To je zvanično: Evo šta vaš brend kolačića kaže o tebi kao o čovjeku | BA.centerar.org

To je zvanično: Evo šta vaš brend kolačića kaže o tebi kao o čovjeku

To je zvanično: Evo šta vaš brend kolačića kaže o tebi kao o čovjeku

U slučaju da niste primijetili, sve što ne kupiti ili nositi u roditeljstvo sferi je kod za nešto drugo. I tako smo otišli dalje i učinio kod-pucanje za vas. (Ti si dobrodošao.) Evo, šta kolica komunicira na svijetu.

BOB Revolution Pro

Što si učinio Cijeli 30 puta i vodio NYC maraton dok ste bili šest mjeseci trudna. Dok su neki mame bojati se pri pomisli na kupovinu namirnica na kiši, možete ga koristiti kao priliku da treniraju. (Hm, Ironman anyone?)

Maclaren

Maclaren Mark II

Možete ručno kukičanje za bebe, napraviti svoj vlastiti organske kreme za sunčanje i pretvoriti svoju kuću u The Polar Express svakog Božića. Potreban vam je kolica koja satovi u na manje od deset kilograma, tako da možete lug ga uz stepenice na podršku dojenju grupe.

Uppababy

UPPAbaby Vista

Ti si tip mama koja ide u apoteku sa punim licem šminke, a vaš dnevni boravak izgleda nisi ni imati djecu. Verujem ti majice klinci 'treba uvijek biti uvučen u (kako ??) i vaša kolica nikada nije nekada imao zlatne ribice mrvice u njemu.

Cosco Kišobran kolica

Ti si stalno kasni, uvijek zaboravljam ključeve i da ste definitivno Gugl "majčinstvo gubitak memorije" na više od jednom prilikom. Vaš slogan može i ne mora biti, "Da li sam ostavio rernu?" Ovo je peti kolica koje ste napustili u kući svojim in-zakoni 'u posljednjih godinu dana, pa zašto se mučiti sa nešto fensi?

Joovy Scooter X2 Double kolica

Svoj društveni kalendar napuni mjeseci unaprijed, a tu su i nekoliko igrališta ne idu u više jer "politike." Kada ste nije zauzet učite svoje blizance mandarinski ili podizanje novca za predškolski aukciji, ti organiziranje muzike i klase pokret u elaborat igraonica (bivši dom ured supruga).

Stokke Xplory

Podijeliti vam svoje vrijeme između svoj ljetni dom u Turks i Caicos i zimski kući u Aspenu. Vaša djeca piju sok od Tiffany Silver pehare, a vi se uvijek šalju noći sestra kući sa božura koji su oko da "ide loše." Volite imati kolica koja vas vodi od mama-i-me joge svečanosti u Metu.

Bugaboo Bee

Vaš zidovi su pokriveni u originalne ilustracije (uključujući i uokviren remek vaš pupljenja Picasso), i ništa što ste ikada u vlasništvu je bež. Ne mislim da je išta daljinski sramotno o riječi "Bugaboo Bee." U stvari, to bi slatko ime za keramike studio.

Baby Jogger

Grad Mini GT

Naređujem ti drugi najjeftiniji bocu vina u restoranima i imaju podrum ispunjen dva-za-jedan papir ručnici od Rite Aid. Kupili ste prateće držač za čaše u nadi da bi mogao staviti svoj PSL iz Starbucks tamo, ali stvarno to je samo ispunjen sa prljavim tkiva.

GB Pockit Plus

Trebalo ti je beba na svom prvom putovanju u Evropu na dva tjedna stara, a ti si nikada slobodan za kafu jer si uvijek "leti natrag iz Novog Zelanda." Misliš da nap rasporedi su za gubitnike, ali znaju najbolje mjesto za kupiti pelene u Laosu.

Temelji Trio Sport 3

Ti i dalje smisli kako kontrola rađanja radi.

Povezane vijesti


Post Porodica

Kako dojiti u javnosti i ne mrziti čovečanstvo

Post Porodica

15 kraljevskih imena beba za vaše najsevernije potomstvo

Post Porodica

6 stvari koje vam niko ne govori o treningu spavanja

Post Porodica

Najbolja imena pasa za hranu

Post Porodica

7 tačaka za bebe koje ste možda propustili

Post Porodica

9 načina da se odmor sa djecom napravi ugodnijim za odrasle

Post Porodica

14 smešno slatkih pidžama koje niste znali za svoju porodicu

Post Porodica

9 fascinantnih činjenica o septičkim bebama

Post Porodica

7 stvari koje treba uraditi kada vaš klinac dobije svoj prvi mobilni telefon

Post Porodica

Otišao sam bez telefona oko moje dece nedelju dana. Evo šta se dogodilo

Post Porodica

12 najboljih poklona za 7-godišnjake

Post Porodica

7 stvari koje mogu da se dogode ako pokušate roditeljstvo na slobodnom dometu