Tajne majki koje nemaju nered | BA.centerar.org

Tajne majki koje nemaju nered

Tajne majki koje nemaju nered

Ikada hodati u kuću tvoje mame prijatelja i da je nije prepun golim Barbike, hrskave sok čaše i planinama Lego kockica što se tiče oka mogu vidjeti? "Koji je njen problem?" Pitaš (dok tiho zavjeru njeno ubistvo). Prije nego što se sve Stabby, pročitajte na sedam tajne mamama koje drže svojih domova zonu nereda-free.

Twenty20

Oni Institut Toy rotacije

Bez obzira na sve svoje KonMari ciljeve, velike su šanse da imate jedan Bazilion igračke naokolo... I velike su šanse da vaše dijete ne igra sa pola od njih. Najpametniji roditelji znamo imamo sistem u kojem igračke su podijeljeni u tri ili četiri serije (obično u velikim plastičnim kantama) i rotirati u svoju djecu 'igralište svakih nekoliko tjedana.

Twenty20

Oni Divide Igraonice u zone

Jedan prostor za umjetnost zalihe. Jedan prostor za plišane životinje. Jedno područje za lopte i sportsku opremu. Ako sve ima kuću, ti si manje šanse da prenese u haos.

Svetikd / Getty Images

Oni provjere svoje kuhinjski elementi svakih nekoliko meseci

Nered dolazi u mnogim oblicima (nije to samo igračke, ljudi), i svoju kolekciju boca, Sippy cupsand ploča može lako izaći iz ruke. Da li kuhinju čistku svakih nekoliko mjeseci i baciti ništa moldy, nefunkcionalna (gledajući vas, cure sok kup) ili na drugi način od komisije.

Alexandradabija / Getty Images

Oni Odvojite Odjeća u Current, budućnost i prošlost

Evo trik za upravljanje garderobe sve veći malena: Kategorizacija sve njene odjeću "struja", "budućnost" i "prošlost" Sve "aktuelni" Duds idu u nju ladicama (duh).. Ali onda vodi i druge dvije kante u svom ormaru ili u podrumu. Prevelike ruku-me-padovi i poklone ići u "budućnost." Sve je ona preraste ide u "prošlosti". Nakon što je "prošlost" bin je puna, off donaciji centra ide.

Twenty20

Oni kontrolišu What Comes u njihovu kuću

Početak zone nereda-free? Visok prepreka za ulazak. To znači da ako ti mama daje odvratna aktivnost blok vam zapravo ne treba... Ne automatski prihvatiti. Hvala mama za poklon, da slatka slika vaše dijete igra s njim, a onda ga nude do porodicu koja zapravo može staviti u dobre svrhe.

Twenty20

I podučavaju svoju djecu Odloženo Gratification

Ako vaš šest-godišnjak je nešto kao što je naša, on vidi Batman Lego postavljen u radnji i treba da ga imaju pravo sada. Naučiti ga da ga stavim na njegovoj listi želja za posebnu priliku, a vi ćete ne samo usadili dobru fiskalnu navike, da ćete minimizirati količinu gluposti dolaze u vaš dom.

Twenty20

Oni dobar primjer

Držite se po istim standardima kao svoju djecu. Ograničite na stvari koje stvarno treba i stavio ga kad završiš s tim. Majmun vidi majmun uradi.

Povezane vijesti


Post Porodica

7 načina da nove mame praktikuju samozapošljavanje

Post Porodica

7 stvari koje radite na igralištu koje čine sve ostale majke kako se tresu glavom

Post Porodica

Ono što tvoja deca omiljena TV emisija kaže o svojoj ličnosti

Post Porodica

12 pitanja da pitate pedijatara na sastanku i pozdravite

Post Porodica

9 načina za povećanje proizvodnje majčinog mleka

Post Porodica

16 back-to-school ruksaka koji su sve osim prosjeka

Post Porodica

9 neverovatnih podkasta za decu (da, to su stvar)

Post Porodica

8 najboljih proizvoda za pretvaranje dnevne sobe u igralište

Post Porodica

8 stvari koje trebate znati o vašim roditeljima finansiraju

Post Porodica

15 savršenih poklona za prepoznaje bake i dede

Post Porodica

6 stvari koje vaš pedijatar želi da prestane da brine

Post Porodica

6 najboljih stvari koje možete nositi dok bolujete