13 odjeća nositi na vjenčanju o kojem niste prije razmišljali | BA.centerar.org

13 odjeća nositi na vjenčanju o kojem niste prije razmišljali

13 odjeća nositi na vjenčanju o kojem niste prije razmišljali

Ah, vjenčanje sezone. Višegodišnjeg prilikom kada frižider postaje plovilo za 9.000 spasiti datume i ormar počinje da izgleda kao pustoš. Nosio si sve deset puta i još uvijek imaju pozivnice valjanje u Pinterest čak potvrđuje ga u svoje godišnje izvještaj Pinstyle:. Ljudi su u potrazi za novim izgledom nositi na svadbi. Da pomogne, sporile smo 13 outfit ideje koje rade za vjenčanje, ali nisu iste stare čvrste korice haljinu. (I glave do naših Pinterest boardfor još više prekrasnih inspo.)

Song of Style

A Velvet Wrap Dress

IT-tkanine godine je definitivno udobno bez gledanja neuredan (hvala, moda bogovi). Uparite ga sa prosta da pusti haljinu obaviti sav posao.

Bluzu ramena gole: To je više nego samo najmodernijih oblika trenutku, to je i jedan od najfotogeničnija thingsyou može nositi.

Yep-možete konačno rock stanova sa formalnim habanja. Reč mudri: Pomaže ako su ukrašene ili poseban na neki način. Patent koža kopče, metalne ukrase ili glitter će sve učiniti trik.

Sutra u ovo vreme

A Peplum Bluza i hlače

Hlače? Na svadbu? Da molim. Ali opet, ne govorimo o tvom devet do pet ured habanja. Želiš izrazito formalni par ovdje. Pobrinite se da vaša pantalone su ili Culottes (bonus poene ako su saten) ili širokim nogavice da pasu pod.

Govoreći o pantalone, u kombinezonu postao preferirani alternativa ruho za svečane događaje. Osvježite ga sa pojasom privlači.

The Chriselle Factor

A Crop Top i Full suknja

Zaboravite na predrasude o teenyboppers tokom festivala sezone i timski vaš najbolji sa obimnom visokim strukom suknje. To stvara iluziju haljinu sa udobnost i raznovrsnost razdvaja.

Najbolji dio o ovaj izgled? Možete ponovo nositi u ured. Samo obrati pažnju na fit. Previše za bacanje će ovo previše casual za ceremoniju.

Ključ za izradu čizme rad je struktura (elegantan samo rezovi) uporedo sa swing (kao u, vaš twirliest haljini).

Minimalistički slip haljina je savršena destinacija-vjenčanje pick. Samo polako na pribor-delikatna sandala je sve što je potrebno da ga zaokružio.

Uvijek ići za to prilično nijansu rumenila? Uzmite neki rizici boje i ići za to duboko žalfije ili patlidžan ljubičaste.

Držite klasične crne brojke u sali za sastanke, ali uteknemo tele dužine pastelne stila (i tim sa pukom gore) za ukupno vjenčanje redux.

Najbolja devojka na zabavi zna tajnu: savršeno urađeno je preterano. Iz tog razloga, pokušajte smoking ili pantalone ove sezone. Imajući džepova (aka mjesto za ruke... I ruž za usne) odmah će učiniti ako se osjećate opušteno i ugodno.

Openstile

Obrezane džemper i Tulle suknja

Kanal svoj unutarnji Carrie Bradshaw koju ljulja delikatan tila suknja sa opremljen izrezanu džemper. Samo budite sigurni da ne zaluta preblizu rumenilo-ili, eek, bijelo-u ne bi bilo poređenja mladu nalik.

Povezane vijesti


Post Moda

Najbolja cipela za vaš horoskopski znak

Post Moda

Najbolji odjećeni dijelovi koji dodaju neku sjajnu sezonu praznika

Post Moda

9 stvari na koje ne možemo da odupremo kupovinu u višenamenskim mjestima

Post Moda

15 pantalona koje su stvarno ugodne

Post Moda

Definitivno uputstvo za veštačku vešbu ostaje duže

Post Moda

Šta kupiti svoju mamu, koja je poznata po izboru

Post Moda

Margherita Missoni je ovde da nam da majstorsku klasu u miješanju štampe

Post Moda

9 jumpsuita vrednih noći

Post Moda

5 savršenih predmeta za prelazak vaše ljetne garderobe u pasti

Post Moda

10 kostima za kupanje kako biste se bavili svima za šta ste zabrinuti

Post Moda

Najviše laskavi jedan dio za svaki tip tela

Post Moda

7 načina za nošenje pada najhladnije pantalone: pantalone za papirnu vreću