7 novih ideja o plodiranju o kojima još niste razmišljali | BA.centerar.org

7 novih ideja o plodiranju o kojima još niste razmišljali

7 novih ideja o plodiranju o kojima još niste razmišljali

Udvostručuje broj odjeće na tijelu ne znači samo dodavanja dodatnih hladnom vremenu zaštite. To također znači udvostručenje potencijala svoj ormar i možete dodati novi život u komade ste mislili da možda idu svojim tokom. Evo sedam super nove načine za sloj odjeću koja su garantovana da donese sve komplimente.

Sara Vanninen

Oversize pulover + čipke suknja

Naravno, delikatna tkanine kao što je čipka neće baš mnogo u smislu dodavanja topline, ali je kontrast sa udoban, zdepast vuna izgleda predivno šik i mnogo je zanimljivija od osnovnog par neprozirne hulahopke. Također se možete zamijeniti džemper za mini suknje da se postigne isti efekat.

Produžiti život svoj omiljeni ljeta stilu ga spojili s hladnim vremenom spajalica. Rezultat je iznenađujuće kohezivna i potpuno neočekivano izgled koji smo potpuno zaljubljeni.

Malo vrhuncu šarenih čarapa ili par mrežaste čarape će u potpunosti obnoviti vibracije vašeg uznemireno teksas. Bonus: Nošenje dodatni sloj ispod hlača će vam pomoći zadržati svoj proizlazi lijepo i toplo, bez žrtvovanja stila.

Oni od nas koji vole da eksperimentišu odjeću možda već pokušali sportski suncu ili shirtdress nad našim trapera, ali hladnom vremenu verzija nudi take potpuno nov na trend koji je savršen za trčanje zimska vikend poslove. Izaberite džemper haljinu s tanjim pletivo da izbegne dodajući previše veliko.

Izbor par tajice koje su dva ili tri inča duži od donjeg ruba vaše izrezanu pantalona je super-šik, potpuno svjež način da vaše noge Toasty topao cijeli zime.

Ako imate vrhunski čija donja polovina je stvarno zvijezda show (mislim peplums, rese i pernate poruba), zašto onda ne daju te detalje šansu da zaista sijati? Uparite vrhu sa obrezane džemper u kontrastnoj boji koja završava upravo gdje zabava počinje detaljima.

Daleko najlakši hack da nosi štikle na hladnoći podnošljivim. To je također odličan način da se najtoplijeg trend gležanj čizma lažni ove sezone, čarapu boot. Samo ne pokušavajte ovo sa parom tako voljena, ti si nosio rupe u prstima; niču za novi par je definitivno vrijedi $ 10 ili manje ćete potrošiti.

Povezane vijesti


Post Moda

5 vreća koje ćete videti svima koji su nosili 2018

Post Moda

Hands-free moda

Post Moda

23 haljina za kupovinu pre nego što se prodaju

Post Moda

20 lijepih ljetnih sandala ispod 50 EUR

Post Moda

4 web stranice sa slatkim, jeftinim naočarima (što nije ratni parker)

Post Moda

Najbolji trend pada za svaki grad

Post Moda

7 načina da nosite bombovu jaknu ove jeseni

Post Moda

Da, naći ćete prilično vjenčanicu ispod 1,000 EUR

Post Moda

Ovo je najatraktivnija (i najkompetentnija) haljina leta

Post Moda

8 bijelih majica koje trebate posedovati (i kako ih nositi)

Post Moda

5 Zappos shopping Perks za koje možda ne znate

Post Moda

Kako čuvati svoju odjeću kako bi ih produžili duže