9 neverovatnih podkasta za decu (da, to su stvar) | BA.centerar.org

9 neverovatnih podkasta za decu (da, to su stvar)

9 neverovatnih podkasta za decu (da, to su stvar)

Imate li putovanje porodica dolazi? Ili možda ste samo u potrazi za novim, obiteljski aktivnost? A zabava podcast može biti samo stvar da bi cijeli legla zabavljao i nix te zastrašujuća činjenica: "Mama, dosadno mi je." Evo, devet super podcastove posebno dizajniran s djecom na umu.

What If World

"Šta ako svijet"

Ovaj LOL-dostojan serije odgovara na one urnebesne (i nezgodna) pitanja koja djeca vole da pitam, kao što je: "Šta ako automobila mogli razgovarati?" Ili "Šta ako ajkule imao noge?" Svako pitanje podnosi stvarne dijete (tako da znam da je to će biti dobro) i pretvara u priču zajedno sa blesavo glasovi, smiješne likove i dosta smeha. Mnogi od epizoda (hm, "Šta ako je bilo beskrajni zdjelu sladoleda?") Može čak i odgovoriti na gorućih pitanja roditelja, previše.

Get podcasta

Subotu ujutro kazalište

"U subotu ujutro pozorište"

Zaboravite karikature-snuggling se sa klinci u subotu ujutro za podešavanje u ovu avanturu prepune podcast je ruke niz najbolji način za početak vikenda. (Po mogućnosti sa parenje šalicu kave i neki oblik peciva.) Kratke priče iz različitih žanrova (zapadni, misterija i komedija) će zadržati cijelu obitelj zanesen.

Get podcasta

Short & Curly

"Short & Curly"

Zasnovan oko etičkih pitanja koja vaše dijete može imati, ovaj pametni serija se bavi velikim pitanjima na promišljen i zabavan način. Prethodna tema su uključeni: "Da li je ikad u redu da uzvrate protiv nasilnik?"; "Imate li da volite svoje sestre?" I "Da slavne zadržati pravi?" Tricky stvari. (Ali, da, vi morate da volite svoje mlađi brat, bez obzira na to koliko je dosadan je.)

Get podcasta

Vrijeme za priču

"Vrijeme za priču"

Hej, shvatili smo: Postoji samo toliko puta možete pročitati The Very Hungry Caterpillarin jedan dan. Umjesto toga, igra jednu od ovih slatke priče koje satovi za manje od 20 minuta, a idealan je za uljuljkaš djecu na spavanje (svaka priča je ispričana u umirujuće britanskim naglaskom). Iako je serija je namijenjena djeci od 2 do 13, svaka epizoda ima zgodan preporučene dobi sa novim (i besplatno) priča upload svake dvije sedmice.

Get podcasta

Poštedi Rock, raja izašla

"Poštedi Rock, raja izašla"

Nemojte da vas zavara naslov: Ovaj genije podcast ima dosta (dijete prikladno) rock and roll. Savršena kombinacija muzike Kids '(kao što je Ulica Sezam i They Might Be Giants) i obitelj pjesme iz omiljenih izvođača (mislim: Queen, The Ramones i John Legend). Hajde, mi dareyou ne imati plesna zabava porodice u kuhinji dok slušate ovo.

Get podcasta

Story Pirates

"Priča Pirates"

Žele da podstaknu vašeg djeteta kreativnu stranu? Ovaj zabavno podcast počinje klinac čitao priču da su oni napisali. Zatim, domaćini (koji su glumci i komičara) stavi priču o kao neverovatan (i urnebesno) igraju. Na kraju, pitaju autor priče da im kažem više o priči. Izvrstan za ambiciozne mlade pisce koji žele da se nadahnuti ili čak podnijeti svoj rad.

Get podcasta

Sanjaj veliko

"Sanjaj veliko"

Sedam-godišnja Eva Karpman i mama stručnjaci intervjuu u različitim oblastima svake sedmice (nedavna gosti su uključeni kanadski astronaut, slavna pas trener i jednom rukom koncert pijanista), sa ciljem da podstakne mlade ljude da slijede svoje snove. Kako je to slatko?

Get podcasta

Malo Priče za Tiny Ljudi

"Mala Priče za Tiny People"

Vaš tri-godišnji mozak je kao spužva, što znači da morate biti posebno oprezni o tome što čuje. Ovaj slatki podcast stvoren za dva do četiri godine starosti ima originalne priče i pjesme koje će zadržati radoznali umovi zabavljati.

Get podcasta

Radio Adventures of Dr. Floyd

"Radio Avanture Dr. Floyd"

Ovo opicena podcasta je počeo još 2004. Godine, tako da imate dovoljno materijala da bi djecu zauzet. Svaka epizoda pet minuta slijedi sjajan znanstvenik dr Floyd dok se bori njegov luk neprijatelja, zlog genija Dr. Steve. To je u osnovi kao svoj omiljeni strip, u audio obliku.

Get podcasta

Povezane vijesti


Post Porodica

14 imena beba koja će definitivno biti trenda u 2018

Post Porodica

5 naučno dokazanih načina za podizanje srećnije djece

Post Porodica

6 naučno dokazanih načina za podizanje studenta zvijezde

Post Porodica

9 poklona da biste dobili prijatelja koji ima drugog deteta

Post Porodica

Ono što tvoja deca omiljena TV emisija kaže o svojoj ličnosti

Post Porodica

14 odličnih superhero ideja za decu

Post Porodica

14 restorana gde djeca jedu besplatno

Post Porodica

6 saveta za lakše dojenje kada putujete

Post Porodica

12 najboljih imena za decu bebe

Post Porodica

6 jednostavnih načina za hroniku bebe

Post Porodica

9 kreativnih djece čuvanje stuffers za manje od 10 EUR

Post Porodica

17 zdravih ručkova za ručak za koju će vaša djeca ostati luda