Pozdrav iz sezone iz mog prvog trimestra | BA.centerar.org

Pozdrav iz sezone iz mog prvog trimestra

Pozdrav iz sezone iz mog prvog trimestra

Happy Holidays, prijateljima i obitelji!

Ja ću na stvar od Jeff i ja imamo neke divne vijesti da dijele: Trudna sam! Naravno, to je malo rano da se govori mase, ali znaš mene, gospođice Ne možete Obratite Početna Ovulacija Kit za sebe Johnson!

Kako mi "otkrili" je i takva slatka priča: Čim sam propustio posljednje vrijeme (sam AlwaysOn raspored s umjerenim do teškim protoka), uzeo sam test na trudnoću kod kuće svaki put sam morao da idem do kupatila. Rezultati? Sve pozitiva! na našem ustrojeni raspored koncepcija zasniva (smo radili dva puta dnevno!), mi smo "guestimating" Ja sam oko osam tjedana zajedno. (Doktor će da me vidi dok još nedelju dana. Uptight, puno?)

Dok ste sve vjerojatno čekaju bez daha za ultrazvuku, koji će morati pričekati dok ne, znate, imaju ultrazvuku. U međuvremenu, nadamo se naš odmor fotografija, krupni Jeff ljubavlju drži stomaku, pronalazi svoj put na svoj frižider. Ja se ne mogu još pokazuje, ali nismo htjeli propustiti na trudnoću fotografija Sesh (jer iduće godine ćemo očito morati koristiti fotografiju bebe).

Blogovi su u pravu: Biti trudna je beautifulexperience. Moja kosa nikada nije izgledao bolje i sise su ogromne. Zabava! Nijedan od mojih odjeća odgovara, ali ja sam previše praznoveran za početak kupovine materinstvo odjeću. Tako da sam upravo nosio par vrećaste haljine pantalone podiže gumenim band.

Jeff i ja smo ove godine putuje mnogo. Mi smo tako blagoslovljen da je dobio u našem vremenu pijuckaju margarite i opuštanje na plaži. Naša spomenar odmor će biti online uskoro, dok prestanem uzimajući na klupi sa opsesivno guglovao "Žika na Floridi?" I "Žika period inkubacije?" Dakle, mnoge velike uspomene.

Wow. Majčinstvo je već frightening.in divan način naravno. Sa svime što se događa na Jeff uzbudljiv promocija je, moj neočekivani non-promociju (upravljanje očigledno zna da se "pokušava") - vjerovatno si jednako šokiran kao i ja da sam čak imala vremena za pisanje napomenu odmor ovom godine. Ali između bacanja i zbijaju u kutu plače, bio sam u mogućnosti da se izradi ovo. Vidiš? Mi canhave sve!

Ali usred terora (i ljepotu, naravno!) Da postanu roditelji, imamo i toliko biti zahvalni. Jeff konačno dobio novi auto, a imam i koristi rižu iz garaže prodaje, što je dobro doći jer je jedina stvar koju mogu zadržati dole je običan beli pirinač, ha ha ha.

To je otprilike to od trudnoće Land. Radujem se svijetle i nade 2018 pun novih avantura i brz i efikasan epiduralnu.

Xoxo, The Johnson Family

PS Da, mi dohave ime izabrali, ali želimo da zadrži to za sebe dok se beba stigne. (To je Finnigan.)

Povezane vijesti


Post Porodica

Najbolji pas koji je prijateljica za decu raste za vašu porodu koja raste

Post Porodica

7 najboljih porodičnih aktivnosti koje nisu još jedan kukuruzni lavirint

Post Porodica

15 super igračaka za 5-godišnjake

Post Porodica

12 pitanja da pitate pedijatara na sastanku i pozdravite

Post Porodica

13 pametnih imena djevojčice za vašeg učenjaka na treningu

Post Porodica

6 tajni hladnih majki

Post Porodica

Kako pomoći vašem djetetu da se nosi kada ljubimac umre

Post Porodica

12 najboljih imena za decu bebe

Post Porodica

Koja je razlika između Doule i babice?

Post Porodica

16 poznatih osoba koje niste poznavali usvojenu decu

Post Porodica

Vruće napolju? Evo 13 vodenih igara kako bi se deca ohladila

Post Porodica

4 načina da se osećate bliže vašem supružniku kada dojete