Moje dete se zaklinje, šta sada? | BA.centerar.org

Moje dete se zaklinje, šta sada?

Moje dete se zaklinje, šta sada?

Onog trenutka kada ste korak na oštri Lego i pustila nehotični tok psovki je univerzalan. Ali kada vas kunu ispred vaše dijete, on je prilično garantuje da počne padaju F bombe poput Eddie Murphy u Raw-osim u Frozenfootie pidžami umjesto ljubičaste kože pantalone. Budite sigurni to je normalno; "Psovanje se pojavljuje po starosti dva i postaje odrasla osoba tako što se starosti 11 ili 12", tvrde istraživači. Srećom, postoji mnogo načina da se suzbije psuje u Kids-a neki od njih su iznenađujuće AF.

Twenty20

Potpuno ignorisati

Ako vaš dijete vidi da je određena riječ dobije porast od tebe, ona je verovatnije da to ponovi, stručnjaci se slažu, čak i ako ona nema pojma šta to znači (što ona ne). Ako jednostavno pretvarati niste čuli to i vješto promijeniti temu svaki put, riječ treba da izgubi svoju moć.

Twenty20

Reci mu kupatilo riječi su privatne

Radije nego sramoćenja malu djecu, pokušajte objašnjavajući da su neke riječi (kao što su "dupe" i "Poopy" i reč koja znači "Poopy", ali mama obično samo kaže kad joj nedostaje izlazom na turnpike) mogu biti uznemirujuće drugim ljudima. Međutim, sve dok ih ne reći u javnosti, on može da ih isprobam koliko on želi da u privatnosti svoje spavaće sobe.

Twenty20

Zamijenite "loše" riječi s smiješno onima

Ako je vaše dijete psuje u ljutnji, pomoći joj da dođe do novih, glupo riječi (kao što je "Sassafras!" Ili "Flibbertigibbet!") Na pod u za one od četiri slova. Narednom kikot može pomoći smirivanju njen bes. Caka? To pomaže da se usvoji ovaj novi vokabular kao porodica da ga držati.

Twenty20

Set granice

Psovanje, ne iznenađuje, dostiže vrhunac u adolescenciji. Jedna porodica psiholog sa kojima smo razgovarali savjetuje mirno objašnjava da stariji klinci da postoji vrijeme i mjesto za sve; Prepucavanje kad je na fudbalskom terenu sa svojim prijateljima je malo vjerovatno da ga u nevolji. Ali, to je apsolutno neprihvatljivo u okruženju kao što su škole ili oko njegovog djeda i bake. Osnažiti ga da iskoristi svoj najbolji sud, a on samo može vas iznenaditi.

Twenty20

Pazi na jezik, gospođice

Pošto smo jasno na '80 udarac, sjećam klasične droge PSA slogan "Naučio sam ga gledao vas!"? Isti koncept se odnosi na jezik. Ako napravite svjestan napor da se očisti svoj čin, čak i kada mislite da vaša djeca su van domašaja zvuka, oni će imati ništa uvredljivo da imitira. I ako sve ostalo ne uspije, F je: Creative psovanje može biti znak inteligencije.

Povezane vijesti


Post Porodica

12 stvari koje vaspitač vrtića želi roditelje da prestane da rade

Post Porodica

8 stvari koje treba učiniti za vaš brak u prvoj godini života vašeg deteta

Post Porodica

15 imena poznatih beba poznatih koje biste možda hteli ukrasti

Post Porodica

19 praktično besplatnih načina da se ove godine proslavi Dan Valentina

Post Porodica

4 najbolja lekcija od podizanja

Post Porodica

5 surogatnih mita, vreme je da prestanemo da verujemo

Post Porodica

25 stvari koje treba uraditi pre nego što vaše dete postane 5

Post Porodica

14 restorana gde djeca jedu besplatno

Post Porodica

6 najboljih stvari koje možete nositi dok bolujete

Post Porodica

7 najvećih restorana u srcu u.s

Post Porodica

8 puta je u redu da se Lezi svojoj deci

Post Porodica

5 dečijih putnih aktivnosti kako bi svi ostali zdravi