5 trendova koje možete nositi čak i ako imate velike sise | BA.centerar.org

5 trendova koje možete nositi čak i ako imate velike sise

5 trendova koje možete nositi čak i ako imate velike sise

Crop vrhova, odela, visoke dekolteom... Ako si dobro obdarena dama, svoj instinkt može biti da se drži podalje pod svaku cijenu, ali ne svoj ljetni voli srce samo slomiti svaki put kada vidite off-the-ramena broj? Strah nema više, prsata prijatelji, jer smo pronašli rješenja za sve vaše ljeto-trend probleme. Evo, pet stilova možete (i treba) nositi čak i ako ste #blessed.

Gabi Fresh

Jumpsuits

Nikada ne zaziru od benkica za strah od neprijatnih fit. Samo se pobrini da silueta ističe vašem području gornje grudi. Naime, cilj za šiljastim V-vrat, što stvara iluziju duži, tanji gornji dio tijela. (I da, možete sigurno naći stilova gdje tačke V udari iznad dekolte.)

Naravno, to može zahtijevati bez naramenica grudnjaka sa titan grede, ali to sigurno nije van granica. Pobrinite se da bluza ste odabiru uklapa udobno oko nadlaktice i napravljen je od laganog materijala koji (tako da lako draperije preko krivulje). Jedan talasati je OK, ali zaziru od bilo previše frilly bi se izbjeglo nepotrebno zvuka.

Get the look: Old Navy ($ 30); 1.State ($ 79); T by Alexander Wang ($ 250)

Čipke i brave

HIGH-NECK TOPS

Vi već znate da se izbjegne rolka kao kuga, ali šta je u trendu visoke vrat ljeta vrhova? Mi kažemo, idemo dalje - samo uz malo stila pomoć negdje drugdje. Prvo, provjerite je li vaš vrhu vam pristaje kao rukavica (uz platno ovdje se ne radi nikakvu uslugu). I drugo, ne zaboravite da definiraju struka (recimo, sa A-linija suknja ili visokim strukom pant), tako da možete? Sam razbijena bilo duge linije.

Uvijek rizično, znamo. Ali, na odgovarajući način smanjiti usjeva vrhova su zapravo prsata dama? E najbolji prijatelj. Zašto? Pa, baš kao tucking u vrhu visoke vrat, vrhunski kultura razbija vizuale od curvy torzo. Samo držite ga damski po opredjeljuju za ploče s rukavima i odabiru flowy komad na dnu da izjednači proporcija.

Get the look: Akira ($ 15); Eloquii ($ 60); Ted Baker ($ 225)

Tanesha Awashti

ČIPKA-UP TOPS

OK, priznajem: Ako nosi nepravilno, nautičke inspirisane threading mogu izgledati maliice skandalozno onanybody tipa. Ali postoji? SA način da to sa stilom. Jednostavno tražiti komotne komada koje imaju iluziju vezice (aka nema jaz između). I uživajte kao i najprestižnije jedan na roštilj.

Get the look: Target ($ 23); Sanctuary ($ 69); Monrow ($ 130)

Povezane vijesti


Post Moda

5 stvari koje treba tražiti prilikom kupovine denim ove jeseni

Post Moda

Ulični stil iz Amal Clooney

Post Moda

Najbolja mesta za kupovinu svih letnjih garderobnih predmeta

Post Moda

9 denim trendova morate znati ovu jesen

Post Moda

15 zimskih kaputa za kupovinu pre nego što se cene povećaju

Post Moda

15 poklona za ljude koji se oblače bolje od vas

Post Moda

7 trikova za odlično izgledanje u odeći za majčinu

Post Moda

12 modnih trendova za pokušaj svakog meseca 2018

Post Moda

12 kaputa za kupovinu pre nego što postane hladno

Post Moda

Modne komade svake petite žene treba da imaju rotaciju

Post Moda

Najveći trend u angažovanim prstenovima je nekonvencionalan

Post Moda

7 najboljih crnih pantalona u Los Angelesu i gdje ih kupiti