5 stvari koje stilske žene nikad ne rade | BA.centerar.org

5 stvari koje stilske žene nikad ne rade

5 stvari koje stilske žene nikad ne rade

Znaš one žene koje uvijek izgledaju zajedno? Koji nose komada da nikad nećeš nositi u isto vrijeme - ali još uvijek izgledaju neverovatno? Dok ne možete uvijek dešifrirati njihov tačan magičnu tajnu, ti canfollow svoje vodstvo i izbjeći ovih pet grijehe stajling.

Gabi Fresh

Pratite trend samo zato

Čini se kao i svaki drugi tjedan tu je nova stavka "to". Moderan žena, primetićete, nikada osjećati odanu određenu hir. Dakle, mi se ne morate dobiti na brodu sa svakim trendom, jer svaki trend ne odgovara svakoj ženi. Čak i ako se svijet opsjednut s odgovarajućim crop-top setova, ti budi sudija da li je to prava stvar za vas. Ako si u to, ipak, idemo dalje.

Grasie Mercedes

Haljina za druge ljude

Žene koje stvarno vole modni prerušiti zadovoljiti sebe, a ne oni oko njih. (A pogotovo ne za muškarce.) Stylish cure koriste mode kao oblik izražavanja, i oblače na način oblačenja, jer ih čini srećnim. To je nešto poput Marie Kondo filozofija: Ako je dio odjeće - recimo, teal kombinezon konopcem pojas - vam donosi radost, treba ga nositi, bez obzira na to da li ili ne drugi ljudi bi.

Atlantic-Pacific

Nosite odjeću koja ne pravilno ne uklapaju

Fashion-forward dame prepoznaju vrijednost dobrog krojača. Nekoliko naizgled beznačajne izmjene može biti razlika između mehand wow. Da, to košta više novca nego nosi stvari ravno sa stalka, ali na duge staze, to je vrijedno toga da imaju manje komade koji se uklapaju kao rukavica od tone komada koje ne vise u pravu.

Djevojka u Dior

Nose odjeću oni ne osjećaju potpuno ugodno u

Ako ćemo se vrtio u odijelo vi ne osjećate najbolje u, možda i ne nosim. Ako se osjećate neugodno u nečemu, velike su šanse da će to pokazati na licu i na svoj govor tijela. Ako si čak malo neodlučni o tome kako ansambl čini da se osećate, to je vjerojatno najbolje da preskočite Sve u svemu, da ne bi se u 20. Minuti svoj dan prije nego shvativši da ćeš provesti sve svoju energiju fokusirajući se na tome kako ruke izgledaju.

Harper & Harley

Tretiraju svoju odjeću loše

Znaš kad dođete kući nakon dugog dana i promijeniti u pidžami samo baci odeću dan u gomili na nekim stolici u svojoj sobi (ili još gore, na podu)? To je nešto što svaki self-poštujući Fashionista nikada ne bi uradio. Ona ceni svoje garderobe previše. To znači da uvijek visi stvari ili sklapanje ih uredno da izbegnu bore ili bilo koje druge štete. Pogotovo ako trošite ekstra da odjeća prilagođena vaše tijelo, to je pametno da ih tretira s poštovanjem.

Povezane vijesti


Post Moda

7 najboljih trendova džempera za 2018

Post Moda

Najbolja haljina zlatnih globusa (koja nas nije podsetila na promociju iz 2001. godine)

Post Moda

Internet je govorio: ovo su najviše ocjenjene crne hlačice

Post Moda

Samo 5 brasa koje vam trebaju u svom životu

Post Moda

15 savršenih zaliha za manje od 10 EUR

Post Moda

Kako oblikovati odeću koju već imate u ormaru za pasti

Post Moda

5 pantalona koje možete nositi preko nogavica

Post Moda

3 nepropusne načine za nošenje bijelog

Post Moda

8 plivačkih poklopaca koje možete nositi izvan bazena

Post Moda

15 haljina koja su potresla zlatne globuse

Post Moda

6 suštinskih jopica za padove koji će nadograditi svoj izgled

Post Moda

Deda kardigani nećete moći da skinete ovu zimu