Vruće napolju? Evo 13 vodenih igara kako bi se deca ohladila | BA.centerar.org

Vruće napolju? Evo 13 vodenih igara kako bi se deca ohladila

Vruće napolju? Evo 13 vodenih igara kako bi se deca ohladila

Beat vrućine ovog ljeta i zadržati male ruke zauzete sa ovim super zabavno i lako igre na otvorenom. Vam ne treba nikakav fensi opremu da izvede ove vodene aktivnosti, samo na otvorenom prostoru-li svom dvorištu, parku ili na plaži. Nabavite spremni za neke zabave na suncu s ovih 13 igre u vodi za djecu velike i male (samo napred i pridruže u, znate da želite).

JLBarranco / Getty Images

Liquid limboReplace uobičajene štap s mlazom vode iz vašeg vrta crijevo, i klasične igre "kako fails" održava na super zabavan i letnji twist. Kupaćih kostima ohrabrio.

Konopac za preskakanje splashHere je kako se igra: Dva klinca zavrtite veliki skok konopac i trećeg pokušaja tri uzastopna skoka držeći plastičnu čašu punu vode. Nakon što klinci su svi imali svoj red da preskoči, dijete sa ostavljeni u kup najviše vode okrunjen pobjednik. Skočiti na to!

Ice blago Za ovaj senzorne igre, morat ćete napraviti malo pripreme rada noć prije. Prvo, napuni balon vodom i minijaturnim igračka, a zatim zamrznuti preko noći. Sutradan, lagano gurnite ili smanjiti balon dalje i uživajte dok gledate svoju djecu ispitati i igrati sa svojim gigant jaja da vidimo šta nagrade mogu unutra pronaći. (Ako nemate nikakve balone, ovo radi jednako dobro sa kocku leda ladicu.)

Patka, patka, splashJust kao klasik verziju igre, osim onaj ko je "It" šeta uz čašu vode da se baci na "Goose", prije nego što pokušate napraviti svoj put natrag u krug. Zabavan način za svakoga da se natopljene!

Wundervisuals / Getty Images

Automobil washThree navija za poslove prerušeni u igru. Popunite nekoliko kante s toploj sapunici i nekoliko spužvi, i neka klinci isperite svoj automobil. Oni će voljeti bljutavo vode oko van, a vi ćete voljeti dobiti besplatan pranje. (Ako je stariji klinci nam više poticaj, možeš uvijek im dati par dolara za dobro obavljen posao.)

Voda balon meta practiceGet vaše dijete spremno za Little League crtanjem velika meta na pločniku kredom i dajući im malo vode balona (ili mokrim spužvama) da baci. Ko god da je najbliži do cilja pobjede!

Pištolj tagNormal citat je super i sve, ali baciti malo vode igračke u mix i to igra postaje sve vrste ljetne zabave. Pravila su jednostavna-ko god je "It" dobiva pištolj vode i mora "tag" ostali igrači s mlazom hladne vode.

Wundervisuals / Getty Images

Voda balon fightAll vam je potrebno za epsku bitku neki baloni (pro tip: dobiti one posebno dizajniran da bude ispunjen vodom), a otvoren na otvorenom prostoru. Samo zapamtite da postavi neka pravila (kao što je nema bacanja u lice).

Slip 'n slidePlace potezu plastike (vreća za smeće dobro rade) na travi, uranjamo u vodu, a zatim pustiti djecu vode i slajd. Hej, to je klasik s razlogom.

Voda kickballInstead redovnih baze, podesite četiri kiddie bazena da mališani moraju uskočiti kako bi bili sigurni.

JennaWagner / Getty Images

Pištolj automobil raceMake trkaliljte uspostavljanjem neke male igračka automobile na trotoar, a zatim dati svaki učesnik pištolj vode. Cilj je da gura kola do cilja koristeći samo mlaz vode. Ready, Set, squirt!

Voda balon piñataHang se sa vodom balone i pustiti mališane da probam na drka ih otvoreno da se ohladi.

Otvoreni kupka timeThis nečije lako postaviti mali naduvavanje kiddie bazen van da se očisti i ohladi. Gumena patkica, opcionalno.

Povezane vijesti


Post Porodica

23 stvari koje svaka žena misli u svom trećem tromesečju

Post Porodica

14 dvostrukih imena beba koja su suviše slatka za reči

Post Porodica

6 načina za oporavak od roditeljskog izgorelanja

Post Porodica

10 najtraženijih igračaka za igru od 2018

Post Porodica

Šta je regresija sna i kako se bavim?

Post Porodica

7 genijalnih načina za uštedu na spisku kupovine u školi

Post Porodica

10 proizvoda koji decu olakšavaju spavanje

Post Porodica

Zbogom, zlatne ribice i banane: Evo kako podići avanturista

Post Porodica

5 naučno dokazanih načina za podizanje srećnije djece

Post Porodica

11 zabavnih i laganih obrta Sv. Patrika za decu

Post Porodica

16 cool imena dečaka koji niste pomislili

Post Porodica

Zašto je to zapravo dobra ideja da se braća i sestra bore