8 stilskih trikova koje možete ukrasti od žena iz Njujorka | BA.centerar.org

8 stilskih trikova koje možete ukrasti od žena iz Njujorka

8 stilskih trikova koje možete ukrasti od žena iz Njujorka

Ako postoji jedna grupa koja razumije moć dobar outfit, to je dame NYC. Bez obzira na to gdje su krenuli, oni nekako uvijek uspjeli savladati izgled koji je povišen ipak laid-back. Dakle, u čemu je tajna? Ispostavilo se, to je ništa više od nekoliko podmukao trikova. Zavirite i početi usvajanjem ove za trenutni ormar, stat.

Sutra u ovo vreme

Prihvatiti Monochromatic Palette

NYC dame znaju moć nošenja jednoj boji - ili jedna porodica boja. U prstohvat može odmah vam pomoći da se pojavi više zajedno. Srećom, ovaj sentiment prevazilazi osnovne crno. Ove sezone, test-vožnje jednoličnom izgled noseći tenk, blejzer, Culottes i sandale u prigušen nijansama kao rumenilo, slonovače i gol.

J.Crew je Jenna Lyon je poznat po gura granice stil, ali ona također dokazuje da nešto tako jednostavno kao novi combo boja može potpuno preobraziti svakodnevni izgled. Prestrašen da pokuša u svoju garderobu? Start mali pukim kopiranjem inspiracija - kao jaje i maka ovaj Robin ovdje.

Vidjet ćete da savršeno izvršava pola stomaka? Kako bi bilo pomalo izlizan ruba farmerke? Oh, i ne možemo? T zaboraviti jakne stručno prebacio preko ramena. Sve se svodi na malo zuhzing, narode.

Malu crnu kombinezon je sada ruho izbora za sve buduće svečane događaje. Verujte mi, to je više nego prihvatljivo - to je žestoka.

Get the look: Roksanda kombinezon ($ 1,510)

Popsugar

Posvete Sneakers + Dress Ensemble

Suprotno popularnom vjerovanju, NYC dame vole comfort.but u njihovim očima, udobnost nije sinonim za trenerku. Tim uvek popularan bijele patike sa flouncy haljinu da biste dobili najbolje od oba svijeta: svečan još centru kul.

Get the look: Elleozhang haljina ($ 162); Adidas patike ($ 75)

Sretno Grey

Budite pametni O Odjeća

Učenje kako pravilno sloj u New Yorku je gotovo jednako važno kao i učenje kako zastavu taksi. Pravilo: Tijekom između sezona kada je suviše toplo za svoj rov, ali ipak previše hladno da se goli, investiraju u rukava prsluk. To će pomoći da se oblače farmerke ili svakodnevne radne, a ujedno biti izuzetno svestran.

Što nas dovodi do naše sledeće tačke: Njujorčani znaju kako da remix gotovo sve u svoje garderobe. Da bez rukava prsluk ste upravo na sebi? Probajte ga kao haljinu sljedeći put.

Get the look: Olivia Palermo + Chelsea28 ($ 158); Marc Fisher cipele ($ 160); Henri Bendel torba ($ 350)

Povezane vijesti


Post Moda

6 outfit ideja krademo od Njujorške modne sedmice

Post Moda

7 novih ideja o plodiranju o kojima još niste razmišljali

Post Moda

8 modnih rizika za ovu zimu

Post Moda

9 modnih trendova iz celog sveta

Post Moda

8 odraslih načina da nosite te super-trendovske pete na mačkama

Post Moda

5 Yuppie modnih trendova koji su potpuno u stilu

Post Moda

5 haljina za koje nikad nećete zažaliti kupovinu

Post Moda

Najbolji oblik za sve potrebe

Post Moda

7 pravila za nošenje sweatpantsa u stvarnom životu

Post Moda

6 najvećih modnih trendova za paznju u 2018

Post Moda

Kako da nosite mamacke džinsove i ne osjećate se kao da ste u toj snl skit

Post Moda

Da li nosiš prave gležnjeve za svoje telo? Saznati