Evo tačno kako preživeti Disney svet s malom djecom | BA.centerar.org

Evo tačno kako preživeti Disney svet s malom djecom

Evo tačno kako preživeti Disney svet s malom djecom

Čestitamo! Ideš u Disney World (ili Land)! Ali ako mislite da možete samo letjeti prema sjedištu tvoja princeza ili piratske pantalone bez rock solid itinerer, vrijeme je da se probudimo, Sleeping Beauty. Moderni Disney ima high-tech, složen operativni sistem koji može preplaviti čak i chillaxed roditelja. Evo 11 načina da se osigura svima živi sretno do kraja života.

Twenty20

Ne gubite Magic bendovi

Najveća promjena u novom škole Disney je obavezna upotreba Magic bendovi. Ove hip digitalne narukvice (u prilagodljive boje) funkcija kao ključ od sobe, vaš FastPass (ili karte za vožnju) i svoj obrok vaučera. Možete ih koristiti za plaćanje za bilo koju i sve u parkovima, koje riječi na mudar-čini troše novac na stvari kao što su srebro šljokica miš-uho Trake smešno lako (i da, mi zaista potrebna tri para). Naravno, ako je bendova se izgubili, oni mogu biti deaktivirani i zamjena, ali vrijeme je da se će očito biti bolje proveo čekajući na liniju za stare Ever After vožnje.

Twenty20

Preuzmite MyDisneyExperience App na telefonu

Možete mijenjati svoj FastPass izbor (vidi dolje), kupiti fotografije svoju djecu s likovima (ili sredinom vrisak na Splash Mountain) i podesite rezervacije blagovaonom iz vašeg telefona kao što ide. Oh, a tu je i zgodan karti, tako da možete zapravo pronađete put do Splash Mountain na prvom mjestu.

Twenty20

Razumjeti FastPass

Prvo: Diši. Dalje: Pročitajte. Konačno, prajmer: FastPasses, koji su uključeni u svaki park ulaznica, omogućavaju vam rezervirati (online, do 60 dana unaprijed) tri atrakcije u jednom parku dnevno-i, što je najvažnije, preskočite svojih dugih redova. Međutim, postoje ugrađena ograničenja: Nije svaki atrakcija će biti na raspolaganju za rezervacije FastPass. Idealan puta za popularne vožnje i napuniti brzo. Dobra vijest? Nakon što ste "proveli" vaše dnevne dodelu tri FastPasses, onda možete (putem telefona aplikacije ili na kiosk u-parku) rezervirajte svoj sljedeći FastPass, i ponoviti. Naš savet: Book FastPass ulaznica za tri rano jutro vožnje ili karakter sastaju-i-Greets (čak i ako oni nisu svojim atrakcija san). Vodi ih se s puta, tako da možete nastaviti rezervirati nove FastPasses kao dan ide dalje. Onda se opusti: Imate prozor jedan sat vremena da stignete na rezervirane atrakciju. Dakle, ako si dobio žuti karton zbog Pirates of the Caribbean (featuring više Johnny Depps) u 11:25 sati, slobodno doći u bilo koje vrijeme prije 00:25.

BYOP (Bring Your Own Presents)

Bacanje grab kesu sitnice (naljepnice, privremene tetovaže, Matchbox automobila, Shopkins-sve što će dobiti kroz TSA) u vašem ruksaku ima puno više finansijskom smislu od granatiranja iz $ 40 za Mickey obliku balon palicama na nezaobilazni koncesije stoji da pop se svakih 20 metara.

Twenty20

Najam Kolica

Ako ste napravili da Orlando ili Anaheim sa jednim manje komad prtljage, možete vladati. Ali trebat će vam kolicima u nekom trenutku kada se malo Ariel odbija flip joj rebra dole još jednu ulicu. Magic Kolica, jedan od odobrenih iznajmljivanje lokala Disney će dostaviti dvostruki City Mini (ili nekoliko drugih opcija na kotačima) u hotelskoj sobi vrata tvoje.

WaltDisneyWorld / Facebook

Make Restoran Rezervacije Jučer

Pepeljuga Royal sto je restoran u Magic Kingdom zamka koja uključuje princeza slikanje i ohrabruje goste da se oblače u svoje bedazzled najbolje notorno knjige do 180 dana unaprijed. I to nije sve: Prehrana mora biti plaćen za 45 dana pred nama. (Disney = Hard. Core). Ali ima puno lakše mogućnosti na večeru sa crtani-kostim publiku. Magic Kingdom je Crystal Palace i Epkot je Vrtni roštilj uključuju meet-i-pozdravlja sa Mickey i dr. A ako si mlak o likovima, razmotriti: Čak i stoički klinci izgubiti svoje umove na ovim Magic Moments.

Twenty20

Opruga za Park Hopper Ulaznice

Ako imate visokog prioriteta atrakcija, poput Jedi Trainingat Hollywood Studios, dobiti on-line što je ranije moguće-idealno pravo prije parka se otvara u 9 sam ti će onda biti predstavljene mogućnosti kada je zapravo uraditi aktivnost. Isto early bird prednost odnosi se na znamenitosti koje se ne mogu rezervirati sa FastPasses, kao što je sastanak Elsa i Ana na Epcot.

Twenty20

Samo kupite Memory Maker Foto Paket Već

Možda mislite da je vaš suprug će biti kvalificirani fotograf dovoljno pametni telefon za snimanje svaki nezaboravan trenutak, i da nećete morati platiti dodatnih 149 $ za profesionalne photosof svoju djecu s glumcima, ili traženje traumatizirane na toboganu. Vi ćete biti u pravu.

WaltDisneyWorld / Facebook

Mislim Hard O Hotelu Lokacija

Možda zvuči neverovatno da ostanu u safari-tematske, savana na more apartman u Animal Kingdom Lodge, gdje žive žirafe i zebre amble izvan prozora. Ali, ako planirate da većinu vremena na Magic Kingdom provesti, znajte da će biti potrebno 20 minuta da stignemo autobusom. S druge strane, Magic Kingdom je pet minuta hoda od suvremene Resort, a Monorail-koju možete voziti na razne druge parkove-zapravo prolazi kroz hotel.

Twenty20

Držite se Nap Raspored

Nije nikakva sramota ide nazad u hotel za malo popodne siesta (i dip na bazenu za mama). Ako se čuva svoju djecu pretvori u manijaka, to je dobro vrijedi jedan manje Go-Round na Tower of Terror.

Povezane vijesti


Post Porodica

Ovo su najpopularnija beba imena 2018

Post Porodica

7 zdravih i ukusnih recepata za malčice

Post Porodica

10 stvari koje trebate znati ako imate petogodišnjaka

Post Porodica

Prve stvari koje treba uraditi kada saznate da ste trudni

Post Porodica

Pokušali smo da podignemo stvarnu proizvodnju hrane za bebe (i to je ono što smo mislili)

Post Porodica

Ok, šta je to klaster hranjenje?

Post Porodica

5 trendova roditeljstva koji će biti veliki u 2018. godini

Post Porodica

17 bejzbolskih inspirisanih imena beba koja su je pogodila iz parka

Post Porodica

Ovo mora čitati memoir biti nova mama tako neverovatno u pravu

Post Porodica

Ta žena je rodila u urbi. Očigledno smo morali da je pitamo o tome

Post Porodica

7 ideja za tuširanje beba koje zapravo ne sisaju

Post Porodica

6 savjeta za dobijanje boljeg brava, prema laktacijskom konsultantu