7 tajni za kupovinu i štednju u antropologiji | BA.centerar.org

7 tajni za kupovinu i štednju u antropologiji

7 tajni za kupovinu i štednju u antropologiji

Znamo, znamo: Posljednja stvar koju treba je još jedan razlog da kupuju u Anthropologie. To nas nije omelo od kopanja do sedam insajder savjeta kako iskoristite svoj sljedeći in-store visit.which pretpostavljamo će se dešavati u bliskoj budućnosti.

@ Anthro_chicago / Instagram

Nađi Specijalne Gems u prodaji SectionYes ćete tada pronaći gomilu iste sezonske vrhova i hlače u divljim bojama u ovom pretrpanim kutak, ali ne i sve je tu, jer je to van sezone. Stvari se ljudi vrate prodavnica koje su kupili online čini svoj put ovdje. Dakle, ako je sad pravo vrijeme, mogao bi završiti sa nečim što svojim Anthro radnju nije ni prvobitno nosio... I na prodaju da se pokrene.

Pridružite se Loyalty ProgramIn Pored posebnih poziva događaj i Personal Shopper usluge, Anthromembers dobiti 15 posto popusta na bilo koji jednokratnu kupovinu tokom rođendan mjesec kupovine andany vrši na određenim "Anthro Dani". Da biste se prijavili, samo podijeliti svoje ime, e-mail i rođendan. Pobrinite se da je do 30 dana pred svoj datum rođenja kako bi dobili rođendan popust.

Anthropologie / Facebook

Take Home Store DisplaysIf ste ikada željeli biste mogli živjeti unutar Anthro prodavnicu, imate sreće. Bilo da je to delikatna papir ptica ili dramatičan prozor zavjese, većina prodavnica prikazuje na kraju će ići na prodaju ili aukciju. Pitajte menadžer da ste mjesto nešto vas zanima. Prihod ide Nacionalne zaklade Mladi umjetnosti, Jestive školskog projekta ili DonorsChoose, tako da je win-win.

Postati EmployeeYou već provode dovoljno vremena da svake sedmice, zašto ne uzeti u obzir honorarni ili sezonski posao? Zaposleni dobiti 40 posto popusta na pune cijene odjeće i 25 posto popusta na kući. Jednom kvartala, oni mogu uzeti 40 posto popusta na prodaju i 40 posto popusta na kući.

@ Anthropologie / Instagram

Iskoristite kupovinu besplatan dar WrappingEvery ima pravo na besplatan poklon-omotu, koji može uključivati ​​tkivo, poklon kutija, vrpcu i zabavna mala oznaka. Dakle, u osnovi, mi drvenih naš sljedeći odmor sezone ovdje.

Follow Your Store o socijalnoj MediaFor ažuriranja na prodaju, zapošljavanje najavama, pa čak i kada radnji prikazuje prelaze iz, pratite lokalnog distributera na Instagram. Status bestie se cementira.

Budi Anthro BrideBHLDN, ​​Antropologija venčanje linije, nosi vrstu romantične, ženstvene dizajne koje biste očekivali od brenda. Samo nekoliko gradova imaju BHLDN cigle i malter trgovinama, i Čikago se događa da je jedan od njih. To je u redu da se napravi sastanak, čak i ako niste vjenčanje planiranje, zar ne?

Povezane vijesti


Post Moda

6 čizama koje trebate (i gdje ih kupiti)

Post Moda

11 ugodnih parova patuljica za bebe kupiti odmah

Post Moda

13 Trendovi svadbene haljine koji nisu bridget (#sorrynotsorry)

Post Moda

8 stvari koje svaka Los Angeles devojka treba u svojoj torbi ovog leta

Post Moda

13 razloga da probate mini vreću ove jeseni

Post Moda

5 najtoplijih torbi za poklon ove godine

Post Moda

Bele letnje čarape koje ćete nositi tokom celog leta

Post Moda

4 web stranice sa slatkim, jeftinim naočarima (što nije ratni parker)

Post Moda

9 savršenih zimskih putovanja od gwen Stefani do reese-a lisnate kašike

Post Moda

6 novih Los Angeles prodavnica (i šta da kupite na svakom)

Post Moda

5 vreća koje ćete videti svima koji su nosili 2018

Post Moda

Jedan modni trend bi svi trebalo da probaju ove jeseni