Ono što tvoja deca omiljena TV emisija kaže o svojoj ličnosti | BA.centerar.org

Ono što tvoja deca omiljena TV emisija kaže o svojoj ličnosti

Ono što tvoja deca omiljena TV emisija kaže o svojoj ličnosti

Ako ste ikada napravili (ili završena) prijateljstvo u potpunosti zasnovan na omiljeni RHONY sezone osobe, onda znate da je ono što gledate mnogo govori o tome ko si ti. Ali kako o svom mini-me? Isto. Pravila. Primjenjuju. Evo, prevarant list na ono što izbor vaše dijete u emisijama govori o njima kao osobu.

Kanal 5

Peppa Pig

Divan, dovoljno zreo i ovjeren "Know-It-All", vaše dijete nikad da propusti priliku da stavi u nju dva centa. Osim tvrdi da razumije kako pčele prave med (oni kaki to), a ono što je Big Bang Theory je (to je kako tata pravi palačinke!), Ona je također poznato je da lažni britanski naglasak i chant "Ali mama, ja jednostavno moram Imam to odmah! ", u zaglušujuću volumena. Ona čeka obećavajuću karijeru u PR ili privatni kapital.

Daniel Tiger

Vaše dijete ne samo da voli strukturu, on insistira na tome. ( "07:05: vremena za knjige i pranja zuba") Potty obučeni za 1,5, on je dobro ponašao i ljubazno... Dok ne probaš za kretanje nap vremena. Ili da mu dam crvenu posudu umjesto plave zdjelu. Ili isključivanja njegov omiljeni žitarica za generičke. On će napredovati u svojoj budućoj karijeri kao profesionalni organizator ili ugovora advokat.

Disney Junior

PJ Maske

Vaš klinac vjerojatno popeo iz svoje jasle na 12 mjeseci, a voli slikati (na sve što je u vašoj kući), skok, vrišti, odskočiti i okrenite sve svoje lonce i tave u kongu bubnjeve. On je definitivno bio opisan kao "duha" i uklapa se u bolje Burning Man od Montessori škola. Njegovati ga je sada i on će odrasti da odustane od Stanford i lansirati liniju ekoloških mopeda.

Disney Junior

Malo Ajnštajnovi

Vaš tri-godišnjak ne zna razliku između Vivaldija i Baha i nikad ne bi pojeo PB i J kada edamame i kozji sir su u pripravnosti. Pitala te za čembalo za Božić i da li će jednog dana našao ezoterične poezije časopis koji košta $ 45 pitanje.

Nickelodeon

Paw Patrol

Cool, ljubazni i fokusirani pod pritiskom, vaše dijete je uvijek onaj umirujući youdown nakon što je potrebno je prosipanje na igralištu. Ako neko ukrade joj igračka u školi, ona je "koristi svoje riječi" da razgovara to... To je ako ona ne treba vremena da "proces" prvi. Ona će jednog dana potpisati te za majke i kćeri meditativni povlačenje, a već posjeduje naziv domene za svoju budućnost savjetovanje brak praksi.

CBeebies

Octonauts

On nikada ne napušta kuću bez njegovog potpisa Fedora i insistira da mu je školski prijatelji zovu Laz (iako je njegovo pravo ime je Justin). Njegova omiljena Spotify stanica "Avett Brothers za djecu", a on je izuzetno vješt u igraju fudbal u svojoj skinny traperice. Počnite štedjeti sada: To Bard školarina neće platiti za sebe.

Sesame Street

Innocent, širom otvorenih očiju i slatko, vaš mališan je definitivno najsretniji bebu na bloku. On voli da se mazimo, otvoreno daje komplimente i magično prespavao noć u šest tjedana stara. (Ne, ne: Nismo daljinski ljubomoran.) On će odrasti za pokretanje razvoja malog i društveno-svesne neprofitna, i da će te zvati svake nedjelje u 9 sati, do dana smrti.

Barney

Vaše dijete je sociopata. Izvini.

Povezane vijesti


Post Porodica

10 poklonskih poklona koje daju nazad (ali su ipak super cool)

Post Porodica

Pozdrav iz sezone iz mog prvog trimestra

Post Porodica

15 jednostavnih načina da ojačate svoj brak kada imate djecu

Post Porodica

Pitali smo advokata za razvod braka za savete i bio je fascinantan

Post Porodica

Sada treba 6 stvari da uradite ako se vaše dijete maltretira

Post Porodica

6 razloga zašto bi trebali dati djecu zadužbama

Post Porodica

8 stvari koje treba učiniti za vaš brak u prvoj godini života vašeg deteta

Post Porodica

8 Hamptons letnji kampovi koji će održati svoju decu zabaviti tokom cele sezone

Post Porodica

16 cool imena dečaka koji niste pomislili

Post Porodica

Vruće napolju? Evo 13 vodenih igara kako bi se deca ohladila

Post Porodica

8 zabavnih činjenica o decenijama

Post Porodica

19 super-hrana za trudnoću možete jesti tokom svih tri tromesečja