5 malo načina za podizanje osnovne majice i farmerke | BA.centerar.org

5 malo načina za podizanje osnovne majice i farmerke

5 malo načina za podizanje osnovne majice i farmerke

Combo majicu i traperice. To je naša omiljena go-to opremiti za dane kada mi samo želimo da bude udoban ili smo u žurbi da izađe na vrata. A mi nismo jedini: Sportski reporter Erin Andrews je i fan.and ona ima sve najbolje savjete za okretanje ovog vikenda klamerica u ozbiljno šik ansambla. Sa ekskluzivnim pogled u nju zavidan wardrobecourtesy od Finery (u sitethat menja pravila igre mogu organizirati svoj ormar u tren oka), Andrews nam je pokazala svoj pet najboljih načina za Rock A tee i teksas.

@ Erinandrews / Instagram

Povrh svega sa Long jakna ili VestThe ekstra dužine pomaže stvoriti iluziju duge, mršav okvira. To također daje bilo koje odijelo elegantan dojam, čak i ako drugi komadi su sve super osnovne.

FilmMagic / Getty Images

Swap Tenisice za špicaste Toe FlatsSure, volimo dobar par udoban šutira, ali elegantan stanova su mnogo dotjeran. A šiljatim prstima hvata vibracije klasične par pumpe (minus bolne pete squishing) i izgleda moćno i sofisticiran za rafinirane završni dodir.

@ Erinandrews / Instagram

Odlučite se za Tailored BlazerFeeling schlubby? To nije ništa oštar, opremljen blejzer ne može popraviti. Push up rukave, ako želite da se osloni na casual strani ili pop ovratnik da se pune na prepster.

Probajte Standout BeltSimply ušuškava svoj tee u trapericama će pomoći pospremiti svoj outfit, ali i dodao opasač privlače pažnju je još bolje. Potražite super sjajne ili izuzetno velikim kopčama, zanimljiva tekstura i otisci AMP se zabave.

Erin Andrews

Staviti na GlitzWhen u nedoumici, nešto svjetlucave je prilično garantuje da se osjećate odgajivača. Idi mala s ogrlicom kristalno izjavu ili da ga sve do sa šljokicama blejzer. Ne brinite o tome previše out-ima; svoj casual bazu sloj će vas držati čvrsto stoji na zemlji.

Odete do Fineryto vidjeti više od Andrews je neverovatna stil, kupuju svoju garderobu i stvoriti povišenim odjeću sve svoje.

Povezane vijesti


Post Moda

6 novih Los Angeles prodavnica (i šta da kupite na svakom)

Post Moda

Kako se nositi sa visokim strukovima, moderno

Post Moda

10 zamišljenih poklona za Jarca u životu

Post Moda

Genijalan trik za pranje grudnjaka

Post Moda

5 stvari koje nikada ne bi trebalo nositi na vjenčanju

Post Moda

Kako nositi vodnjak kao da nije 1989

Post Moda

10 cipela koje će svi nositi 2018

Post Moda

8 novogodišnjih haljina za novu godinu koja su ispod 100 EUR

Post Moda

29 malih belih haljina koje su nosili svugde ovog leta

Post Moda

Kako je Los Angeles stil devojke najslabije (i najfrekventnije) cipele

Post Moda

Zima je 10 najboljih

Post Moda

7 parova cipele koje imaju svaka žena preko 40 godina