Kako dojiti u javnosti i ne mrziti čovečanstvo | BA.centerar.org

Kako dojiti u javnosti i ne mrziti čovečanstvo

Kako dojiti u javnosti i ne mrziti čovečanstvo

Vidi, imamo lotsof misli o dojenju. I mi smo mogli ići na ad nauseam o veličinama prirubnica i san feedingand formula suplementacije. Ali za sada želimo da govorimo o puta si u sred tržnog centra i vaša dva mjeseca star potrebe jesti kao pravu ovog drugog. Evo, sedam savjeta za dojenje u javnosti sa samopouzdanje, uspjeh, pa čak i malo Pizzazz.

FatCamera / Getty Images

Dobiti dobru starački scarfIf si nervozan zbog radim ovo ultra-privatna stvar na otvorenom, solidna šal je tu da pomogne. Volimo kindwith strukturirani vrhu, što ga čini lako da zavirite dole na svoju bebu.

Kad smo kod toga... Zavirite dole na svoj babyHow da beba sve zaključan i sretni ispod glomaznog zataškavanje? Uzmite vremena da pogledam u njega, osmijeh i pomoći mu da počnemo. To može napraviti razliku između produktivnog hrane i nastupu nemiran, migolji frustracija.

Da li rezervoar staračkom / blousy vrhu trickSome ultra-sigurni mame odreći maramu potpuno od slojeva prostrani košulju preko staračkog majicu. Na taj način možete podići košulju i stavite bebu na sisu, bez izlaganja bilo kože.

Lolostock / Getty Images

Izvini se ako imate Tolet-dole, reza, sisa... To može biti nezgodno dobiti sve pokretne dijelove na mjestu, usred Dunkin 'Donuts. Ako vi i vaša beba treba više mira i tišine, pitati za to, da li to znači da kreće preko na prazan sto ili opravdavam sebe iz grupe razgovor.

... Ili samo idemo dalje svojim poslom S druge strane, ako želite da medicinska sestra dok je u razgovoru sa svojim prijateljicama preko Frittatas, po svemu znači učiniti. Jednom kada imate staračkom-u-javnosti stvar na bravu, može osjetiti super-osnaživanje da ga integrirati u svoj nevjerojatan i zauzet život. (Bez brige, ako si bacio povremeno jaje na glavi vašeg mališana.)

Twenty20

Pitajte za helpNot siguran za najbolje mjesto na DMV da nahrani svoj bambino? Pitaj! Većina ljudi (dobro, žene) će biti više nego sretni da vam uputim na udoban stolicu ili na osami banquette da obavi posao, posebno ako vaša beba treperi jednu od svojih patentiranih osmeha.

Upoznajte svoje rightsIt pravni da doji u javnosti u svakoj američkoj državi osim Idaho. (Ozbiljno, Idaho?) Ne dopustite nikome reći drugačije.

Povezane vijesti


Post Porodica

Ttc, Dd i 21 drugi akronimi od roditeljskog odbora, dešifrirani

Post Porodica

6 načina da pomogne djetetu koji puni krevet

Post Porodica

7 hranljivih zimskih obroka za porodicu

Post Porodica

Evo kako da KonMari sve stvari svoje dece

Post Porodica

6 stvari koje ne morate obavezno odustati kada ste trudni

Post Porodica

10 super-slatkih zahvalnih ideja za decu

Post Porodica

7 jednostavnih načina za angažovanje dece koristeći stvari koje verovatno već imate u vašoj kuhinji

Post Porodica

14 imena beba koja će definitivno biti trenda u 2018

Post Porodica

9 poklona da biste dobili prijatelja koji ima drugog deteta

Post Porodica

15 savršenih poklona za prepoznaje bake i dede

Post Porodica

21 imena koja su inspirisana jesenjem, za koju ćete potpuno smanjiti

Post Porodica

6 stvari koje stvarno trebate prestati raditi za svoju djecu