7 tajni kupovine u antropologiji | BA.centerar.org

7 tajni kupovine u antropologiji

7 tajni kupovine u antropologiji

Postoji mnogo više Antropologija nego se na prvi pogled (da, čak i za tebe super kupce tamo). Kao i da li ste znali da možete zapravo odvesti kući svoje izlozima? Evo nekih načina da se više za svoj novac i besplatne usluge iz ovog uvek zabavno način života radnju. Ali shhhhh, to je sve na dole niska. (OK, ali reci sve vaše prijateljice.)

Anthropologie

Tu je veći i bolji AnthropologieDid znate postoje posebni Anthro trgovina pod nazivom Antropologija & Co.? Oni su wayyybigger od prosječnog Anthro i dizajniran da se osjećaju kao domovima, ali ukrašen s namještajem, odjeće i čitav odjel cipela. Postoji samo nekoliko u zemlji, ali jedna je u blizini u Newport Beachu. Veći shop znači veće prodaje kutak, što nas dovodi do...

Prodajni prostori imaju posebne MerchWe svi znamo pretrpane malo udubljenje prepun odjeće, posteljine i obuće ima velike ponude, ali ne i mnogi ljudi znaju da ima puno online samo roba. To je zato što se može vratiti bilo koji online kupovinu u prodavnicu za povrat novca, i pohranjuje popusta te stavke.

Dobiti 15 procenata Off dijeleći Vaš EmailSign se za program lojalnosti, pod nazivom Anthro, najmanje 30 dana prije nego što tvoj rođendan i dobiti 15 posto popusta na bilo koji kupovina putem interneta ili u trgovini. Takođe ćete dobiti pozivnice za modne revije, DIY tutorijale i razne stranke, bolje imati više izgovora posjetiti.

Anthropologie

Kupiti DisplaysYou znam kako vi Anthro oporavlja se u sa svojim neodoljivim i kreativne pozadine i dekoraciju prozora? Pa, kompanija zapravo prodaje ili na aukciji sve one stvari sa i daje prihoda u dobrotvorne svrhe. Pitajte poslovođa za detalje o svaki komad vas zanima.

Dobiti posao ThereNeed honorarni posao ili dodatni novac za vrijeme praznika? Zašto ne rade, gdje novac navija se u svakom slučaju? Privilegija uključuje 40 posto popusta na punoj cijeni odjeće, obuće i pribora, kao i 25 posto popusta na kući. I kvartalni, imate pravo na 40 posto popusta na prodaju predmeta i 40 posto popusta na kući. Nije loše.

@ Anthro_burlingame / Instagram

Gift Wrapping je FreeThat? E pravo, svaki mali kupovina će biti posebno umotan u papir i vezan sa trakom u luk. To će vam uštedjeti oko 4.000 sati ove praznične sezone. Cue Julie Andrews peva "My Favorite Things".

Pratite lokalnog distributera o socijalnoj MediaAnd ako zaista želite 411 kada lokalnog distributera zapošljava, što pokazuje da pokušava da riješi ili šta specijalne promocije je u toku, pratite ga zajedno na Instagramand? Bum? Ti? Re u know.

Povezane vijesti


Post Moda

Pripremite se za drolju: Ovo su 14 najlepših izgleda iz pariške modne sedmice

Post Moda

8 načina da se vaše trenutne ljetne komade obriju novim padom

Post Moda

5 laka radna odjeća inspirisana ovom instagramom modna djevojka

Post Moda

5 najsitnijih trendova dresa za 2018

Post Moda

10 stvari koje srušimo ove jeseni

Post Moda

5 stvari koje treba tražiti prilikom kupovine denim ove jeseni

Post Moda

6 formulara za outfit koji su tako lako kopirati

Post Moda

Najbolje cipele da se nose sa bilo kojim par jeansa

Post Moda

6 sjajna, sjajna i čista novogodišnja večer izgleda da možete potpuno da se nosite na dnevnom svetlu

Post Moda

Evo kako kopirati megafon marka sa niskim kljucem ali elegantnim stilom

Post Moda

Kako oblikovati odeću koju već imate u ormaru za pasti

Post Moda

Najbolji sajtovi za sve kupovine u plusu