7 grešaka u kupovini za braće koje možete napraviti | BA.centerar.org

7 grešaka u kupovini za braće koje možete napraviti

7 grešaka u kupovini za braće koje možete napraviti

Si kupuju grudnjake svake godine od svoje 12. Pa zašto ne možeš dobiti underwire da se zaustavi kopanje u rebra? Pitali smo Rigby i Peller'slingerie stilist Jennifer O'Connell da nam pomogne da preuzme misterije kupovine grudnjaka. Evo sedam razloga nećeš dobiti savršeno odgovara.

Twenty20

Potcenjujući CUP SIZE

Malo dekolte je u redu, ali kada grudnjak pravilno uklapa, ne bi trebalo biti tkiva dojke viri iz strane kup. Stavi grudnjak i pogledajte sa strane vaših grudi, vaš pazuha - ne bi trebalo biti vidljive ispupčenja i sve bi trebalo biti pokupio i podržati.

Urban Outfitters

Precenjuju BAND VELIČINA

Kada je premala veličinu kup, to vjerojatno znači da veličina bend je prevelika. Ako može da stane više od dva prsta između benda i kičme, pokušajte veličine to je pet centimetara manje i prilagoditi veličinu kup u skladu s tim. Bend daje najviše podrške grudnjak, tako je udobno udobno fit je važno.

Pod pretpostavkom da su isti veličini u svaki brend

Ti si medij na Antropologija i veliki na Zara, ali većina žena kupiti iste veličine na svakom donjem rublju radnji. Baš kao i odjeća, grudnjaci se razlikuju od strane proizvođača, tako da ćete možda morati da probam više veličina bend i kup dok ne nađe savršeno uklopiti.

Twenty20

Pod pretpostavkom da su isti veličinu koju je 10 GODINA

Vi ste bili 34C na koledžu, ali vaše grudi su kroz mnogo od tada. Budno motriti na fit svaki put kad pokušate na grudnjak. To nije neobično da se svake godine promijeniti veličina.

Twenty20

Dobivanje jedna veličina odgovara svima Sportski grudnjak

Ako imate velike grudi, birajući off-the-polica sportski grudnjak koji vam daje Uni-sisa možda nije najbolja opcija. Umjesto toga, odlučite se za ugrađena sportski grudnjak sa dodatkom podršku i underwire, kao što je ovaj jedan od Panache Panache.

Twenty20

Smanjenja kvalitete

Oni $ 12 grudnjake u tržnom centru može lookcute, ali vjeruj nam - na duge staze, ti si bolje ide sa opcijom kvalitetnije da će izdržati test vremena. Bras imaju rok trajanja od godinu dana, pa odabrati onaj koji će trajati barem toliko dugo.

Twenty20

RADILI SAM

Ako si i dalje zaglavljen, dobiti profesionalne ugradnje. Kada ste pokušali na grudnjak pravilno veličine, nikad zaboraviti kako je to. To je kao vožnja bicikla - znaš, ali za tvoje sise.

Povezane vijesti


Post Moda

10 ne-dijamantskih prstenova za angažovanje

Post Moda

5 stvari koje trebate znati pre nego što opustite 3.000 EUR na vrećici

Post Moda

5 novih trendova torbu za 2018

Post Moda

9 načina iznajmljivanja odjeće

Post Moda

10 slatkih cipela koje možete nositi u kišnim danima

Post Moda

25 najvećih ikona u stilu istorije, rangirana

Post Moda

18 parova snežnih čizama koje će u stvari poboljšati vašu outfit

Post Moda

11 ugodnih parova patuljica za bebe kupiti odmah

Post Moda

Evo kako bolje hodati po petama

Post Moda

Tajno feminističke izjave iz vaših omiljenih filmova

Post Moda

9 slatki sandale koje neće ubiti vaše stopala

Post Moda

Trenutno najveći trendovi u tenisu