5 stvari koje možete nositi kao kupaonice (i 3 ne bi trebalo) | BA.centerar.org

5 stvari koje možete nositi kao kupaonice (i 3 ne bi trebalo)

5 stvari koje možete nositi kao kupaonice (i 3 ne bi trebalo)

Ikada pretraživati ​​rubrici "plivaju zataškavanje" bilo koje ženske odjeće sajtu? To je litaniju čistog leoparda tunike i plišani onesies izgrađena za 18-godišnjeg (u 2003. Godini?). Dakle, umjesto, samo bacite na otkucao-out cut-off, kao i uvijek. Ali postoji samo jedan problem s tim... Pročitajte na za najbolji (i najgori) stvari nositi na plažu, bazen, dvorište prskalice, bez obzira plovi vaš ljetni brod.

Twenty20

Ono što možete nositi kao Swim Cover-Up

1. Ne čiste kaftan. To najbolje radi kada je prozračan, ali neprozirno. Osjećat ćete se daleko udobnije na ovaj način-ali ipak dovoljno nevjerojatan da zamisli svoj Real Housewives slogan.

2. Svaka Ukratko, casual dress.Preferably veličine veći nego što inače nosite. (To je sve o ventilaciji, svi.) Ovdje možete kupovati svoj ormar. Ili zadržati pristupačne po maznuo jednostavan swing dressfrom negdje kao Old Navy.

3. Trčanje šorc i tank.We're ne govorim svojim Soffes iz viših godina navijanju. Ali, ako ste trkač (koji je i dress-nesklone), pustite da se Nike znojem kapilarna šorc učiniti dvostruko dužnost.

4. Linen šorc i pamuka dugme-up. Samo mislim: šta bi Ina GartenDo? Ona bi nositi nešto što se brzo suši, jer tu je sangria da, prokletstvo.

5. Široki-noga kombinezon. Pozivam sve modne djevojke. Ti si već nosi nebuloze poput šešire i čaše cat-eye. Zašto ne idete do kraja "ekstra", a oko njega se sa gaćama benkica?

Twenty20

Što biste trebali Vjerojatno Idi

1. Opremljen haljine. Ako mislite da vuče i vrpoljila stojeći, čekajte da vidite u ležaljku.

2. Jean šorc. Znamo: To je jedna je podjela. Ali, kao slatka i Coachella-y kao što misliš vidi, ti si i dalje u opasnosti od "S" riječ (rime sa "schwomp-Ass").

3. Sve što je samo suho čišćenje. Pijesak ili klor. Krema za sunčanje ili liker od jagode. Nešto će sigurno potopiti u. Dok smo veoma ohrabriti povišen bazen izgled, imamo i osjećati kao da je dosta pom-pom-bedazzlingin mješavina poli-pamuka.

Povezane vijesti


Post Moda

11 razloga za preispitivanje ranca

Post Moda

7 materinskog premaza koje možete nositi sada i prošle trudnoće

Post Moda

6 pada trendova koje možete zapravo nositi u Los Angelesu

Post Moda

3 nepropusne načine za nošenje bijelog

Post Moda

8 načina prikrivanja u leto bez smrti od toplote

Post Moda

Da, naći ćete prilično vjenčanicu ispod 1,000 EUR

Post Moda

Najviše laskavu odjeću za vašu struku

Post Moda

Laskave ideje radne odjeće za svaki tip tela

Post Moda

17 najboljih crvenih tepiha od 2018

Post Moda

Uzmite 5 minuta na Ogle pariske modne haljine sa nama

Post Moda

5 komada koje su univerzalno laskave svima

Post Moda

Zara je konačno otvorena u NorthPark centru i ovdje je sve što želimo