe 24/7, kako je moderno mama trebalo da joj mojo nazad? To je pitanje Lyss Stern zadire u u svojoj novoj knjizi, majčinstva B # tch !: 10 koraka da im se vrati Vaše Sanity, seksipil, i Inner Diva.

Srcem, humor i kičmu od čelika, Stern nas moli da odustane od savršenog mama mit (nitko nema sve to zajedno, ona obećava), vjerovati sebi i, dobro, da bude ab # tch kada je potrebno da bude. (A welcome podsjetnik za bilo mama pokušava da ga na spavanje bez bacanja sebe izljev bijesa.) U nastavku naših omiljenih lekcije za borbu protiv majčinstvo neapologetski.

Getty Images

You Can not Do It Alone, a vi ne bi trebalo da "Pomoć. Pitati za to. Traže ga. Zaposliti it.For Boga miloga, uzmi još jedan par ruku. Ako ne možete priuštiti dadilju ili dadilja, onda pitajte svog rođaka i / ili susjeda na teren. Dolazi cijeli sranje I-can-do-it-sve-po-sebi.... Mučeništvo se ne laska nikome. "

Baba i deda su ključ za Zadržavanje Sanity "Oni žele pokvariti malo dragi trule-neka. Mislim it.If žele da im služi soda i sladoled za doručak, ja sam kul s tim. Budni cijelu noć gledajući TV? Budi moj gost! Neka vaša djeca misle Gram i deda su daleko više zabave nego što su (oni će žele da se vrate sledeće nedelje). "

Getty Images

Jednostavno pokušavam da bolji izbor je dovoljan razlog da se proslavi "To je lako naći milion razloga da se bave mržnja sebe, ali b * tches sebe ne omalovažava. Uzimate pozitivne korake i pravljenje zdrave izbore-to je dovoljan razlog da drži glavu visoko gore. Nadam se da vaše grudi će uzeti nagovještaj i glavu u istom pravcu! "

Kid Hrana je Kid hrana (i ne bi trebalo da jede) "Vaša opisu posla kao mama ne uključuje jesti ostatke hrane ostataka iz vaše djece obroka. Ti nisi odvoz smeća. Ti si dostojanstven žena, počastite se kao jedan: ostaviti ostatke na piletinu sa stvarnim odlaganje smeća i raditi samo za sebe pravi obrok ".

Ne haljina u šatorima i Muumuus (Get A Tailor Umjesto) "Fit besprijekorno. Ako je torbe, kopče, Billows recimo buh-bye. Ako se nešto ne uklapa do savršenstva, nađete dobrog krojača. Vredi svaki dinar da imamo nešto custom fit svoje tijelo. "

Twenty20

Pete su se mama Power Suit "Mislim da je [visokim potpeticama] više kao mentalni vježbe. Kada nosite štikle, hodate viši, doslovno i figurativno. To je nešto teško za mene da budem kuja nosi balet stan. "

A Little dobronamjerni Manipulacija nikada nikome nije štetio "Ja sam kraljica obrnute psihologije (" Ne, Jax, ne morate da uče za test iz matematike. Možete samo pao je "), a strašne priče (" Kad mama bila mala, imala sam prijateljicu koja nikad prala zube i svi su ispali iz "). Malo znači? Možda. Efektivna? Sto posto! "

Jutro Sex ti može spasiti brak "Prema WebMD.50 posto parova preskočiti seks jer su previše tired.You možda morati probati seks u pm, nakon nap, ili kada su deca u bejzbol praksa. Ako je to važno za vas (i to bi trebalo biti), uklapaju se u svoj raspored ranije tog dana. "

Povezane vijesti


Post Porodica

9 načina da zabavite svoje dijete u avionu

Post Porodica

Najbolji skuter za svako doba

Post Porodica

11 zabavnih i laganih obrta Sv. Patrika za decu

Post Porodica

5 dečijih putnih aktivnosti kako bi svi ostali zdravi

Post Porodica

27 najboljih porodičnih filmova svih vremena

Post Porodica

7 jednostavnih trikova za snimanje boljih fotografija vaše djece

Post Porodica

7 proizvoda za pomoć novim mamama osećaju se manje naglašenim

Post Porodica

17 Hari Potter-Inspirisana imena beba koja su čarobna

Post Porodica

10 vrsta pasulja za pse koje ne čine kijavu

Post Porodica

Najbolja beba imena za svaki znak horoskopa

Post Porodica

5 najboljih saveta za letnje obući kada ste trudni

Post Porodica

Šta je učenje bazirano na majčinstvu i da li će moje dete učiniti srećnijim?